REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Daewoo confirmă că negociază cu statul român pentru şantierul de la Mangalia

Daewoo confirmă că negociază cu statul român pentru şantierul de la Mangalia

Replica API 17 ianuarie 2018 | 22:56 329

Statul român, prin Compania 2 Mai, poartă negocieri pentru cumpărarea acţiunilor scoase la vânzare de coreeni la Şantierul Daewoo Heavy Industries Mangalia!

DMHI, mai exact coreenii, vine pachetul majoritar de acţiuni în contextul situaţiei dificile în care se află. Astfel, cel mai mare producător de nave din lume în funcţie de carnetul de comenzi, Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering (DSME) a înregistrat, în 2016, pierderi nete de 2.700 miliarde woni iar datoria sa este de 27 de ori mai mare decât capitalul său.

Compania 2 Mai S.A. Mangalia deţinută de statul român a informat, la data de 5 ianuarie 2018, grupul Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co. de intenţia sa de a-şi exercita dreptul de preemţiune pentru acţiunile pe care grupul sud-coreean le deţine la şantierul naval Mangalia. Acest şantier este un joint venture între Daewoo Shipbuilding şi societatea 2 Mai Mangalia, care deţin fiecare 51% respectiv 49% din acţiunile şantierului naval.

Grupul Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co. a confirmat că poartă negocieri cu societatea 2 Mai Mangalia în vederea ajungerii la un acord, dar nu a oferit alte detalii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru o bucata de timp mangalienii o sa siba fier vechi de vandut in timp ce probabil olandezii potentiali cumparatori aproba asa scapa de concurenta ro in rest primarul este bucuros ca nu mai incaseaza intregul impozit din cauza procesului pierdut contra limanului pe mii de euro pentru clica lui constanteana tineretul o sa emigreze ca si asa au ramas decat psd angajati pentru votul vandut restul pacanele drogatii fetitili cu meseria lor de renume in oras cateva duuamnee de sub birou telefoniste prin receptii de tot felul rusinica mangalienilor la pod mai primiti pui zahar si faina de la psd?
1
0
Cum reprezentantii statului, inclusiv cei din interiorul DHMI s-au purtat ca niste ghivece cu ghiocei,coreenii normal ca au considerat ca acestia nu merita atentie si au inceput discutii in afara acestui peisaj floral.Mai apoi s-au trezit dacii .Cand toate televiziunile din tara aratau situatii disperate din nu stiu ce firmulite mai mici,se intamplau drame in Mangalia,da,fix la DMHI dar nici dracu' nu considera ca e important pentru un oras vai mama lui. Parca am fi Zimnicea,doar ca avem marea de la Dumnezeu,si acela un atu de care ne batem joc. E nasol,dar ne-am facut-o singuri din lasitate.
2
0
Sa te auda cel de sus,sa plece moldovenii acasa!
2
2
Eu vreau sa-l ia statul romanesc, da, recte PSD. Eu vreau un OJT in Madagascar. 7 ani, negrese, liane, banane si multa multa m statului roman
3
1
Eu abia astept sa cada. Numai lucruri bune. Am firma de fier vechi , nepotul e in minister , fratele la economic , si soramea e cu controlul. Din banii care ii fac cumpar apartamente ca o sa scada pretul ca pleaca moldovenii acasa , fac si hotel si din ce mai iau din santier revigorez turismul ca am plaja in concesiune. O sa fie trafic scazut in oras , mai da faliment buticarii si se cara si ei acasa , nu mai e aglomerat. Buna treaba ar fi.
4
3
Daca a plecat Tudose, vine altul care abroga ce a facut predecesorul si uite asa se fac discutii cativa ani cand de duce dracului santierul si e bun doar de fier vechi.Vom trai si vom vedea.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212