REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

De ce a fost DANCU 'SCOS' la PENSIE!

De ce a fost DANCU 'SCOS' la PENSIE!

Replica API 2 iulie 2020 | 00:15 9253

Inspectoratul General al Poliției Române a informat că, în urma apariției, la data de 20 iunie 2020, în presă, a unor articole cu titluri de genul ,,Imagini șocante din Mamaia. Sute de turiști, prinși în horă, fără să se respecte distanțarea socială”, o comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia.

Constantin Dancu

În urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele:

- Cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare. Aici fiind vorba, desigur, de Constantin Dancu.

Marin Dincă

Citește și: Constantin Dancu nu mai este șeful IPJ Constanța!

Nucu în locul lui Dincă, Glugă în locul lui Dancu

- Cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului I.P.J Constanța pe linie de ordine publică. Este vorba de Marin Dincă, care fusese împuternicit ca adjunct în ianuarie 2020. El venea de la șefia Poliției Neptun, acolo unde se va întoarce acum.

Adrian Constantin Glugă

- Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Marian Nucu

- Cu data de 1 iulie 2020, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarul de poliție Nucu Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe o perioadă de 3 luni.

Citește și: OFICIAL! Iată cine este șeful IPJ Constanța! Adjunctul vine de la MASCAȚI!

Totodată, pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe durata sezonului estival, Poliția Română a suplimentat numărul efectivelor care acționează. Astfel, 182 de polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, criminalistică și combaterea criminalității organizate au fost delegați la nivelul I.P.J. Constanța.

În total, peste 500 de polițiști acționează pe litoral cu mijloacele tehnice din dotare pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Zilnic, 86 de patrule sunt în teren pentru a interveni la sesizările semnalate și a proteja drepturile și libertățile cetățenești.

