REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Daniel Rafte mai are de așteptat să vadă dacă va fi eliberat

Daniel Rafte mai are de așteptat să vadă dacă va fi eliberat

Virgil STOIAN 20 decembrie 2022 | 14:20 2900

Afaceristul constănțean Daniel Rafte dar și complicii săi au din ce în ce mai multe șanse să petreacă sărbătorile după gratii. Curtea de Apel Ploiești ar fi trebuit să dea sentința la apelul inculpaților, în privința privința prelungirii arestului preventiv, pe 20 decembrie 2022, însă termenul a fost mutat pentru 21 decembrie. Motivul este nevoia de timp pentru studierea actelor și lucrărilor dosarului.   Vă reamintim că Daniel Rafte a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc.

Ce spun procurorii!

Potrivit procurorilor, în perioada martie-septembrie 2022 inculpații au comercializat droguri de risc și mare risc către consumatori din municipiul București și județele Constanța și Prahova. Măsurile au fost dispuse după ce, la data de 19.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au prins în flagrant, în județul Constanța, pe unul dintre inculpați, după ce a achiziționat o cantitate de metamfetamină. La data de 20.09.2022, organele de cercetare penală au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, în București și în județul Constanța, activitatea fiind urmată de audierea a 26 de persoane. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 inculpați, iar în cursul zilei de 21.09.2022 a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, a celor trei inculpați. În data de 23.09.2022 a fost depistat, audiat și reținut un al patrulea inculpat, față de care, la 24.09.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus măsura arestării preventive. De atunci, arestul preventiv a tot fost prelungit, urmând ca Daniel Rafte să sărbătorească Crăciunul în arest.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia care tot vb ca știți ce făcea tocia .rafte...cred ca sunteți sifoane emotive și dați aici..de ce nu mergeți la politie sa spuneți și stați aici și latrati..știți și voi cate ceva și va umflați aici kurvelor.insemana ca va invartiti în același cerc de știti atâtea droguri..alcool...Mars la pușcărie și voi sifoanelor
1
0
venim sa iti tinem de urat daca vrei fratele nostru . semnat Piki si Scupra
4
0
Când te gândești ca in alte tari este pedeapsa capitala sau pe viața pentru trafic de droguri, distrugând atâția copii iar aici dacă ii dai in primire pe alții de teapa ta ești liber!
1
0
Lutic iai legat frumos pe Marius Si Rafte mai faci flanco .... sti tu ce virbesc
2
0
Care e lăsat in pace de politie sau nu e prins la timp, ajunge mare om de afaceri. Exemple sunt nenumărate in RO
3
0
Pentru domnul cu ultimul comentariu, subscriu la toate scrise de dumneavoastră, într-adevăr indivizii de teapa asta ar merita închisoare pe viața, pentru distrugerea multor destine, legi mai aspre pentru trafic de droguri dacă s-ar putea la fel ca în Malaezia
2
1
Mai asta de jos..rafte aducea droguri și vindea lui fiita și fiitu??.îți convine ca-i omora ,ca-i distrugea ca oameni... Asta făcea nenorociților asta..distrugea copii... Pai compari una cu alta?? Ce a făcut primarul?? Ia dat o scuipatura între ochi...și gata ultraj??sa spălat pe fata și este ca noua polițistă aia care la provocat..ca are prea multe mandate ca primar .. Pai care-i mai rău...Rafte sau primarul?? Rafte împreună cu Tocia,Stefancu,Antohi,aduceau droguri din străinăt**e și vindeau și consumau aici în tara. Făcea trafic și contrabandă cu yigari în Anglia. Vindea băuturi contrafăcute aduse de masa de la bulgari. Asa ca taci dracului din gura ca vb prostii dacă compari una cu alta
8
2
Mai lăsați-l pe rafte..scrieți despre boul ala de primar Delicoti căruia ii luați interviu acum ceva timp în urma.toti golanii ii protejați.pai lache ala merita primar?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272