REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dan Tudorache s-a autosuspendat din PSD

Dan Tudorache s-a autosuspendat din PSD

Replica API 23 noiembrie 2020 | 00:00 1494

Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, a anunţat, sâmbătă, că s-a autosuspendat din Partidul Social Democrat.

Dan Tudorache

"În lumina evenimentelor recente, am luat decizia de a mă suspenda din PSD. Sunt nevinovat şi sper ca Justiţia să facă lumină cât mai repede în acest dosar. Nu doresc să pun în pericol şansele reale de câştigare a alegerilor parlamentare, pe care le are partidul al cărui membru sunt de peste 20 de ani şi în slujba căruia mi-am pus toată activitatea politică", a scris Tudorache, pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

El a precizat că, până la sfârşitul anului, atribuţiile de preşedinte al PSD Sector 1 vor fi preluate de preşedintele executiv.

Sâmbătă dimineaţa, procurorii DNA - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au anunţat că au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dan Tudorache, la data faptelor primar, anterior deputat, viceprimar al Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă şi spălare a banilor.

Potrivit unui comunicat al DNA, în acelaşi dosar s-a mai dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de alte două persoane fizice, fosta soţie şi o persoană fizică aflată în anturajul primarului, pentru infracţiunea de complicitate la spălarea banilor, respectiv trafic de influenţă.

Celor trei inculpaţi li s-au fixat cauţiuni care trebuie depuse până la data de 27 noiembrie 2020: un milion de euro pentru Dan Tudorache, 200.000 de euro pentru fosta soţie şi 75.000 de euro pentru persoana fizică aflată în anturajul primarului, a precizat DNA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici nu are spatiu de manevra postacul platit cu bani multi de ciuma rosie ,poate doar sa dea dislike ca nu are si nu stie ce sa comenteze,,,este semiretard si urat cu bube pe muian si cu ochelari ca ai lu victor viorel prostea
2
0
Dar cine e Dan Tudorache?
0
0
o s-o aibe in gaoz !!!
5
0
O sa-si faca gaura mare - in nas - ca sa-si puna diamantul de 190.000 euro...
6
0
PSD-ist de 20 de ani, fost primar al sectorului 1 al capitalei, presedinte al PSD sector 1... !? Hot, HOT, mincinos.... Mai voia inca o tura la primarie... !? Incredibil, cat TUPEU ! Cum e posibil ??! Ce si pe cine VOTAM ?! El solicita renumararea voturilor, tocmai el ?? Da, astia sunt pesedeii, ciumatii: incompetenti, hoti, mincinosi si penali. Nu ne mai mira nimic. Nu!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212