REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Cum vrea să scape fugarul Stroie, care le râde sub nas polițiștilor din Canada, deși trebuie să fie în pușcărie

Cum vrea să scape fugarul Stroie, care le râde sub nas polițiștilor din Canada, deși trebuie să fie în pușcărie

Mirela PASCAL 24 ianuarie 2023 | 00:00 13613

Samsarul de mașini din Constanța, ajuns mare afacerist în Canada, deși ar fi trebuit să se afle în pușcărie, a contestat decizia de condamnare, dar instanța i-a respins cererea. Cel mai probabil, samsarul vroia să se întoarcă liniștit în țară, fără să fie ”legat” cu cătușe și dus la penitenciar. Dar cum a vrut să scape de condamnare.  el vrea sa se întoarcă liniștit în țară, sesizând Curtea Constituțională.

Cum vrea sa scape fugarul Stroie, care le rade sub nas politistilor din Canada, desi trebuie sa fie in puscarie

Replica a relatat, recent, cum Dragoș Stroie, condamnat pentru complicitate la înşelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, se lăfăie în lux, în mașini de sute de mii de euro, în ceasuri scumpe și băuturi fine. La aproape 8.000 de kilometri distanță, Dragoș Stroie și-a trimis avocații la instanțe, în speranța că va reuși să scape de condamnarea din 2019. Pe de o parte, cere revizuirea deciziei de condamnare, cu termen pe 2 februarie, însă a formulat și o contestație în anulare.  Cea din urmă i-a fost respinsă, pe 17 ianuarie a.c. În acest dosar, Stroie voia să fie sesizată Curtea Constituțională cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.426 lit.b din Codul de procedură penală. Articol care spune așa: Împotriva hotărârilor penale definitive se poate face contestaţie în anulare în următoarele cazuri-când inculpatul a fost condamnat, deşi existau probe cu privire la o cauză de încetare a procesului penal.

Cum vrea sa scape fugarul Stroie, care le rade sub nas politistilor din Canada, desi trebuie sa fie in puscarie
Cu alte cuvinte, Stroie vrea sa se întoarcă liniștit în țară, fără să ajungă la Poarta Albă. Instanța i-a respins cererea de sesizare a Curţii Constituționale, cât și contestația în anulare. ”Respinge cererea formulată de către contestatorul-condamnat Stroie Dragoș, de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.426 lit.b din Codul de procedură penală. Cu drept de recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare. În baza art. 431 Cod procedură penală, respinge ca inadmisibilă în principiu contestaţia în anulare formulată de contestatorul Stroie Dragoș. În baza art.430 Cod de procedură penală, respinge ca nefondată cererea petetului condamnat privind suspendarea executării hotărârii a cărei anulare se cere. În baza art. 275 alin. 2 și 4 Cod procedură penală, obligă contestatorul la plata sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, se arată în minuta instanței din 17 ianuarie.

