REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

De la ce a pornit, de fapt, scandalul între Daniel Rafte și Stila Sarafu?! Video exclusiv!

De la ce a pornit, de fapt, scandalul între Daniel Rafte și Stila Sarafu?! Video exclusiv!

Mirela PASCAL, B.N. 21 februarie 2024 | 00:00 12023

Conflictul dintre Daniel Rafte, cunoscut afacerist, și fostul său prieten, Stila Sarafu, a luat o întorsătură cu totul neașteptată după declarațiile recente ale lui Sarafu. Într-un eveniment care a șocat opinia publică și care s-a desfășurat în fața casei lui Rafte în seara zilei de 19 februarie, lucrurile par să capete acum o nouă perspectivă. Însă, de la ce a pornit, mai exact, scandalul? Se pare că Rafte este supărat pe fostul său amic, care-l vorbește de rău și pe care l-ar fi denigrat pe internet.

De la ce a pornit, de fapt, scandalul intre Daniel Rafte si Stila Sarafu?! Video exclusiv!

După un atac agresiv care a culminat cu furtul unei brățări cu diamante deținută de Rafte, Sarafu vine cu o versiune complet diferită a poveștii. Contrar rapoartelor inițiale care îl prezentau pe Sarafu atacându-l pe Rafte cu un cuțit, acesta din urmă susține că arma „crimei” nu a fost decât o jucărie sexuală, folosită într-un moment de furie, după un schimb dur de replici.

De la ce a pornit, de fapt, scandalul intre Daniel Rafte si Stila Sarafu?! Video exclusiv!

Sarafu a declarat pentru Replica că întregul conflict a escaladat după ce Rafte, sub influența substanțelor interzise, a început să-l insulte grav, atacându-i pe el și pe familia acestuia. În apărarea sa, afirmă că nu a avut intenția de a-l răni, ci doar de a-i administra o "corecție" lui Rafte, folosindu-se de obiectul neortodox pe care îl avea la îndemână. I-am dat cu un p...s peste bot”, spune Sarafu. ”Nu există nicio tâlhărie, nu i-am furat nimic. Nu știu cine l-a tăiat. Eu nu am avut cuțit”, a mai spus Stila Sarafu.

De la ce a pornit, de fapt, scandalul intre Daniel Rafte si Stila Sarafu?! Video exclusiv!

Această nouă dezvăluire transformă o dispută aparent violentă și periculoasă într-un episod care pare desprins dintr-o comedie neagră. Totuși, indiferent de natura "armei" folosită, gravitatea situației nu este diminuată, mai ales în lumina faptului că Rafte a necesitat îngrijiri medicale și a fost implicată poliția.

Evenimentul a declanșat un val de reacții în anturajul celor doi, unde apropiații sau cei care-i cunosc și-au exprimat atât îngrijorarea, cât și uimirea față de detaliile bizare care continuă să iasă la iveală. În timp ce unii condamnă violența, indiferent de forma acesteia, alții nu pot să nu remarce ironia și absurdul situației, subliniind cât de departe pot merge conflictele când emoțiile preiau controlul. În pofida noilor relatări adăugate, ancheta continuă, iar autoritățile sunt pe cale să stabilească exact ce s-a întâmplat în acea seară nefericită. Pe măsură ce povestea se desfășoară, publicul rămâne captivat, așteptând cu nerăbdare următoarele dezvăluiri din acest scandal care pare să nu se mai sfârșească.

De la ce a pornit, de fapt, scandalul intre Daniel Rafte si Stila Sarafu?! Video exclusiv!

Ce spune IPJ

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 03.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că la data de 19 februarie a.c., în jurul orei 23.45, doi bărbați de 41 de ani, respectiv 35 de ani ar fi sustras prin violență o bijuterie de la persoana vătămată, în timp ce aceasta se afla pe strada Soveja. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

De la ce a pornit, de fapt, scandalul intre Daniel Rafte si Stila Sarafu?! Video exclusiv!

Reamintim că Rafte susține că Stila Sarafu l-a atacat cu un cuțit, în zona capului, chiar în fața casei sale și i-a furat o brățară cu diamante. A vrut să-i smulgă și ceasul de la mână, dar n-a reușit. Scandalul a pornit pe fondul unui conflict mai vechi.

De la ce a pornit, de fapt, scandalul intre Daniel Rafte si Stila Sarafu?! Video exclusiv!imagine cu rana de la cap pe care i-ar fi făcut-o Sarafu lui Rafte

Daniel Rafte este decis să nu lase lucrurile așa, fiind hotărât să-l bage la pușcărie pe vechiul său prieten... sau fost prieten.

De la ce a pornit, de fapt, scandalul intre Daniel Rafte si Stila Sarafu?! Video exclusiv!

Video:

Video:

