REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Daraban (CCIR): Marea problemă este piaţa de desfacere; riscăm să producem pe stoc

Daraban (CCIR): Marea problemă este piaţa de desfacere; riscăm să producem pe stoc

Replica API 6 mai 2020 | 00:00 948

Problema cea mai gravă cu care antreprenorii ar putea să se confrunte în perioada următoare este piaţa de desfacere, astfel că dacă România va începe să producă se pune problema dacă vor exista cereri, a declarat, marţi, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban.

Mihai Daraban

Potrivit unui comunicat al CCIR, preşedintele Camerei a participat, marţi, 5 mai, la Cotroceni, alături de reprezentanţi ai mediului de afaceri, la întâlnirea cu preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru a discuta măsurile care se impun pentru relansarea economiei şi sprijinirea mediului de afaceri.

"Marea problemă este piaţa de desfacere. Chiar dacă România va începe să producă, se pune problema dacă vor exista cereri. Noi putem să ne construim oferta cum considerăm, chiar să o dublăm, însă trebuie să ne punem problema cererii, pentru că altfel riscăm să producem pe stoc. Este foarte posibil ca lipsa pieţelor să fie un element critic fundamental în tot ceea ce se va întâmpla de acum înainte", a afirmat preşedintele CCIR, scrie Agerpres.

De asemenea, el a spus că România are avantajul că nu a închis toată economia. Spre deosebire de alte ţări unde s-a adoptat o soluţie drastică şi au fost închise toate domeniile de activitate, la noi în ţară, acolo unde a existat front de lucru, spre exemplu, în domeniul şantierelor navale unde se fac produse cu ciclu lung de fabricaţie, activitatea nu a fost întreruptă deloc.

Mihai Daraban a înaintat spre consultare un set de 73 de măsuri propuse de CCIR alături de Camerele de Comerţ şi Industrie judeţene, realizate printr-o consultare susţinută a comunităţii de afaceri la nivel naţional privind politicile publice necesare a fi implementate pe plan economic, financiar, investiţional, al pieţei muncii şi în domeniul agriculturii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veti produce bunuri si servicii. Le veti vinde mai ieftin decat v a costat pe voi. Cerea este in scadere pentru ca increderea oamenilor in viitor este mica. Se anunta blocaj in economie din toamna. Cine este nebun sa investeasca intr o economie muribunda?
0
0
Mihaita vezi ca te umfli pe zi ce trece. Ai grija sa nu pocnesti.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212