REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CURG acordurile de RECUNOAȘTERE a VINOVĂȚIEI în dosarul fostului ȘEF al Poliției EFORIE

CURG acordurile de RECUNOAȘTERE a VINOVĂȚIEI în dosarul fostului ȘEF al Poliției EFORIE

Replica API 1 decembrie 2020 | 00:03 8597

În dosarul fostului șef al Poliției Eforie încep să curgă acordurile de recunoaștere a vinovăției. Astfel, Dumitru Geani Rivera Vasile dar și Marcel Iftimie, șeful Poliției Locale din Eforie, au încheiat astfel de acorduri cu procurorii DNA Constanța, pentru a beneficia de pedepse mai mici.

Fostul șef al Poliției Eforie, Gabriel Coteanu, este acuzat că în perioada iulie-august 2019 și iulie-august 2020, în calitate de comandant al Poliției orașului Eforie, cu gradul de comisar șef, ar fi primit în mod repetat și periodic, de la o persoană fără calitate specială, coinculpat, sume de bani, pentru ca în schimb să nu își îndeplinească atribuțiile de serviciu, în sensul de a permite și de a proteja desfășurarea unor activități de comerț clandestin în Stațiunea Eforie din județul Constanța. Ar fi vorba de tolerarea unor activități de comerț clandestin/neautorizat care să se poată desfășura fără aplicarea de sancțiuni contravenționale și fără confiscări de mărfuri, cu precădere pe plajele stațiunii Eforie. Din probele administrate rezultă că suma primită cu titlul de mită ar fi fost de 300 lei/zi, remiterea banilor fiind făcută o dată la câteva zile, preponderent în zilele de luni și joi ale fiecărei săptămâni, în imediata apropiere a sediului Poliției orașului Eforie.

Marcel Iftimie acuzat de fals material în înscrisuri oficiale

Marcel Iftimie, șeful Poliției Locale din Eforie, a fost acuzat de abuz în serviciu după ce, la îndemnul lui Gabriel Coteanu, a modificat o amendă în avertisment. Ulterior, acuzația a fost schimbată în fals material în înscrisuri oficiale. Astfel, la data de 10 august 2020, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu în stațiunea Eforie Nord, inculpatul a constatat că un autoturism care aparținea unei firme de curierat a blocat calea de acces doar pentru câteva secunde, pentru a livra un colet în zonă.

La solicitarea persoanelor din zonă, care cunoșteau faptul că pe respectiva alee traficul este restricționat, existând un scurt program pentru aprovizionarea comercianților, inculpatul a acționat în consecință și l-a sancționat pe conducătorul auto pentru nerespectarea programului de aprovizionare prevăzut de o Hotărâre a Consiliului Local Eforie. Ulterior, la insistențele lui Gabriel Coteanu, Marcel Iftimie a găsit o soluție, respectiv returnarea exemplarului comunicat șoferului și modificarea acestuia în sensul radierii mențiunilor privitoare la amendă și completarea cu mențiunea ”avertisment”. În urma acordului de recunoaștere încheiat între DNA și Marcel Iftimie, aceasta s-a ales cu 6 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Cât despre Dumitru Geani Rivera Vasile, acesta a primit 2 ani și 6 luni cu suspendare.

Citește și: DETALII din DOSARUL fostului șef al POLIȚIEI EFORIE, anchetat de DNA!

