REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Daraban: În Constanţa a fost ‘Republica lui Mazăre’ şi a PSD-ului. Şi, unde s-a ajuns? Nu s-a schimbat nimic

Daraban: În Constanţa a fost ‘Republica lui Mazăre’ şi a PSD-ului. Şi, unde s-a ajuns? Nu s-a schimbat nimic

Replica API 12 martie 2019 | 00:00 509

Interviu VIDEO cu preşedintele Organizaţiei Municipale ALDE Constanţa

Interviu VIDEO cu preşedintele Organizaţiei Municipale ALDE Constanţa

Directorul comercial al companiei de stat Oil Terminal, Gabriel Daraban, a făcut pasul în politică. A preluat conducerea organizaţiei municipale a ALDE Constanţa şi, cel mai probabil, va fi candidatul partidului la Primăria Constanţa. Deocamdată, Daraban nu se hazardează să spună că el este candidatul, precizând în schimb că lucrează la consolidarea echipei, pentru că, dacă se va arunca în luptă, o va face doar dacă e convins că va câştiga. „Nu candidez să ies pe locul doi”, a declarat Daraban.

Despre administraţia locală, Daraban a apreciat că este „impotentă”, arătând că sunt o sumedenie de probleme nerezolvate la nivelul municipiului Constanţa. În ceea ce priveşte relaţia cu PSD, preşedintele ALDE – organizaţia municipală, s-a înscris în linia declaraţiilor făcute şi de colegul său de la judeţ, senatorul Ion Popa: „Nu există (colaborarea pe plan local – n.r.)”. Un exemplu în acest sens este situaţia de la Consiliul Judeţean Constanţa, acolo unde vicepreşedinte este, în continuare, Daniel Learciu, deşi acesta a fost exclus din ALDE. „PSD îl menţine pe funcţie”, a fost concluzia lui Daraban.

Un alt aspect comentat cu liderul ALDE Constanţa a fost cel legat de magistraţii care aleg să protesteze, însă declaraţiile pe acest subiect, dar nu numai, le regăsiţi în următorul fragment din interviul acordat de Gabriel Daraban cotidianului „Replica” - VIDEO:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108