REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Cupşa: 'Sunt membru PNL din 1990'; Cruşoveanu: 'Verific situaţia; vom schimba şefii de deconcentrate numiţi de PSD'

Cupşa: 'Sunt membru PNL din 1990'; Cruşoveanu: 'Verific situaţia; vom schimba şefii de deconcentrate numiţi de PSD'

Replica API 5 noiembrie 2019 | 00:00 666

Ovidiu Cupşa

Declaraţiile lui Marian Cruşoveanu, secretarul general al PNL Constanţa, cum că partidul nu ar avea persoane în posturi de conducere la nivelul instituţiilor, în afară de Eugen Bola de la ITM, au creat oarece rumoare. Spre exemplu, Sorin Cupşa de la CERONAV, a precizat, la socitarea cotidianului “Replica” de Constanţa: „Sunt membru PNL din 1990. Nu am demisionat din partid, am demisionat doar din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, atunci când s-a decis să facem un pas în spate, să vină şi alţi oameni. Dar eu sunt în continuare membru, am cotizaţia plătită la zi, prin virament bancar”. „Eu cred că o conducere legitimă, cum avem acum, ar trebui să implice toţi membrii vechi, care spun eu că au realizări, cel puţin pe plan profesional, în campania electorală”, a mai declarat Cupşa.