Mai multe despre infracțiunile lui Stroie, dar și despre viața de nabab pe care o duce în Canada, citiți mai jos:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt Stroie când ai făcut afaceri murdare nu teai gândit la ziua in care o sa plătești. Ai fugit ca un las departe de tara pe baza ca nu ai sa prins niciodată. Acum nu știu cum o sa reziști la cusca cu stilu tău arrogant. Ai grija la spate cum stai și cum dormi . Ai prostit multa lume și ai crezut ca ești tare pe prosteala pe mangleala
3
1
Ce atâta haliș-beliș!! Pe semnătura lui Dragoș ceilalți doi au luat credit de la banca cu titlu de țepuire. La cât de escroc e Dragoș sigur le-a cerut 10 % ca nu dădea el semnătura pe gratis pentru adeverințele de salarizare care astestau salarii mari. E clar ca a fost părtaș la înșelăciune. Nu s-a prezentat la termenele de judecată și normal ca instanța l-a "executat" ca era evidentă complicitatea la înșelăciune din partea lui Dragoș. De scăpat, nu scapă! Pin ăștia jgheabul pe el și-l aduc în țară într-o bună zi. Ăilalți doi condamnați, normal ca au susținut că Dragoș le-a dat adeverințele. Sa zică merci că ăilalți doi n-au zis și ce procent i-au dat lui Dragoș. La cum îl știu pe Dragoș, dacă ajunge la Poarta Albă, și va ajunge cu siguranță, își pune ștreangul de gât. Nu rezistă ăla acolo.
2
3
Se trage dintr-un neam de cinghine. Pe vremuri era un argat care dorea recunoaștere în societate. De fel e mitoman. Are într-adevăr logoree de p r o s t e ș t e oamenii. De la părinți ce sa învețe?!? Doar aceleași chestii. Sub masca exprimării într-un limbaj de business men, de fapt se ascunde un tâlhar. Prin 2000 și ceva a fost prins pe la Medgidia cu carduri false ca trăgea la bancomat. Porma a fost "agățat" și în Danemarca tot pentru carduri. Era un hoinar și ținea slabi de înger pe lângă el ca să-i facă pe psihic. Așa e el, un tâlhar de meserie. Ca va fi extrădat, asta numai canadienii vor hotărâ. Probabil cotizează pe la vreun fomist de polițai canadian ca să îi țină documentele la blat. Și-o fi făcut și ceva blaturi pe la consulatul r*mân din Vancouver că se poza de 1 decembrie cu consulul Ovidiu Grecea fost prefect la Bucureștiului. Un consul fomist și lacom. Nu te mai miră nimic în R o m â n i a.
2
4
Stroie nu te vedem bine . Acum ești pe Canada mare om de afaceri dar băieți De la poarta alba au pregătit un pat pt tine . După o viata de barosan a venit ziua sa fi realist . Sa fi bărbat puternic asa cum te dai tu și sa reziști ca doar nu o sa te ..... băieți ai ceva vacanta in r*mânia... sincer va fi greu dar fiecare din noi a trecut pe acolo ... sa nu uiți de figuri băieți o sa te încarce asa a la carte
1
5
Pt cumatrul lui Stroie . Asa sa o spui procurorilor de caz ca este un om bun și familist . Toți știm adevărul ca a greșit și acum trebuie sa plătească pt ce a făcut. Toți suntem familisti și suntem buni dat noi nu facem fițe in masini sxumpe și sfidam lumea cu poze șampanie și aere de milionar . Rog legea sa facă dreptate și fiecare sa primeasca ce merita.
2
0
Frustratii comenteaza si arunca imediat cu piatra, judeca instant si condamna fara sa gandeasca mai repede ca si o instanta abilitata aceasta persoana. Daca cititeati sau va informati macar 2 minute despre condamnarea inutila a acestui om veti vedea ca sunteti aberanti si fara de sens! Eu unul il cunosc de 25 ani, este un familist convins, sot, tata , prieten, om reusit din toate punctele de vedere nu ca majoritate dintre voi care nici dupa ce bea apa nu aveti! E usor sa doresti unui om, Poarta Alba, multi nici 5 minute nu a-ti putea sta sau rezista psihic acolo, dar sa va dea voua Dumnezeu inzecit cea ce doriti voi rau acestui om!
5
2
Acest om este un gunoi fără scrupule . A făcut numai rău și a prostit multa lume . Sa născut pt a minți și a fi escroc . Legea este lege pentru toți. A venit și ziua lui de plata . Întrebare de unde are atâția bani și cum a făcut afaceri ??? Sa nu uitam a fi cautat international înseamnă ca a făcut ceva grav . Mulți oameni al știu cu adevărat pt prosteala lui și golania lui . Dumnezeu nu doarme
0
1
Buna seara la toti ilustrii comentatori in ne stiinta de cauza,acest om nu a facut rau la nimeni, cine IL cunoaste cu adevarat stie ca toate comentariile facute aici sint niste aberatii scrise de persoane care nici macar nu l-au vazut o data pe acest om!
5
3
Vacanta plăcută la poarta alba . Sa vi in tara cu limuzina .... și sa stai relax totul o sa fie bine la mititica
4
0
Scrieti numai aberatii despre persoane pe care nu le cunosteti!Sa va fie rusine!
4
3
Stroie mincinosul asa te știe lumea In tara ai vrut sa fi pe bani mulți și sa dai lecti de viata la lume . Cred ca o sa înveți multe la parnaie și sa nu uiți sa te epilezi gunoi ieftin fals fără putere
5
2
Prostul satului se afișeaza și nu mai poate de bine Astazi e jmecher nu își da seama și maine e la pârnaie
5
0
Nașpa e timpul de vacanta la poarta alba
4
1
Când ești smecher in afara sa fi smecher și la închisoare. Bani mulți au prețul lor . Sa vedem legea din r*mânia ce face și cum te aduce unde ați este locul . Figurile se plătesc scump și impresiile de cocalar
8
0
la pacanele, jocuri de noroace, pareuri, cluburi cu drogalai,consignatii si videuceturi asta face romania in top , o ridica pe culmi semete, tinerii au ganduri indraznete,trei sferturi vor sa plece, cei ce raman vor sa incerce ceva fara munca fara griji ,politica e visul tuturor, sa prinda si ei ceva cu spor,s a ajute acest popor intr un falnic viitor!
8
0
Mai asteapta si el cativa ani si fapta se prescria,asa merge treaba in romania ! Acum pentru ca s-a expus in mediul on line ,si a fost bagatelizata si politia din Canada , este grav pentru el...Politia din Canada tebuie sa-si spele obrazul , nu se vor lasa pana nu il fac pachet si il vor extrada in Romania !
9
0
Succes la mititica legea este lege pt toți. Ai vrut sa fi interlop și sa fi băiat rău dar acum e timpul sa fi fetita lor la poarta alba . Ai vrut sa fi smecher bani masini figuri păcat de tine .
7
0
E neam cu stroe de la crima organizata si e protejat
1
2
Gigi Biserică cu Gigi Scundu = biserici care le ofrandă copilaşi de 5 ani Tenderi
2
1
Ați avut ghinion credincioşilor
3
1
Biserica a distrus Romania
5
5
În R o m â n i a când ești fugar după noul cod penal faci pedeapsa zi la zi fără posibilitate de eliberare condiționată. Așa că, stimate cocalar, extrădarea e aproape. Degeaba ai șters poza cu Ovidiu Grecea ca deja la Ministerul Afacerilor Externe e vâlvă mare. Ca să știi și tu stimate cocalar, Ministerul Afacerilor Externe se ocupă cu numirea ambasadorilor și a consulilor. Hai să trăiești stimate cocalar. Pușcărie ușoară la Poarta Albă.
8
1
Esti pe val spre viitor și sa nu te doară.....
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515