REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CUPLUL de SCANDALAGII din CONSTANȚA a început să CONTESTE AMENZILE! VIDEO

CUPLUL de SCANDALAGII din CONSTANȚA a început să CONTESTE AMENZILE! VIDEO

Replica API 18 ianuarie 2022 | 23:56 22349

Dacă la nivelul țării, Șoșoacă este deja un simbol al anti orice înseamnă măsuri în pandemie, la malul mării un cuplu exploziv s-a făcut remarcat în acest sens. Format din Maria Șandor și Marian Saioc, cuplul nu s-a dat în lături de la nimic pentru a fi împotriva restricțiilor, de la scandaluri în hipermarketuri până la dărâmarea gardului de la Târgul de Crăciun. Aceste încălcări ale legilor le-au adus, cum era și de așteptat, amenzi din partea oamenilor legii, Maria Șandor apelând la oameni pentru a o ajuta să le plătească. Deocamdată, cei doi au contestat 2 dintre aceste amenzi în instanță, însă nu au avut câștig de cauză.

Manifestații în fața Prefecturii

Maria Șandor s-a făcut cunoscută ca un adevărat lider al protestatarilor, folosind portavocea pentru a-i conduce pe aceștia în protestele contra măștilor sau altor măsuri restrictive din pandemie. Alături de soțul ei, Marian Saioc, fost membru AUR, aceasta s-a dovedit una dintre cele mai înverșunate voci ale antivacciniștilor. Maria Șandor a militat împotriva restricțiilor din spațiile comerciale aplicate nevaccinaților (printre altele), motiv pentru care a fost filmată în timp ce a intrat la Kaufland dar și Auchan, fără a avea certificate verzi.( SCANDAL între AGENȚII de PAZĂ și NEVACCINAȚI, la intrare în HIPERMARKET! Video).

A urmat apoi scandalul de la Târgul de Crăciun, unde au încercat să intre în incinta acestuia fără a prezenta certificatul verde. Pentru că nu au fost lăsați, au dărâmat gardurile și s-au încăierat cu forțele de ordine (SCANDAL la Târgul de Crăciun! Mai multe persoane care nu aveau CERTIFICAT verde au FORȚAT intrarea. VIDEO).

Ultima pățanie a "cuplului dinamită" a fost la Bobotează atunci când Maria Șandor a intervenit în favoarea unui bărbat care vindea busuioc, fără documente. Luat la întrebări de polițiștii locali, acesta a beneficiat de nesperatul ajutor al Mariei care s-a luat la harță cu oamenii legii pentru a mai adăuga ceva la notorietatea-i îndoielnică. ( SCANDAL la BOBOTEAZĂ, între POLIȚIȘTII locali și CUPLUL care a DĂRÂMAT GARDUL la TÂRGUL de CRĂCIUN. VIDEO)

Marian Saioc, amendă de 5000 de lei

Marian Saioc a primit o amendă de 5000 de lei, în data de 31 martie 2021, pentru că a organizat și a desfășurat o adunare publică nedeclarată în parcarea din fața Prefecturii Constanța unde a adunat un grup numeros de persoane fără a respecta măsurile impuse de pandemia Covid-19 și ulterior a condus marșul din Municipiul Constanța. Chiar dacă bărbatul a precizat că a participat la o adunare publică, al cărei scop a fost manifestarea nemulțumirii față de modalitate în care s-au luat deciziile de a adăuga noi restricții pentru protejarea împotriva Sars-Cov2, instanța a admis doar în parte plângerea acestuia, micșorând amenda de la 5000 de lei la 1000 de lei. De asemenea, și Maria Șandor a contestat o amendă, însă deocamdată instanța nu s-a pronunțat.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sistemul îi vrea pe oameni proști și sclavi.Citind comentariile înțeleg că și-a atins scopul.
0
1
Niste frustrati patetici, care cauta atentie! Mai bine plantati niste copaci si chemati presa, decat sa daramati garduri! Oricum sunteti niste plante! Plantati-va unul pe altul si lasati-ne cu scandalul asta ieftin.
10
5
EXECUTATI SILIT si apoi EXECUTATI DE TOT!
12
4
Idiotii astia doi au ramas fara bani si acum incearca sa nu plateasca.da platiti bai smecherii plii daca sunteti asa bazati.nu va puteti de foame da gura mare aveti
19
7
2 primate ce trebuiesc linsate
21
8
Doi boschetari
29
8
Va dati seama cu AUR creste in sondaje si dilii astia viseaza sa ajunga si ei macar parlamentari daca HAURul nu intra la guvernare dupa viitoarele alegeri.
24
6
ziaru si ziarisiti si mortii la tot neamull tau
5
35
Vor si astia in parlament?
29
10
astia sigur sunt vegetarieni fara proteine in creier .
36
13
La puscarie putregailor
41
11
A intrat si CT in rindul lumii, avem acum proprii idioti antivax.
51
13
poti avea de la doi trepanati pupatori de ciolane putrezite?
42
15
Doi tembeli nenorociti!
53
15
La munca nu te duci 7 copii? Este grea munca
54
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218