Marian Cruşoveanu

De cealaltă parte, Marian Cruşoveanu susţine că a cerut la partid să fie verificată situaţia: „eu vă spun că, atunci când am preluat situaţia, domnul Cupşa nu figura ca membru. Poate e o greşeală ce am eu în baza de date, de aceea am şi spus să se verifice”. Cruşoveanu a adăugat că, fără îndoială, PNL va proceda şi al schimbarea şefilor de deconcentrate puşi de PSD, acolo unde va fi posibil acest lucru: „Dacă au dat concurs sau dacă sunt competenţi, în regulă, dar sigur nu dorim oameni care au umplut instituţiile de angajaţi doar pe criterii politice, şi nu de competenţă”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Dana Serban de la APC cand aveti de gand sa o dati jos,ca a stat cam mult si ar fi cazul sa lase pe cineva care este competent.Este normal ca sa fie schimbata ,pt ca a fost numita pe functie de psdei.
1
0
Rugam verificarea hotului Artagea de la aeroport. Jegosul a angajat toate curvele din cluburi .
0
0
tovarasul cupsa, o rugaminte: ia-ti concediu fara plata, nelimitat, te chemam noi inapoi cand ne e dor de tine! Da-i cu praf de mers si cale batuta....
2
0
Crusoveanu de meserie ginere dupa socru si infractor dupa tasu. Despre ce vorbiti. Bola il are pe tasu mare sef la ITM si vorbim de nepotisme ? Crusoveanu il are pe tasu pase in Eforie infractorul infractorilor. Deci !!
5
3
acei sefi, nu au nimic in comun cu sefia, au fost plantati si ca urmare toate , dar absolut toate curvele, amantele, amantii , hotii si borfasii afara
2
0
Nu cred ca exista in tara asta un om mai incompetent si spagar cum este directorul RAR Constanta Acest Adrian Biziniche este cel mai mare spagar si nepricept om pus intr-o functie de conducere. Ne cere cate 350 ron pentru fiecare masina care nu are programare, si sa faca rar-ul mai repede Se imprumuta de bani de la intermediari sa joace la pacanele si nu-i mai da inapoi. Este un nemernic de om, acest individ jegos,afara cu psd-istul asat nenorocit ADRIAN BIZINICHE.
9
0
Aloo, aloo se pare ca bateti rau campii. In primul rand APC, ACN, Oil Terminal pot avea director si un cimpanzeu...nu glumesc. Sunt companii care au monopol si nu fac altceva decat sa incaseze, deci profit. Tare as fi vrut sa existe o usoara concurenta din mediul privat sa vad ce rezultate ar mai fi avut acesti discipoli ai dvs. Eu zic ca ar fi indicata o dializa la toate aceste companii si toti sefii, pupatorii de dosuri, sa fie trasi pe dreapta si sa se inceapa ceva constructiv. As enumera cateva nume din cadrul ... dar mie rusine mie de rusinea lor. Cu siguranta se stiu ei.
2
1
esti poponar dom'le? Ptr ca azi nici macar idiotii dancilezi nu mai apreciaza competenta unei persoane dupa aspectul fizic!
5
2
Daca cade mezel cad toati
0
0
Cupsa si-a dat demisia din PNL dupa ce Dragomir a facut ferma de rude la PNL Constanta! Dragomir a plecat cu coada intre picioare dar si-a lasat finul si pe altii. Ce rezultate a avut PNL Constanta dupa plecarea lui Mihai, Ciutureanu, Cupsa si altii? Din cate imi aduc aminte echipa lor a scos si un primar de municipiu! Astazi la nivel national sta f bine dar praf la Constanta! Boroianu l-a sabotat permanent pe Hutuca, a plecat si el. PNL are sansa sa puna un primar si la Constanta, de ce va irositi pe certuri! Adunati toti membrii vechi sau noi si hai sa facem treaba!!!!
4
2
Ovidelu, de ce nu zici tu si cati gologani ai ciugulit de la turcu ???
6
2
schimbatil dracu odata pe Dinica si verificatil ce a facut la TECHIRGHIOL ca a facut lafel ca Dragnea daca mai gasiti acte la CRRNP
5
1
Nu ii cunosc nici pe unul nici pe altul dar CUPSA asta nici dupa ce il vezi in poza nu poti avea incredere in el,celalalt "Crusoveanu"pare om serios.
11
7
Radu Domnita directoarea de la ANAF e si ea tot PNL ca si Cosa Silviu. La Constanta nu conteaza partidul. Coabitam impreuna.
8
0
o sugi cupsa ,,unde sunt autostrazile lui ceangau de Orban,,ati furat toti.
5
6
Prea multe patimi sub masca anonimatului! Am avut o discutie civilizata, in care dl Crusoveanu a sustinut ca dansul stia ca mi-am dat demisia din PNL. Am reafirmat ca doar m-am retras in decembrie 2016 din functia de vp - se stie public asta. Ca nu am fost informat de PNL de vreo excludere, sanctiune sau modificare in fisa de evidenta. Ca mi-am platit la cotizatia inclusiv pe 2019 prin virament bancar. Dansul a spus ca o sa verifice si ca daca exista platile e ok. Nu am o problema cum ma are PNL in evidenta. Dar nu vreau ca eronat sa ramana in spatiul public ideea ca mi-am dat demisia din PNL!
8
5
la RAEDPP florin gheorghe si enceanu fura ca in codru zeci de mii de euro pe luna si nimeni nu ii vede dar voi sariti pe saracii directori din cta care chiar au facut scoala la timp sunt pregatiti si super profesionisti
6
3
Cupsa mars la cacat jigodie
9
4
imaculatule, saracutule, luptatorule pt inimile si bunastarea noastra! esti ca un erdogan, vesnic conducator suprem al ceronavului, vesnic membru de comitete si comisii! altul nu exista in orasul asta! fara tine miezule ce ne am face!
8
3
Cupsa este exclus din PNL de la inceputul lui 2019
7
3
La puscarie cu mafia RAJDP-ului de la conducerea DRDP Constanta.
7
1
Felicitari dl Cupsa. Oamenii de calitate nu vor fi schimbati! Ludovic are discernamant si va apreciaza eforturile.
4
9
veniti si la directia agricola oficiu fitosanitar sa se schimbs sefuii
4
0
Cupsa a demostrat ca poate dezvolta pe plan local, national si international. Tot inainte Cupsa !
6
10
cine-i baietelul asta Crusoveanu si de unde dreaq a mai aparut pe scena PNL ului, nu credeam ca o sa traiesc ziua in care o sa-i regretam pe Dragomir, Hasotti si altii
8
6
Parvenitule, tu nu te compari cu CUPSA nici la degetul mic. Mai bine taci, ca se stie cum ai ajuns acolo. Pai , tu, ce lasi in urma orasului, nu se vede nimic........., pe cand CUPSA foarte multe. Este, unicul, care ar putea fi presedintele PNL La fel ca tine, este si renumitul Bogdan Bola, este in politica si in functii datorita taticutului. Acum, va intreb unde sunt nepotismele??????????????????? Nu mai mancati rahat.
