REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

De ce nu merge Antonia cu Alex Velea la Asia Express

De ce nu merge Antonia cu Alex Velea la Asia Express

Replica API 15 octombrie 2019 | 00:00 490

Antonia

Cântăreața Antonia, a explicat care este motivul pe care nu participă la show-ul Asia Express alături de partenerul ei de viață, Alex Velea.

Alex Velea va participa la următorul sezon al emisiunii Asia Express, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Antonia, partenera lui de viață, nu va face echipă cu el, ci va rămâne acasă. Întrebată dacă ea nu a primit propunerea de a participa la show-ul respectiv, Antonia a răspuns: „Nu m-am gandit la aşa ceva. Însă unul dintre noi trebuia să rămână acasă cu copiii”.

Antonia a explicat și cum se va descurca cu copiii în lipsa lui Alex velea. „Îmi va fi uşor cu copiii, pentru că mă vor ajuta mama mea şi părinţii lui Alex. Când sunt mulţi oameni în jurul lor, cei mici se alintă, dar sper să fie totul normal, ca până acum”, a spus artista pentru click.ro. Vedeta a mărturisit, însă, că îi va fi dor de partenerul ei de viață: „Sigur, mai ales că nu mă va putea suna deloc”.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale.

Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și Akim. Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alapteaza.e singura explicatie.oricum aia din asia o au mica asa ca antonia e in siguranta.Daca era Africa express hehehheee, nici velea nu ramanea cu diametrul intact
0
1
Explicatia este logica. Uite asa mai scapa si fata de maimuta de sot.
2
0
El se va intoarce oarecum la origini.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272