REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cumpărați BUNURI IEFTINE? Să nu vă mirați dacă vă treziți cu MASCAȚII: iată ce au pățit niște constănțeni

Cumpărați BUNURI IEFTINE? Să nu vă mirați dacă vă treziți cu MASCAȚII: iată ce au pățit niște constănțeni

Replica API 15 noiembrie 2019 | 00:00 319

Mai mulți tineri, între care și O. Maxum, care este cunoscut că se ocupă frecvent cu furturi, au pătruns într-o casă și au sustras un telefon mobil și o tabletă, pe care, prin intermediul altor persoane, le-au vândut. Bineînțeles că persoana vătămată a depus plâmgere, iar oamenii legii au declanșat cercetările. Astfel, telefonul și tableta au fost localizate, fiind desfășurate percheziții la domiciliile cumpărătorilor.

Analizând întregul material probator administrat în cauză, instanța a reținut că minorii Maxum O., Fidan A. și A. R. au pătruns în domiciliul unei persoane vătămate, situat în oraș Năvodari, la parter, de unde au sustras un telefon mobil marca Samsung Galaxy Note 2 și o tabletă marca Samsung Galaxy Note 1. În continuare, Maxum O. s-a întâlnit cu vărul său, inculpatul S.R., pe care l-a rugat să-l ajute să vândă tableta sustrasă, promițându-i totodată că îi va oferi o parte din suma de bani rezultată, ceea ce s-a și întâmplat, fiind vorba de suma de 100 de lei.

În urma percheziției, bunul a fost găsit la domiciliul cumpărătorului. Fiind audiat în calitate de martor, acesta a relatat că nu a cunoscut proveniența ilicită a bunului și a cumpărat tableta de la inculpatul S. R.. În cursul urmăririi penale, inculpatul S. R. a recunoscut că el este cel care a vândut tableta martorului, bun pe care îl avea de la min orul Maxum O. și despre care știa că provine din săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În ceea ce privește telefonul mobil sustras, acesta a fost vândut către un vecin, cu 40 de lei. În urma exploatării măsurilor de supraveghere, telefonul mobil a fost localizat la domiciliul cumpărătorului. Cu ocazia pecheziției domiciliare efectuate la cei doi martori a fost identificat telefonul mobil sustras persoanei vătămate. Fiind audiat, vecinul a declarat că are telefonul mobil de la inculpatul F.G., cu care a făcut un schimb de telefoane (i-a dat un alt telefon și suma de 200 de lei) și nu a cunoscut proveniența ilicită a bunului. Cei doi cumpărători nu s-au ales cu dosare penale, însă s-au trezit cu mascații în casă. În ceea ce-i privește pe inculpați, menționăm că ei au mai multe dosare penale.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara pensionari la stat
1
0
Wow, ce captura ! Bravo baieti aia de la S.W.A.T. din Los Angeles sunt invidiosi pe voi. O tableta si un telefon, mare captura ! Acum lasand la o parte ironia. E bine ca isi fac treaba, dar sa trimiti mascatii pentru doua lulele trei surcele cand sunt altii care fac pagube imense... mi se pare exces de zel.
12
1
Este foarte neplacut sa te trezesti cu lucrurile furate. Bine ca i-ati prins.
1
2
Ducetiva in pwla mea cu mascatii la aia care fura tara, la politicieni nu la terchea berchea astia
16
2
ba borfasilor,telefoanele si tabletele basca laptoapele sint detectate dupa MAC ba,vedeti ce-i aia.Puteti sa-i schimbati cartela,sist de operare,cum intrati in retea,vine politia la uasa ba!
9
2
deci sa cumparati SCUMP !
7
3
Pai doar ce s-au schimbat in minister si acum astia din teritoriu de frica sa nu fie schimbati fac actiuni din astea sa arate ca au activitate. De aia se folosesc si mascatii pentru doi amarati ca sa apara in presa sa fie ei laudati...
9
2
Cu marlanii de 100-200 lei cand in Romania se traficheaza copii si fete si sunt in joc milioane de euro.In cazurile de la Caracal,Cernavoda s.a nu a-ti intervenit cu mascati iar dosarele au disparut exact ca si fetele.
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218