.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noroc ca nu costa bani sa lasi coment. Cica Rafte a legat. Parca p********l se uita la ce zice Rafte și Ion și Ileana … p********l urmează o procedura tati. Lasă ne cu Rafte nu ți place de el evita l și vezi de viața ta tot stai cu Rafte pe buze de luni de zile ești îndrăgostit!
0
0
Trafi cu droguri de mare risc si acest Rafte este inca in libertate.
3
1
Rafte cum esti tu in libertate si marius arestat? Tu i-ai dat bani sa plece sa aduca marfa si tu esti finantator. Cu o tura inainte ai fost si tu cu Marius in Bulgaria sa luati marfa. Chiar am auzit pe o inregistrare cum spuneai ca tu nu te mai duci in Bulgaria cu el. Ca el intra cu masina in vama si tu pe jos ca si cum nu sunteti impreuna.
1
1
Rafte cum esti tu in libertate si marius arestat? Tu i-ai dat bani sa plece sa aduca marfa si tu esti finantator. Cu o tura inainte ai fost si tu cu Marius in Bulgaria sa luati marfa. Chiar am auzit pe o inregistrare cum spuneai ca tu nu te mai duci in Bulgaria cu el. Ca el intra cu masina in vama si tu pe jos ca si cum nu sunteti impreuna.
1
1
De ce Silviu Stefancu e arestat pentru finantare de un an si Rafte e liber? Va spun eu ca Rafte e cel mai mare sifon si a legat oameni pe banda rulanta. Nu are scrupule acest sifon drogat si tepar de joasa speta.
2
1
Rafte a dat banii lui Marius sa plece in Bulgaria dupa marfa. De ce Marius e arestat iar Rafte e liber? Nu e cumva finantare?
0
1
Așa de trist este sa vezi un baiat carismatic isteț, harnic cu potential si fler pt afaceri sa l vezi cum se dregradeaza . Degradarea asta a venit din faptul ca gastele cu care ți petreceai timpul liber au devenit tot mai multe la număr versus oamenii cu care munceai si de la care aveai ce învața si ce construi :) sa staaai si sa asculți ce are de spus unul si altul despre tine prin comentarii si prin tel fara fir si sa te inhaiti in strada la ciondaneala cata energie consumată degeaba si timp pierdut!
2
0
A legat oameni multi acest Rafte.
3
1
contu de yt la astia de la r*****a
3
0
VYBRATORU E VEATZA LUI!! Umbla vu VYBRATORU LA EL IN LOK DA SABYE
10
2
Ce afacere sa aiba S***a?A avut vreodata vreo afacerre?cind?curul lui care il da la treaba este aafacerea lui,prostituat pe la bucuresti
12
3
Aceasta tentativa de fraier numit S***a toata viata lui a fost sageata(sluga)ba la Sinan si Sam ba la Petrica frumuselul,un fraier ordinar cu arfe de smecher si la Bucuresti toata lumea la luat de ghertoi.Nu mai poate sa traiasca fara vibrator a ajums si bulan
13
3
Eu sunt curios ce afacere are S***a sarafu ? La care să plătească taxe și impozite ca măcar rafte ăla mai face un bloc mai face ceva . Dar săracu ce domeniu de activitate are oare ?
16
2
Asta da stire,cu doi cocalalari ridicati la rangul de afaceristi
17
0
Personajele asta imparteau si se razboiau pe strada cu fratii V ??? Tom & jerry
10
1
un subiect de doi lei , scrie cava relevant de exeplu cand repara pri aru acest oras, astia e doua jeguri si ne urin am pe ei
18
0
Sa fac ceva pe amândoi, ii trădează numele pe ciobanii ăștia
16
1
mai terminati cu reclama ptr toate scursurile din cta.
26
1
Aspru da' sever, Mokanelu ...
10
4
Daca nu furam de la Neptun Olimp in vremurile bune, acum nu avea feciorul cu ce sa se dea mare , vedeti ca e o vorba bate fierul cat e cald adica in traducere fura cat ai ocazia.
20
2
Cearta între doua fete !
30
0
Cine sunt ăștia?
23
1
eveniment care a șocat opinia publică.......pe bune ??
33
1
Doi m*******i imputiti!doi imbecili drogati!treaba e nasoala cu drogurile si drogatii..
49
1
2 prajiti
29
2
Bai bagati alceva de la prafuri va da cu vibratoare
34
2
Propun să se facă un meci in rxf ca sa se stabileasca învingătorul...dar pt ca avem de a face cu doi buulani cordiiți...propun sa se bată in vibratoare si cu tangaa pe ei...ca sa fie reprezentativ pt nația asta spuurcată ce sunt ei...
39
1
Au ajuns huliganii perversi sa ne conduca. Astia ar sari la gatul oricui sau sa injunghie pe la spate ca T*****I aia din Padina. Daca si astia se pot numi oameni...
31
1
Machid0ni!
41
3
Styla si-a ascuns arma crimei in c.u.r dupa ce l-a lovit pe Rafte cu ea
50
1
Adevarul este ca Rafte sa prajit de la sticla.Dar S***a face numai santaje si imbarligaturi a fost fugarit de peste tot. Noul drog face ravagi Kristal Bulgaresc ,Lutic stie cel mai bine.Deasta autoritatile trebuie sa le faca analize psihiatrice ca ies repede testele. Epidemie de Kristal Bulgaresc. Din cauza acestor substante au luato razna toti. Lutic din ce traieste?! Prima data Rafte dormea cu Lutic in masina in parcare la Aqua Magic cand fumau la sticla. Scoateti Politia pe strazi sa vedeti ce petreceri private se dau in locatii inchiriate unde mananca astia ciuperci si fac tot felul de afaceri dubioase.Ritualuri cu neveste puse pe tava . Iar sub pretextul drogurilor S***a io fi luat acaretele de pe Rafte. Mai este un cartel in Medeea Vali Valy ,Cet ,KM4/5 ,Vira etc… De la droguri pornesc toate. Daca astia nu muncesc de unde au banii de masini si carburant?! Prostitutie si droguri. S***a va poate spune multe acum are filmari de pe la toate partiurile
54
1
Breaking news: S***a si-a scos vibratorul din c*r si l-a atacat pe Rafte cu el
45
1
Lesin de ras :)))) Deci, astia sunt afaceristi?
49
1
S***a este relativ mic de inaltime. Pare a avea 1,70 m. Cam asa. Atunci Rafte cate pare ca are? 1,25 m?
47
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212