REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cum votează PSD la moțiunea împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu

Cum votează PSD la moțiunea împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu

Replica API 6 septembrie 2022 | 00:00 811

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți, că social-democraţii nu vor vota moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei, liberalul Virgil Popescu. Declarația vine după ce mai mulți social-democrați, în frunte cu liderul partidului au criticat măsurile luate de ministrul liberal al Energiei.

„Am evitat mereu să fiu penibil şi ipocrit, ca şi om politic. Ceea ce face USR acum, nu am nicio reţinere să vă spun, sunt nişte ipocriţi. Aplaudau precum focile când s-a liberalizat preţul la energie şi noi spuneam că nu e bine, că poate ar fi bine să ducem încă un an de zile să rămânem cu reglementare (...). Singurul lucru notabil după liberalizarea preţurile la energie e că au apărut iarăşi băieţii deştepţi din energie, iar astăzi vin cu o moţiune simplă împotriva domnului Virgil Popescu. (...) Sub nicio formă, eu nu pot să îndemn pe colegii mei să voteze o moţiune iniţiată, culmea, de către cei care au împins spre această liberalizare a preţurilor. Nu am cuvinte nici de laudă pentru fostul guvern de dreapta, dar cred că ne interesează mai mult viitorul și cu anumite lucruri pe care le vom modifica în Parlament la OUG așteptăm și masurile de la Comisia Europeană, așteptăm această perioada dificila si pentru România și întreaga Europa sa o depășim cu bine", a declarat Marcel Ciolacu, marți, la Focșani.

Marți se dezbate moțiunea simplă, de la ora 16.00, urmând ca votul final al deputaților să fie dat miercuri.

Moțiunea simplă inițiată de USR - "România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu", semnată de 54 de deputați, printre care se află și parlamentari de la Forța Dreptei, reprezentați de cei care au plecat din PNL alături de Ludovic Orban, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212