REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Stila Sarafu, pus sub control judiciar, după scandalul cu Rafte. Video

Stila Sarafu, pus sub control judiciar, după scandalul cu Rafte. Video

Mirela PASCAL 21 februarie 2024 | 01:01 12833

Stila Sarafu a fost retinut, după scandalul cu Daniel Rafte. Încadrarea i-a fost schimbată, din tâlhărie calificată în infracțiunea de lovire sau alte violente, Rafte fiind agresat fizic cu un corp dur. Sarafu a fost la parchet, pentru audieri, urmând ca, mai apoi, să fie dus în fața judecătorilor, care vor decide dacă-l lasă în libertate sau dacă dispun arestarea preventivă.  Update: Sarafu a fost eliberat și pus sub control judiciar.

Stila Sarafu, pus sub control judiciar, dupa scandalul cu Rafte. VideoStila Sarafu, la ieșire de la audieri

Potrivit informațiilor noastre, polițiștii de la Investigații criminale au reținut că, pe 19 februarie, pe fondul unui conflict mai vechi, Sarafu l-a atacat pe Rafte cu un corp dur. În jurul orei 11, Sarafu a fost, cu cătușe la mâine, la Parchetul Judecătoriei, pentru audieri.

 

Stila Sarafu, pus sub control judiciar, dupa scandalul cu Rafte. VideoStila Sarafu

După jumătate de oră, Stila Sarafu a ieșit din sediul parchetului, îngândurat și îngrijorat. Procurorii l-au pus sub ocntrol judiciar.

Video:

.

Stila Sarafu, pus sub control judiciar, dupa scandalul cu Rafte. VideoDaniel Rafte, Stila Sarafu

Ce spun polițiștii!

