REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Exclusiv! Daniel Rafte, scandal în stradă cu Stila Sarafu!

Exclusiv! Daniel Rafte, scandal în stradă cu Stila Sarafu!

Mirela PASCAL 20 februarie 2024 | 12:03 13829

Atac sângeros în fața casei lui Daniel Rafte. Stila Sarafu l-ar fi atacat cu un cuțit pe afacerist și i-ar fi furat o brățară cu diamante. Evenimentul s-a petrecut luni, 19 februarie, înainte de miezul nopții.

Exclusiv! Daniel Rafte, scandal in strada cu Stila Sarafu!imagini cu Daniel Rafte și Stila Sarafu, de la momentul scandalului

Cândva buni prieteni, astăzi dușmani. Daniel Rafte și Stila Sarafu au ajuns la cuțite... la propriu! Potrivit informațiilor noastre, Stila Sarafu l-a atacat cu un cuțit, în zona capului, pe Rafte chiar în fața casei sale și i-a furat o brățară cu diamante. A vrut să-i smulgă și ceasul de la mână, dar n-a reușit, spun sursele noastre.

Exclusiv! Daniel Rafte, scandal in strada cu Stila Sarafu!

.

Exclusiv! Daniel Rafte, scandal in strada cu Stila Sarafu!imagine cu rana de la cap pe care i-ar fi făcut-o Sarafu lui Rafte

Rafte a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri de specialitate. Contactat pentru un punct de vedere, Stila Sarafu neagă că ar fi avut loc un scandal, însă recunoaște că s-a întâlnit cu Daniel Rafte luni, 19 februarie.

 

Exclusiv! Daniel Rafte, scandal in strada cu Stila Sarafu!Stila Sarafu

La rândul său, Daniel Rafte ne-a declarat că a existat un conflict între cei doi și că a fost atacat de Stila și încă o persoană.

Exclusiv! Daniel Rafte, scandal in strada cu Stila Sarafu!Daniel Rafte

M-a atacat cu cuțitul, Sarafu era cu George Bacau, mi-au luat brățara, mi-au smuls și ceasul de la mâna stângă. Am ajuns la spital, a venit poliția, apoi am mers la secție, pentru declarații. Sarafu avea și o jucărie sexuală în mâna. Avea cuțitul pe mâneca”, ne-a declarat Rafte.

Vom reveni!


