REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Dana Budeanu șterge pe jos cu ținutele actrițelor de la Premiile Oscar

Dana Budeanu șterge pe jos cu ținutele actrițelor de la Premiile Oscar

A.F. 13 martie 2024 | 00:00 321

Finalul de weekend a fost marcat de Gala premiilor Oscar, pe care fanii cinematografiei au urmărit-o cu sufletul la gură. An de an, actrițele apelează la cele mai spectaculoase ținute pentru acest eveniment special, totuși, în 2024 doar una dintre rochii a reușit să o mulțumească pe Dana Budeanu.

Dana Budeanu sterge pe jos cu tinutele actritelor de la Premiile OscarDana Budeanu

Dana Budeanu a șters pe jos cu actrițele și celebritățile prezente la Gala premiilor Oscar. Stilista este de părere că singura rochie frumoasă a fost ce purtată de actrița Carey Mulligan. Aceasta a îmbrăcat o rochie de tip sirenă, o replică realizată de Balenciaga, după originalul din 1951 realizat de Cristobal Balenciaga. Aceasta este singura ținută care a impresionat-o pe Dana Budeanu, care a afirmat că restul au fost „cele mai nasoale din istorie”.

Dana Budeanu a urmărit aparițiile vedetelor la Premiile Oscar 2024 și a criticat ținutele purtate pe covorul roșu de la Dolby Theatre din Los Angeles, apreciind că sunt „cele mai nasoale din istorie”, scrie stiripesurse.ro.

„Toate rochiile de până acum la Oscar sunt oribile’, a scris Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

O singură rochie i-a plăcut creatoarei de modă, cea purtată de actrița Carey Mulligan

„Singura rochie frumoasă de la Oscar de aseară… Replica realizată de Balenciaga la originalul lui Cristobal Balenciaga din 1951, rochia sirenă’, a transmis Dana Budeanu, care a și postat o fotografie cu actrița Carey Mulligan la Oscar 2024, dar și cu inspirația pentru rochia ei.

Dana Budeanu sterge pe jos cu tinutele actritelor de la Premiile Oscar

La evenimentul în care a purtat celebra rochie Balenciaga, Carey Mulligan a accesorizat cu o pereche de mănuși lungi de culoare neagră și cercei clasici cu diamante de la Fred Leighton. În ceea ce privește machiajul, a optat pentru un look minimalist și proaspăt, în timp ce părul său blond bob a fost aranjat drept, cu o cărare pe mijloc.

În timp ce unele celebrități au ales ținute atemporale full black, precum Jamie Lee Curtis, Rita Moreno și Vanessa Hudgens, altele au preferat rochii colorate, glamuroase și extrem de sexy.

Zendaya a fost printre cele mai apreciate apariții la Oscar 2024, strălucind într-o superbă rochie Armani Prive, ce evidenția eleganța și rafinamentul. Cu toate acestea, titlul de cel mai bine îmbrăcat la Premiile Oscar 2024 a fost fără îndoială câștigat de Sandra Huller.

Actrița, protagonistă în două filme de mare impact din acest an – „Anatomy of a Fall’ regizat de Justine Triet și „The Zone of Interest’ regizat de Jonathan Glazer – a strălucit într-o rochie Schiaparelli absolut superbă. Cu toate acestea, trofeul Oscar pentru „cea mai bună actriță în rol principal’ revenit lui Emmei Stone pentru rolul din „Poor Things’, aceasta fiind îmbrăcată într-o rochie Louis Vuitton.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui aceasta doamna sa se mai uite si n gradina ei ca n are o vorba buna ptr nimeni e sport national critica, barfa si invidia
0
0
ce tot o bagati in seama pe oligofrena asta????
5
0
o croitoreasa critica rufele vedetelor ?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272