Citește și: TURIŞTII au încins HORA în Mamaia. Poliţiştii s-au AUTOSESIZAT

Poliția Română continuă activitățile în sistem integrat alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu în scopul prevenirii și combaterii criminalității și al răspândirii SARS-Cov2.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dancule esti un jeg
1
12
nucule sa nu uiti ca sai fost subofiter vad ca iti este rusine sa spusi in cv. iti aduci aminte cu plimbai bulanul pe strada daca nu era scoru tau vai de tine la valoatrea ta.
0
0
nucule capul sus
1
1
bai dancu 01 estui puis sa lingi curul lui Dancu, ai luicrat cu el, omul e prost ghem si spagar pe deasupra.
6
15
sa vedem ce pot sa faca cei adusi de vele si despesu in 3 luni.puierile motive.halal ofiteri aveti in corpul de control,care cred ca nu au vazut infractori de cat la televizor.
9
0
e simplu si a bagat marele despescu coada , nu e clar ?
14
0
Motivul a fost penibil !----aglomeratie e peste tot ca nu poti sa ai un politist in spatele fiecarui om de pe str ----nu-l cunosc pe fostul sef dar motivul e de risul curcilor
19
1
Cel mai profesionist si respectat inspector sef din toate timpurile in Constanta. O mizerie oribila aceasta mascarada. Vela esti un gunoi.
39
23
Pai se vorbea de curand despre o propunere legislativa initiata de Liviu Tit Brailoiu,era cu dedicatie pt.Dancu,asa se zvonea!Nu iese fum fara foc!
21
1
ca sa cumuleze pensia cu salariu asa se fura cu acte la bugetari de lux
11
3
De bun ce era
8
4
numai sefi corecti aduc astia la Constanta! Domnul acesta care a fost numit in prezent toata cariera lui a detinut nu.ai functii de sef,asta inseamna ca este foarte bun nicidecum ca ar fi sustinut politic. In cele trei luni cat este imputernicit isi ia si gradul de chestor dupa care pa pa la Bucuresti ca secretar de stat in locul lui Despescu,ca si el tot de la Cta a plecat.
10
1
TOTUL ESTE UN JOC POLITIC SECURISTI INFRACTORI PROXENETI INTERLOPI CIORDITORI DE COPII CASE DROGATI PADURI ...HAOS TOTAL ROMANIA ESTE VANDUTA LA AMANET.PRESEDINTE NEAMT PRIM MINISTRU MAGHIA SI GUVERNUL O AMESTECATURA DE DERBEDEI.DATII FOC ACESTOR ORDINARI CARE CONDUC ROMANIA.DOAR CEI CARE SUNT CORUPTI IN ROMANIA RASPUBD IN REST CRIMINALII LIBERI.
20
1
ce greseala a facut prietenul matei cand a intervenit la orban ptr acest individ care se stia ca este prietenul gastii mascacariciului si a umflatului betivan pe care l-a scapat cand dormea beat la volan. dar i-a adus avansarea anlfabetei functioanle de nevasta ca sef serviciu in primarie pe o functie unde taia frunza la caini. in prezent mai taie frunza la caini sotia lui sobaru care avizeaza tot ce propune idiotul congenital si limbist babu in cadrul comisiei de circulatiearanjata la casa albastra...!...hai sictir cu orasul asta condus de un hot la drumul mare cu freza de ginere mort
32
5
Daca il sanctionati, daca ii reduceati pensia, daca il puneati sa munceasca la munca de jos intelegeam. Dar daca l-ati scos la pensie anticipat, cu pensie nesimtita, il doare in cot, i-ati facut un bine.
23
4
offf saracu. plange al meu dancu de tristete. se duce la vila din km5 si plange in ea... ah stai, daca nu ii ajunge, poate sa planga in z3m editie rara de bmw...ca doar orice gabor isi permite asa ceva
20
4
ce ar fi trebuit sa faca politia, sa-i bata cu bastoanele pe aia cu hora, sa vina cu tunurile de apa ? pe autobuzele de transport intre localitati nu se prea respecta masca pe figura, de ce nu e demis un barosan, asa, sa dea bine la presa...
11
16
Alupigus... circulatia...
14
2
Dancu e cel mai bun horist de pe litoral.
21
4
mergi spre bine relule!
3
0
dancu un jeg de om cu zdreanta de ne vastasa de la consiliu judetean masa vindea bors din pine adunata din gunoaie mori sobolane cu toti fini tai care iai cocotat la ipj constanta fai si o muie lui dogaru
30
3
Tot respectul pt acest om care si-a dedicat viata politiei.Peste tot pe unde a fost a facut treaba.A pus la treaba putorile din ipj.Astia care l-au mazilit nu vor fi in stare sa varuiasca ce a construit acest om.Un mod rusinos de a forta un om dedicat profesiei sa plece din functie.Respect domnule Dancu! Apropo dupa hora suporterilor dinamovisti de aseara din mamaia de ce nu schimbati gluga??? Urat mirositor domnule doctor plagiator!
13
43
pensie de serviciu 12 000 lei, asta inseamna sa fii mafiot
24
5
Duca-se de tot, definitiv! Nu l va plange nimeni sincer..doar de fatada!
25
5
ii statea in gat lui coarna cel cinstit de asta merge politia romana asa de bine incet incet politia locala ii astupa
11
21
o lichea , care mergea cu caciula in mana la interlopi si hoti.
30
6
l.au dat afara pentru ca ii enervau sprancenele alea ridicole, pictate si pensate...si ca sa.l vada bocind pe nelu si compania de pupincuristi geniali.
23
6
28 mai 2019! de ce a fost inlocuit domnul sef de la BCI in decembrie? tot d-asta. PCA-ul nu iarta ci priveste imaginea de ansamblu, prin pesti mici pana se ajunge la pestii cei mari.
18
1
De la o plangere transmisa pe canale oficiale fara interventii si tratata necorespunzator i se trage pacaliciului. Aviz noilor sefi : Faceti ca Dancu, ca Dancu veti sfarsi! Deci pe viitor cand se mai plange careva pe mail de atitudinea vreunui politist sa tratati subiectul cu maxima seriozitate si profesionalism! Cum ati fost numiti tot asa de usor puteti fi destituiti!
31
5
Rahatul asta de spagar, manglitor si " sforar" profesionist, adica...bara-bara cu tot ce inseamna mancare si bautura gratis plus spaga de rigoare. Dancu, un nenorocit de mocangiu, A FOST DAT AFARA DIN POLITIE pt CA NU SI-A FACUT DATORIA.Adica a protejat escrocii, evazionistii si traficantii. Trebuie anchetat rahatul asta, sa-i fie verificata averea lui si a neamurilor si..cu dedicatie, a lu' frasu! Nu se mai satura, jigodiile! Stroe, javra, stii ceva si te faci ca " ploua"!? Aloo, Moga..ministru la interne de..5minute! Va fost frica de ce rahat poate"iesi"la iveala?Aloo,psd local,mai existati?
33
13
Toti tiganii pesti de la CERNAVODA iau dat spaga personal pentru a face liberi in voie TREABA
31
7
cine pleaca de capul lui de la ciolan, ?nimeni
37
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367