La data de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 41 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Astfel, la data de 19 februarie a.c., în jurul orei 23.45 acesta ar fi agresat fizic persoana vătămată, în timp ce se afla pe strada Soveja. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astăzi, acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rafte e o rabla care leaga oameni in masa
1
0
Scrie silă ca femeile trădate îndrăgostite nooon stop toate comentariile de el sunt peste tot! Gata depășește momentul uită de Rafte îl faci în toate felurile după ce boceai “mă io te am apărat să nu te bată aia” zici ca ești rănit trădat de Rafte dc știi ca i așa și așa și l faci în toate felurile păi pune stop și vezi de viața ta ce tot pierzi vremea cu Rafte și despre Rafte te trezești cu Rafte adormi cu Rafte tu nu îți dai seama ca ești peninbil și tu și el? Începi ca Rafte a legat … păi p********l se uită ce zice Ileana și maria și Rafte? Nu au niște proceduri după care merg … taci naiba ca vb aiurea și vezi de viața ta și uită de Rafte. Tu tot ceri și creezi conflicte și după reclamație pe care bine ți a făcut o ca meritai la cum vb de mama copiilor lui altul te desființa … tot nu te ai potolit. Ar tbuia sa ți dea p********l munca in folosul comunității sa te potolesti!
0
0
Sila asta un t***n bătrân ca la t****i ești bătrân la 35 ani care dc cauți pe Google doar T*****I știe să facă … plânge după Rafte ca altfel n ai cum luni de zile tu ca bărbat să te cerți cu un alt bărbat imposibil e îndrăgostit de Rafte doar el și femeile trădate fac așa … Rafte îi place și lui țigănia se atacă repede bagă botul la prostul asta … bai dar la Rafte vezi niște blocuri făcute stau oamenii vezi 2 copii vezi niște greșeli pe care le are tot din cauza ca s a înhăitat cu prostii din spatele școlii … asta e a plătit și plătește dar a făcut cat unul la 50 ani. Și o să mai facă dacă scapă de gâștele din jurul lui și își vede de drumul lui. Sila caută frate altul să te cerți uita de Rafte hai ca poți ai rămas blocat pe Rafte? Depășește relația tată
0
1
Rafte a legat cu droguri pe toti de la Medeea
3
2
Rafte cum esti tu in libertate si marius arestat? Tu i-ai dat bani sa plece sa aduca marfa si tu esti finantator. Cu o tura inainte ai fost si tu cu Marius in Bulgaria sa luati marfa. Chiar am auzit pe o inregistrare cum spuneai ca tu nu te mai duci in Bulgaria cu el. Ca el intra cu masina in vama si tu pe jos ca si cum nu sunteti impreuna.
0
2
Cea mai mare injoseala din Romania a luato acest praduitor pe nume Rafte. A luat bataie cu un penis peste gura si mai exista si filmare. Ar fi frumos sa se decida lumea si sa dea in presa acea filmare exact cand ii da cu vibratorul pe gura si pe fata dar daca se impaca sigur nu o sa mai apara acea filmare pentru public.
1
2
Rafte e un sifon care a legat multa lume. Nu are scrupule de la droguri, e prea drogat. A tepuit pe toata lumea . E un limbric care face doar praduieli.
2
1
La munca baaaaaa
2
2
Duceti va la munca lasati comenturile
1
2
Numai oameni frustrati nu aveti ce face si comentati in articole
1
2
Da frate eu chiar ma f*t cu baietii dar platesc bine 150€ iau la o p**a, căutați ma pe fb fac reduceri la 2 deodata
4
1
Sa va dau m**e arsen și Beinur
4
2
Dne, "scula" sa fie bagata in programu de protectie al matorilor! Prin cate gauri a intrat, la interlopii astia doi, e martor foarte important! Se poate identifica ce marca de ruj "foloseste" fetele!?
3
1
S a prescris la Nino, e băiat acum….
1
4
Nino bulangiul de la Corsa exchange a fost bătut la fel cu un vibrator. Injoseala maxima
7
2
Ce om serios umbla cu vibrator in buzunar? Astia ne conduc animalele
4
1
omu are "arma" aia roz , ascunsa in dos , in caz de ceva o scoate si se cearta cu alti papitoi.
5
1
s-au masurat in dildo-uri!
6
1
Prajiti maxim!
5
0
In c*r-sul zilei de maine, Marica va depune o cautiune de 185 mii de coco si Sarafu va fi eliberat !
6
3
Radem glumim, dar are mana la judecatori, coruptieee
6
2
Coafatu caută iar atenție , vrea la ziar ! Numai ca a cam rămas fără păr în față și fără mălai , e sărac . Vibratorul este ăla cu care își umblă în funduleț coafatul . E cea mai mortală armă a lui de care nu se poate despărții niciodată . Am auzit noi ca și pe autostradă mai oprește în parcare să și-l scape în funduleț.
4
4
Bai S***a de unde aveai vibratorul ala ? Din dotare proprie , nu degeaba vorbeau baietii la pușcărie ca noapte îți umblai la funduleț ! Și fetele din oraș ca le f**i cu vibratorul în c*r în același timp .
2
1
George Bacalu se iubeste cu barbati este escorta masculina la Bucuresti
12
1
A ajuns si S***a vreun smecher si nu stiu eu
10
2
Sa ne k k m pe strudelu tau m****o ca opresti comentariile la articolele cu Latrau' ala de se crede primar.Pai la r*****a faci tu ma declaratii?da oficial din primarie nu sti sa latri mai lup de mare? Vezi sa nu.ti curga din gura scursura maine cand vb cu nea primaru m****o
5
1
In VYBRATOARE sau DUELAT IN RUJURY EI S-AU UMFLAT PA TOKURY S-AU KOKOTzAT GAOAZELE SI LE-SU MASURAT!!
13
1
Bai e rusinos in 2024 sa ai inclinatii de smardoi , astea erau la moda in 2009 si astia tot blocati in bula lor de cretinoizi au ramas..
17
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază. Care latră.... Contra Cost!!!! Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază. Care latră.... Contra Cost!!!!
8
0
Urmeaza descinderi ! Tineti-va bine! Sa facut intelegerea! Stela detine multe filmari cu un impact puternic emitional! Apucaturile cu vibrator le are de la valea seaca cand a fost prins in paravan cu Americanu.
7
1
Ce adidași de muiere are , bulangiule....
15
1
Cuafatul asta de S***a toată viața lui a luat bătaie . I au rupt băieții ambele mânuțe de nu putea să se șteargă la Fundulet . Ironia sortii că acum pica la pușcărie pt bătaie când el toată viața a luat . L au ajuns blestemele . Cine dracu se mai vrea sa fie mafiot in 2024? Doar el și țiganii din Hanry Coandă care asculta manele pe autobuz . Sănăt**e și numai Bile S***a !
15
2
observ ca si piticul asta bolnav de inanitie si rahat gros ala de Bila dupa ce au luat bataie si au facut poze si au dat la ziar. este o moda noua in lumea smecherilor? mai nene nu sunt de pe front ranilor
15
1
Csfncsf, cand pui botul la cheia facuta de tovarasul tau.
9
1
m*****n smardoi nu am auzit niciodată ,toți au 1,5 m și gâtul strâmb ,de unde mafioți său smardoi
23
2
Bravooo Acolo sa stea 15 ani..cu Tocia ,Pitbull, Tomescu,Piki ,Tancu,Eminescu...vine și Rafte cu dosarele lui,așteaptă definitiva....smecherii de carton ai orașului...tâlharii
32
2
ce subiect
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212