REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

De ce Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu vrea să preia afacerile familiei

De ce Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu vrea să preia afacerile familiei

Replica API 19 iulie 2022 | 00:00 907

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, este extrem de ambițioasă și își face o carieră fără să se folosească de numele mamei sale. Fiica Andreei Esca nu vrea să preia afacerile familiei și are alte planuri legate de viitorul ei.

Alexia Eram

Alexia Eram a absolvit „University For the Creative Arts”, din Londra, unde a studiat Marketing, Publicitate și Relații publice, însă fiica Andreei Esca nu vrea să activeze în domeniu. Tinerei îi surâde mai mult ideea de a urma cariera mamei sale decât pe cea a tatălui său.

În mediul online, iubita lui Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut și este urmărită de sute de mii de oameni. Momentan, Alexia nu are de gând să intre în afaceri alături de Alexandre Eram și mărturisește că îi place mai mult să fie în lumina reflectoarelor.

„Momentan, nu știu, poate fac un curs sau un master. Vreau să continui pe partea de social media cu toate proiectele pe care le am momentan, vreau să evoluez pe toate planurile astea. Poate îmi deschid și eu ceva. Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui, cu businessuri. Poate Aris, că el e mai mult pe business”, a povestit Alexia, scrie ego.ro.

„Aș vrea să fac o colecție de cosmetice”

În urmă cu ceva timp, ea a lansat un ruj, iar mulți au crezut că aceasta o va lua pe urmele lui Kylie Jenner, care s-a îmbogățit după ce și-a lansat propria linie de cosmetice.

„Aș vrea să fac o colecție de cosmetice. Acum câțiva ani am început cu un ruj, dar atunci eram mai mică, eram încă la facultate. Mai ales că acum am făcut și eu un curs de automachiaj și încep să învăț mai multe despre machiaj, așa că cine știe când vine lansarea. La un milion de urmăritori fac o colecție”, a mai declarat Alexia.

Recent, fiica Andreei Esca și-a luat permisul de conducere, însă momentan nu are propria mașină. Pentru început, Alexia Eram va conduce mașina iubitului ei, Mario Fresh.

„Nu am avut timp până acum, am tot fost plecată, am tot amânat, dar în sfârșit astăzi (n.r. – miercuri) am dat și traseul și l-am luat. Nu o să mai plec în Londra, sincer, dar poate o să mai fac un master sau un curs, dar nu în Marea Britanie. Așa că nu o să fiu nevoită să mă obișnuiesc cu stilul lor de condus. Bine, întâi să mă obișnuiesc aici și după aceea «pe dreapta». Nu îmi e teamă să conduc, chiar sunt super ok. Mi-a fost mai teamă la examenul de teorie decât la proba de condus. Mario a zis că o să mă lase să-i conduc mașina”, a mai completat Alexia pentru sursa mai sus-menționată, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
despre aceasta patachina si familia ei?!
1
0
daca nu era maicasa era doar o parasuta manelista si-o trege cu tigaanii si danseaza drogata si pishata pe mese Credeti ca evreul de tasu isi lasa afacerile pe minaindividei ?
1
0
ne lasati cu drogata asta manelista?ce a mai facut,cum si.a pus.o in masina sau in toaleta circiumii,afaceri,iar ea deabia leaga doua vorbe.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212