DNA Constanța a intrat în PLIN în MAFIA condusă de şeful POLIŢIEI EFORIE, Gabriel COTEANU!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu te prind sarbatorile acasa sifonul nemuritor
1
0
Eu sunt nemuritor,ma pis pe voi !!
0
5
Dute marcele duteee la racoare
4
1
Eforie e o Groapa de Gunoi. Jeguri de tarani pripashitzi. Jeguri obosite cu chei la strada, in medie o clasa mai mult ca trenu. Niste distrusi, oricum nu merita stire.
14
0
Nu va mai luati de dancu ca nu i frumos, omul a profitat de justitiabili de doi bani, autoritati slabe di acum sta cu fundul pe saci de bani! Si daca ar fi cercetat sau judecat, prietenii din justitie l ar scapa curat ca un sfant, asa ca nu va mai bateti capul, asta e tara, astia sunt procurorii, judecatorii, astia sunt guvernantii...si asa mai departe..in lant. Rusine
5
0
Urmeaza un alt dosar. Dosarul plajelor politistilor. Protagonisti Coteanu, Simion, Checiu, Vizitiu
19
6
Ii vedem cum ne rad in fata si isi etaleaza averea .Au facut averi ilicite si iau cate o pedeapsa amarata . Pe langa pedepse ar trebui exclusi din tot ce inseamna administratie publica,avere confiscata cu extindere si scuipati. HAI IN STRADA !
20
2
singura solutie Politia Legionara, din randul poporului care a suferit datorita astora pe 6 decembrie votam Noua Dreapta
6
8
urmeaza primarul serban sa primeasca o condamnare , si uite asa se tin alegeri locale din nou . fiind condamnat nu mai poate fi primar. Se va duce dupa VIRGINIA UZUN , de ce dracu a mai candidat daca a fost condamnata . asteptam vesti si de la Marcel mai poate ramane comandant politie locala?????
15
4
Se bate apa in piua.Toate itele ajung la primar.Daca vreun oficial spune ca primarul nu stie ce se intampla inseamna ca si acela este mituit.Rusine Eforie.
16
3
Militianul suprem de la Eforie sa ia cu suspendare ala trebuie sa ajunga la palazu ca e dus
16
0
Astazi 1 dec ,,,ziua nationala a romanilor,,,nici un mesaj, nici o urare , nici o sarma, un mic, un te-in kur pe mata de la guvern, de la presedinte , de la primar!,
11
6
Astfel de scursuri nu au ce cauta in politie.
21
1
Aia toti sunt cinstitii cinstitilor, atat sobaru si dancu cat si prostu de manea camila. Moarte rapida si usoara le doresc. Asta este pedeapsa ce o vor primi. Sa nu apuce sa se bucure de tot ce au furat.
14
3
BRAVO un comentariu inteligent . nu sunt cu religia dar teodosie e un om cu cohones frate care incearca sa trezeasca tampitii din somn si se pisa pe oculta curului si pe soros si pe prosti si legile pizdii facute de orban un betiv de tataru care numelei i spune tot de robotul de iohanis si de jegul de arafat libanezu pulii care la colectiv cara oamenii cu paleti, si acum cand au murit arsi la neamt nu a mai macanit nimeni nimic .astia vb de vaccin si nus in stare sa puna un cablu sa nu ia foc...prima data cand apreciez acest individ teodosie.singurul om public care are coaie
15
29
Macar daca erau cu executare ! La cate faradelegi a facut capatanosul asta trebuia sa ia cel putin 6 ani cu executare !
26
4
La puscarie 20 de ani cu mafiotul nenorocit de coteanu.un jeg uman,un hot si violator de minore !sper sa iasa la iveala si asta !felicitari domnule comandant gluga ca scapati politia de asemenea scursuri umane
26
2
... si alea cu suspendare ? Pai derbedeul asta se posteaza pe facebook cum se plimba prin tari straine si ragaie de bani ! Deh , la ce te poti astepta de la un jandarm prostanac ?!?
28
0
Dar de mafia permiselor suspendate si neinregistrate in calculator atunci cand au fost retinute,ati auzit?Permise care erau inregistrate de Sobaru la ordinul lui Dancu abia dupa ce trecea perioada de suspendare.500 euro le dadeau oamenii de afaceri spaga acestora ca sa poata conduce pe timpul suspendarii.Stia si Manea Camil de la DGA de mangla asta,dar nu zicea nimic.Aici nu aveti curajul sa investigati,nu?
31
1
De acordul de recunoastere beneficiaza doar smenarii cu pile, relatii,cunostiinte.Apoi pana la condamnare mai este decat un pas.Prostimea care nu beneficiaza de acest acord va merge la termene in instanta pana cca 5 ani de zile pana termenul final.Asta este mafia in justitia romana.
22
1
Acolo Iti este locul
13
1
E plin sistemul de Nitoi Cristinei. Din cauza banilor militienii par turbati. Sa vina DNA sa ii trimita la beciiul domnesc cum au facut cu Nitoi protectorul Beinurilor si Al pestilor de pe litoral
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108