REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

De Dragobete, hotelurile din sudul litoralului sunt în ton cu creșterea prețurilor la gaze

De Dragobete, hotelurile din sudul litoralului sunt în ton cu creșterea prețurilor la gaze

Replica API 23 februarie 2022 | 11:44 970

Sărbătoarea de Dragobete își face simțită prezența la Constanța. Patronii hotelurilor de pe litoralul românesc și-au pregătit ofertele pentru cuplurile îndrăgostite ce vor să petreacă o seară de neuitat la malul mării. Prețurile sunt și ele pe măsură. Culmea, cele mai piperate sunt în sudul litoralului. Un cunoscut hotel din Neptun are tarifele de patru ori mai mari decât hotelul un hotel de 4 stele din Mamaia.

Dragobetele reprezintă o sărbătoare a simbolului iubirii printre români. An de an, tinerii îndrăgostiți se surprind cu cadouri care mai de care, în fiecare an, pe data de 24 februarie. Cele mai preferate activități petrecute în cuplu în seara de Dragobete sunt cinele romantice, vacanțele în diferite zone, vizionarea filmului preferat în doi și seara petrecută în doi, în cadrul restrâns al unei camere matrimoniale, amenajată cu decorațiuni specifice ale acestei sărbători.

Pentru îndrăgostiții care vor să petreacă seara de Dragobete la malul mării, patronii hotelurilor din județul Constanța s-au pregătit, așa că au afișat ofertele pentru cuplurile îndrăgostite.

Aceștia pun la dispoziție pentru clienți camere duble, decorate cu petale de trandafiri, mic dejun și sticle de vin spumant.

Prețurile pentru noaptea de Dragobete petrecută în stațiunea Mamaia pornesc de la 330 de lei și pot ajunge până la 1080 de lei

Hotelul cunoscutului sportiv Gheorghe Hagi oferă îndrăgostiților, pentru sărbătoarea de Dragobete, pachete promoționale în valoare de 1080 de lei. Pachetul include: două nopți de cazare, o cină romantică, aranjament floral, vin spumant, decor romantic în cameră, acces la piscina interioară, saune, fitneww, Jacuzzi, duș emoțional, cascadă cervicală și terapie spa cu masaj de relaxare în cuplu.

În Eforie Nord, hotelurile pun la dispoziție cazare pentru o seara, mic dejun, spa, masaj și piscină interioară, la prețul de 683 de lei, în timp ce, în Mangalia, prețul unei nopți de cazare cu aceleași facilități ajunge la 495 de lei.

Pentru o seară de neuitat, clienții sunt așteptați în stațiunea Neptun

Pentru cei care doresc o seară de neuitat, un hotel din Neptun ridică ștafeta. Ștafeta prețurilor.

Pentru o noapte de cazare în cadrul unui hotel din Neptun, ce pune la dispoziție pentru clienți: parcare, terasă, hotel bar, piscină cu bar, piscină exterioară, seif în hotel, restaurant, recepție 24h, cadă cu hidromasaj,balcon (la cerere), duș, ferestre care se deschid, TV, uscător de păr, aer condiționat, telefon, cablu TVși WiFi, demipensiune inclusă, prețul urcă la 4.732 de lei.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel mai bun hotel este plapumioara . mananci ce vrei , faci ce vrei te caci cand vrei pe wc tau . fratilor lasati i sa falimenteze cu ofertele lor sa se staerga la fund ... FALIMENT VA UREZ DRAGI HOTELIERI DOAMNE AJUTA !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212