REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

De ce a fost viceprimarul Costin Răsăuţeanu la Batumi, anul trecut! Ce a pregătit municipalitatea

De ce a fost viceprimarul Costin Răsăuţeanu la Batumi, anul trecut! Ce a pregătit municipalitatea

Replica API 14 mai 2019 | 16:35 823

Proiect

Proiect

Consilierii locali municipali urmează să se întrunească în şedinţa aferentă lunii în curs, iar între timp au început să primească materialele care vor fi supuse votului.

Unul dintre proiecte se referă la aprobarea înţelegerii de cooperare între municipiul Constanţa şi oraşul Batumo din Republica Autonomă Adjară din Georgia. Conform expunerii de motive care stă la baza proiectului, există în acest sens şi aviz din partea Ministerului Dezvoltării. Conform proiectului, colaborarea va cuprinde, printre altele, şi vizite reciproce ale unor delegaţii – oameni de afaceri, în scopul promovării afacerilor şi turismului.

“Avâand în vedere faptul ca au fost identificate numeroase domenii comune

între Constanţa şi Batumi, printre care se numrără faptul că sunt oraşe-port la

Marea Neagră, având ca ramuri economice principale transportul maritim,

construirea navelor şi turismul, ambele fiind centre universitare cu tradiţie în educaţia navală, s-a luat decizia comună de încheiere a unei întţlegeri de

cooperare în scopul deschiderii de noi posibilităţti pentru raporturile de colaborare. Acest demers are ca scop dezvoltarea relaţiilor bilaterale în următoarele domenii: schimburi comerciale, turism (schimbul de experienţă, planificarea şi organizarea de evenimente turistice comune, promovarea potenţialului turistic al celor două oraşe), educaţie, cultură, sport (schimbul de experienţă, organizarea de evenimente culturale şi sportive, sprijinirea oportunităţilor de stagii etc.), transport (schimb de experienţă în domeniul transportului maritim şi al celui aerian)”, se arată în expunerea de motive ataşată proiectului iniţiat de primarul Decebal Făgădău.

De asemenea, în document se mai face referire şi la faptul că în data de 1 septembrie 2018, o delegaţie condusă de viceprimarul

Costin loan Răsăuţeanu a participat la celebrarea zilei oraşului Batumi - Batumoba, acesta reprezentând un moment important pentru stabilirea deschiderii spre cooperare a reprezentanţilor ambelor unităţi administrativ-teritoriale.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Costin Rasauteanu este insurat?
0
1
de ce avem consulat sovietic la Constanta?
4
0
Ce se mai plimba si vad lumea distrusi din astia, in timp ce noi bagam munca sa facem bani sa le ajunga. De-aia e Constanta oras touristic. Primaria se ocupa mai mult cu plimbari si excursii.
5
0
Sunt oamenii rusilor. Vreti sa le dati in cap georgienilor?
3
0
Oamenii de la replica chiar au o problema imensa cu geografia. In urma cu vreo cateva zile au inventat inca un oras San Paulo din Brazilia acum inca o inventie marca replica Batumo. Ba chiar sunteti cretini.nu ma mira ca 90 la suta din articole sunt copy paste stiripesurse a3 romania tv. Vai de capul vostru de trogloditi.
4
1
Pe cand o cooperare cu Tariverde?
9
1
..cand dati autorizatii,avize si acorduri va ganditi legal ca este Constanta oras turistic ?!?
6
1
E numele original
5
1
despre ce oras este vorba? in titlu scrie BATUMI si in continut scrie BATUMO!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212