REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dan Bittman contestă măsurile impuse de autorități: 'Țin de prostia umană'

Dan Bittman contestă măsurile impuse de autorități: 'Țin de prostia umană'

Replica API 11 octombrie 2021 | 13:54 1352

Dan Bittman a făcut, sâmbătă, o serie de precizări referitoare la campania pe care a demarat-o: „Nu vreau”. Solistul Holograf susține că această campanie este mai mult un test, pentru a vedea dacă mai există români care spun „Nu”. Mai mult, el a explicat că „Nu vreau” nu este o campanie îndreptată neapărat împotriva vreunui Guvern, că nu-l interesează politica. Pe de altă parte, Dan Bittman a precizat că îl interesează dacă, atât vaccinații, cât și nevaccinații, plătesc pe litrul de benzină 7 lei, dacă curentul se scumpește cu 100% sau 200%, scrie stiripesurse.ro

„Nu e o mișcare, este un test. Voiam să văd ce părere au românii. Eu nu îndemn lumea să nu se vaccineze, dimpotrivă. Eu nu îndemn lumea să nu poarte mască, dimpotrivă”, a afirmat, sâmbătă, Dan Bittman, la Realitatea Plus.

„Reglementările (n.r. – impuse pe timp de pandemie) nu mai țin de natura umană, țin de prostia umană”, a mai spus el.

„Nu e neapărat o campanie împotriva vreunui Guvern. E doar un test pentru a vedea dacă românii mai au curajul să spună „Nu” sau nu vreau. Nu e neapărat împotriva autorităților, nu mă interesează foarte tare politica, dar mă interesează, că vaccinați sau nevaccinați, benzina a ajuns la 7 lei, curentul s-a scumpit cu 100% sau 200%. Asta, da, mă interesează ca cetățean, când cineva mă conduce foarte prost”, a explicat artistul.

Mai mult, Bittman a ținut să precizeze că artiștii sunt deja, de circa două săptămâni, într-un fel de lockdown.

Potrivit lui Dan Bittman, în viitorul apropiat, România va intra în lockdown și „este o prostie”.

„Suntem deja afectați. Noi (n.r. – artiștii) deja, de aproape două săptămâni, resimțim aceste măsuri. Suntem într-un fel de lockdown. Asta urmează, probabil, și este o prostie”, a precizat Dan Bittman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba sa cine plula mea e khakhatul asta de bittman de traieste cu impresia ca trebuie sa ii dea lui toti socoteala??!!
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212