REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 2 Apr. 2023
Anul XX Nr. 6321
9.4° Constanța Duminică, 2 Aprilie 2023 Anul XX Nr. 6321

Daraban, mesaj îngrijorător către Iohannis

Daraban, mesaj îngrijorător către Iohannis

Replica API 26 aprilie 2017 | 00:00 219

Organizare

Organizare

Klaus Iohannis şi Mihai Daraban, sursa foto Agerpres

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la una dintre cele mai mari întâlniri anuale cu oamenii de afaceri, organizată în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în care au fost ridicate probleme stringente ale mediului de afaceri. Cu această ocazie Mihai Daraban, preşedintele CCIR a indicat crizele majore cu care se confruntă business-ul din România în acest moment şi a subliniat chiar necesitatea reorganizării administrative a României, notează dcnews.ro.

„Domnule președinte, trebuie să fim realiști. Suntem pe penultimul loc în Europa la productivitatea muncii, pe ultimul loc la inovare și cercetare. Problema productivității este în sectorul privat, însă în sistemul bugetar din păcate trebuie să o spunem, este lipsă de eficiență. Economia reală din România nu va mai putea probabil să susțină structura administrativă existentă acum în România.

Cred că în acest proiect de țară, n-ar strica domnule președinte, să reconsiderăm organizarea administrativă a României”, a afirmat Daraban, conform dcnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daraban este fi-su lu' ta-su si omul lui Nastase!
1
1
''Productivitate'' nu exista, gaozare. Intr-o economie care nu produce pe stoc ci doar la comanda, productivitatea poate fi si de 1000000 mai mare decat acum si nu ar insemna nimic in lipsa cumparatorului. Nu ai fost sclipitor nici cand ii carai mapa lui Bosanceanu, nici in scoala, nici acum. Numai nulitati la butoane
2
2
referitor deciziei cu casa ? si nu este singura ce spune mutu ? sa nu creada ca betele puse la roata nu sar si lui in cap, dar fiind cu capul gol inca nu realizeaza, pacat ca se complace in mocirla si va avea de suferit chiar f. mult !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
164825212420
5/49
34253192426
joker
381323416