11
7
Nu conteaza ce partid este la putere atat timp cat omul isi face treaba si are succes e greu sa il schimbi !
10
2
Bravo Ovidiule. Invatai pe prostii astia veniti pe spatele lui tata sau tata-socru cum se face politica. Crusovene esti zero fara socratu. Astia care tot comentati ca a rezistat si pe perioada tehnocratilor etc. Va raspund eu de ce a rezistat. Om calificat si competent pe acel post. Nu mai sariti repede sa denigrati omul ca se vede invidia voastra in modul cum ati scris. O zi buna! Tot asa Ovidiu!!
13
3
Dragilor, indiferent de conentariile la adresa dl Cupsa, cert este un singur lucru: Liberal de foarte multi ani, Da a facut campanii foarte multe pt PNL, un om care creaza si dezvolta in ACN SI CERONAV, si cel mai bun Ambasador IMO LA LONDRA! Iar, tu Crusoveanule nu il ajungi pe Cupsa nici la varful unghiei! In PNL care m-ai este pe strada Traian adevarati pnl-isti mai sunt Bola Bogdan, Bogdan Barata, Cristina Caterinici si Silvian Galiu! Restul sunt adunaturi PDL-iste!
7
9
In orasul asta direct cu gandul la Cupsa te duci. Un adevarat liberal care a lasat ceva pe unde a trecut. Exemple : ACN, CERONAV etc. Bv Ovidiu!!
7
8
Toti comentati gratuit ! Cupsa este omul potrivit la loc potrivit, care se zbate sa faca ceva printre toti mancatorii de.... fake news .
8
11
sunt membrii PNL aripa PSD.Crusoveanul el insusi este membru ilegalist PSD.La Constanta toata lumea este in PSD sau PNL sau la Ecologisti nu conteaza sunt toti impreuna sa manance de la buget.
10
3
Crusoveanu nu are CV, absolut nimic!!! Singura lui calitate e ca e ginere de meserie! Cupsa este membru PNL si este se multi ani cand el nu are habar si nici ginerele sponsorului Comanescu la partid nu era!
11
5
Dle Crusoveanu, sper ca veti avea puterea de a da la o parte aceste escorte penale din Partidul National Liberal. Nu se poate explica faptul ca atat pe guvernarea tehnocrata, PSD-ista, etc, ei au stat la carma unor companii atat de mari. Este clar ca ei nu sunt decat sagetile iar idealurile partidului, ale frupului nostru nu conteaza pt ei. Aducetiva aminte modul in care ne priveau la intrunirele PNL...nu-i mai lasati sa ne batjocoreasca!
9
3
daca-l cautati are carnet de membru si cotizeaza la toate partidele
9
1
Am plecat din pnl din cauza familiilor de tip mafiot de acolo, unde pui plicul si seful ia banii pentru posturi
14
2
Baietas care traiesti pe banii lui tata socru, sterge-ti bale de la gura, ca poftesti rau la ciolan...Nici nu au fost bine investit ministrii ca voi nu mai puteti de foame
19
3
Este pnl -ist caruia psd i-a asfaltat intreaga strada desi este singurul riveran al acesteia -strada nu mai are alte constructii adiacente- in timp ce zeci de alte imobile de pe strazi invecinate asteapta de mai bine de 10 ani cai rutiere similare Fagadau si disconfort urban nu misca un deget. Ei reasfalteaza tomisul.
14
1
A ajuns acest taranus cu veleitati de mahalagioaica sa pozeze in Cerber-ul partidului. Trist!
16
2
Oare la dsv cine vine ? Dar cine pleaca ?
10
0
a intrat in politica de mana cu Mazare. A fost un sefulet pe la corpul de control al primariei condusa de Radu Mazare. Pe la inceputul anilor 2000 Cupsa intra in PNL cu Strutinski de mana. Strutinski la acea vreme ii cara geanta lui Melescanu. Cupsa intra in marea politica prin fuziunea partidului lui Melescanu cu PNL. Cupsa este un soi de jigodie mieroasa cu stomac de hot.
25
2
care nu intelege cum functioneaza statul si care sunt resorturile si atributiile segmentelor sale ca asta care posteaza la 02:14, ajunge sa voteze fara a intelege. Toate cele numite de el - si, mai tragic, sau capatat 4 like de la altii care inteleg cat el, RATC, RAJA, RADET etc, sunt numiri ale administratiei locale. Cat timp nimic nu s-a schimbat de ieri de la investirea Mandolinistului si nu a afectat functia lui Freza-Fatalau, nu se va schimba nimic acolo, indiferent cat plangi. Tara de cretini cu drept de vot!
12
3
Pai aveti o gramada de treaba. Este clar ca psdistii s-au lipit de scaune prin concursuri organizate de ei , pentru ei si slugile lor. Colcaie consiliile de administratie si birourile de " profesionisti si profesioniste" alesi pe baza de carnet sau curvaraseala. Le tremura curu jivinilor din RAJA, RADET, RATC, RAEDPP, din prefectura... Nu zic ca...noiii or fi mai breji, dar astia au nenorocit orasul, pe fata, fara mila si jena.
20
4
Mai bine i-ati recupera pe liberalii care v-au facut treaba ani de zile. Dar voi ii excludeti si va feriti de ei, ca dracu de tamaie. Oameni de valoare pe care ii tineti pe tusa. Ati scapat de toti. Pacat de pnl constanta.
17
4
Cupsa a rezistat cu vreo 15 ministri la ceronav. Pnl, psd, tehnocrati. Si nu s-a dus la alte partide ca altii. Ar trebui sa va ganduti ca daca era asa cum il descrieti voi nu rezista atat. A faut campanii pentru pnl pe vremea guvernului psd. L-au mazilit oamenii lui Dragomir, ca pe toti vechii liberali. Si acum tot ei il musca pe unde apuca. Hutuca scapa de ei ca te mazilesc si pe tine! Astia sar la gatul oricui face ceva bun.
15
6
Rugam verificarea hotului Artagea de la aeroport. Jegosul a angajat toate curvele din cluburi .
29
3
Cupsa minte cu nersuinare stie tot orasul ca e omul lui Mazare si porcusor plantat politic la colectat spagi de o incompetenta crasa ca toate leprele psdiste, cand a picat Mazare, repede si-a dat demisoa de la PNL si acum ca au revenit la putere o face pe cel mai loial PNL-ist a devalizat ACN si CERONAV si pe unde a mai fost pus de mafia Mazare
28
5
Cupsa e pe functie prin numire nu concurs. Care este explicatia lui ca psd nu l-a schimbat la ce salariu banan e la Ceronav ?! Nea cupsa mai da cu niste vopsea prin par ca e rosu
33
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212