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rafte pinguinul a nenorocit multe familii. A drogat multa lume si i-a legat. El l-a invatat sa se drogheze cu cristal si pe Marc care si ala leaga lume in masa care vand droguri. O sa apara inregistrarile in spatiul public in scurt timp. Atunci politia o sa scape tara de lepre ca voi. Traficanti victime ce va dati.
2
0
Rafte pinguinul a nenorocit multe familii. A drogat multa lume si i-a legat. El l-a invatat sa se drogheze cu cristal si pe Marc care si ala leaga lume in masa care vand droguri. O sa apara inregistrarile in spatiul public in scurt timp. Atunci politia o sa scape tara de lepre ca voi. Traficanti victime ce va dati.
1
0
Politiaaaa luuati masuri si verificati cum de la acest drum in Bulgaria Rafte nu s-a prezentat sa aduca cristal in tara si coca. Daca verificati cu o luna in urma la vama vedeti cum a fost plecat si el . A bagat atunci in tara din Bulgaria droguri si vinde la copii sifonul asta de Rafte.
1
0
Rafte a legat cu droguri pe toti de la Medeea.
1
0
Rafte cum esti tu in libertate si marius arestat? Tu i-ai dat bani sa plece sa aduca marfa si tu esti finantator. Cu o tura inainte ai fost si tu cu Marius in Bulgaria sa luati marfa. Chiar am auzit pe o inregistrare cum spuneai ca tu nu te mai duci in Bulgaria cu el. Ca el intra cu masina in vama si tu pe jos ca si cum nu sunteti impreuna.
1
1
Rafte cum esti tu in libertate si marius arestat? Tu i-ai dat bani sa plece sa aduca marfa si tu esti finantator. Cu o tura inainte ai fost si tu cu Marius in Bulgaria sa luati marfa. Chiar am auzit pe o inregistrare cum spuneai ca tu nu te mai duci in Bulgaria cu el. Ca el intra cu masina in vama si tu pe jos ca si cum nu sunteti impreuna.
1
0
Rafte e un sifon . Nu te-ai saturat Rafte cata lume ai legat. Rusine mare drogatule.
2
0
VA DAU LA MWE
1
0
Radio EREVAN: Nu l-a atacat cu un cutit, ci cu o unghiera! Nu era o bratara cu diamante, ci un ceas electronic cu bratara de plastic! Nu a fost o altercatie, ci o harjoneala prieteneasca!
2
0
Si-au lansat candidatura la primarie? In aceasi celula, pardon, acelasi partid? Sau independenti?
4
0
Sarafule.....sau.....saracule.....cine te îmbracă mă m*****n stricat ???
7
1
Pai asta nu era legat pentru droguri ...rafte ??? Sau ai făcut și tu sifoneala că gunoiale alea de pe atelierelor!!! Pai aia v-au băgat bă la pușcărie jumate din piata Chiliei și Năvodari !!! Măsa cu fisu ăla drogat de vând droguri la geam !!!
5
1
Arsene esti ciugiucu lui Alexandru Ciocan ti a luat o pe Daliana și a f...o te a aparat și de lumea de care fugeai ca nu aveai adidași în picioare dar cu toate astea tot ai locul tău în birou la Stroe...
10
0
Iara va luati de noi tinerii, viitorul tarii!?
6
0
sunt bolnav! AM S.I.D.A
6
0
eu vorbeam pe live cu S***a si sunt martor ca se pregatea de talharie…. terminase toate chistoacele si luase ultima felie de paine cu gem
11
0
l a mangaiat petre pe cap la instanta si fiind caine loial a halit onptr a doua oare ca la vanatoru ca este creier! bvo petre ai telecomanda la catel! l ai pus bine!
6
0
va rog sa ne informați daca prietena nostra este cumva retinuta in cauza! ? am pregatit un geamantan de vibratoare si cateva conserve de fasole cu carnati! aseara m am intalnit cu ea era la farmacie isi cumapara nurofen pt ca era la menstruatie si sper ca nu l ati luat cu roschia patata
5
1
Pe ăștia doar r*****a îi consideră interlopi;))
8
0
Sa va f.u.t. sifonarilor!!!
6
0
Direct talharie, 8 ani pedeapsa, tot gainar a ramas S***a.
7
0
De unde plm au apărut și ăștia . Unde erau pe vremea lui Cristel ,Mitu , Gogu , Vahghelici și alții care într-adevăr erau băieți în Constanța . Acum numai p***e tatuate pensate . Nu mai exista un șmecher adevărat în orașul asta
15
5
Vai da ce bine arata stilla pișatu in pozica aia de lângă brăduț...mai că îmi vine să l penetreź o data in găoz nu altceva...adevărată geyșhă armână
15
1
Cine plm sunt agaricii astia 2 si de ce mama dracu' un om obisnuit ca mine, care merge la serviciu zi de zi sa isi ia salariu trebuie sa citeasca despre ei. Niste golani inutili
15
0
Avem noi poze cu S***a cand face only fans
11
1
S***a nenorocitule mi-ai luat banii , m-ai f...t chiar daca aveam 70 de ani , o sa platesti cat de curand pe lumea aialalta
13
0
Ciocan Alexandru zis NAS care s-a pisat lumea în gura lui făcea dragoste cu rafte își luau limba în gură .
10
3
Sapun sa ii vad
7
0
Milițiia a intrat în posesia inregistrarilor video si se vede cum gaylord pișatu umezește in guriță lui largă viibratorul timp de 2 minute făcând șuruburi cu limba apoi se opintește vijelios in anussul larg al mâncătorului de mici de kaufland cu arfe de om bogat...rezultând o roabă de căăcat si doi bulanii care vor rămâne iubiți si la cușcă...
22
1
2 oarfani vătămati.S***a care trăiește pe pensia lui tasu, celalalt pe banii din plăcinte. Sticla creier min, celalalt 1 neuron. Dar la provocat pe cel fără creier și uite asa și a luat mandat Sarafi, e în arest deja ptr 24h
11
0
Nevasta la parasit , a plecat de frica omu are halucinatii , ii omora prin casa fereasca dumnezeu si pe ea si pe copii … chiar si socrii au fost de acord cu asta ! Vestita marioara de la patiserie de la eden !
10
1
Bine că nu ți-a smuls ceasul de la mâna din mijloc și vaaaaai, brățara cu diamante, la ce plm îți trebuie diamante jegosule? Să arăți că ai studii, că ești vreun profesionist în vreun domeniu? Ești vreun T*****r Aman, vreun Stere Gulea, vreun Camil Ressu? Faceți de rușine etnia de aromâni maimuțelor. Cu diamante. Plm.
20
0
Dobrogea, provincie tigano-balcanica plină de cocalari și kwrve.
14
1
Ti se pregateste ceva frumos … in afara de spargerea bancilor tu ai si multe alte puncte de vedere ! Un baiat capabil cica pregateste 500 de mii pe capul tau ! E posibil sa nu mori de funie !
7
0
Vreau sa văd reconstituirea faptei...cum l a atacat în anuus si in guriță pe mâncatorul de mici de kaufland ...acest stilla pișhatu care are corp de geyșhă de 14 ani...Si apucături de traveu...deci dacă nu faceti remake ul idilei celor doi gaylorzi nu mai citesc niciodată vre un articol replicaa mă jur...
21
0
Iti dai seama, ce smecher este cotetul asta de sarafu , bacau si scursurile astea
15
0
offf S***a, promit ca o sa vin la pachet ! vezi daca nu am mai fost soferul tau ! ti voi multu !
10
0
Eu incaaaa ma mir cum de nu e batut in fiecare S***a asta....Kktul asta efectiv cere bataie....e nascut ca sa ia bataie si sa fie mascarit...de ce il tot iarta lumea!?!?
15
1
Mie mi se pare ca mai degraba se sarutau senzual.
18
1
Graso spune in mortii ma-ti aburitash ochelarii care surse? Te dau in judecata bagamiash pola-n locu de veci a lu ma-ta . cand pun mana pe tine te bat cu jucaria sexuala peste gura!
7
4
Te ajung blestemele cât rau ai făcut sarafule păcat de măicuța ta ai omorât-o cu zile
12
0
Faceti toti golanii celebri
13
0
de unde naiba îi bese mintea aia lui sti-la sa facă asa ceva?!? cică l-a lovit cu vibratorul. n-am mai auzit asa ceva până acum. numai tâmpenii are în cap sti-la.
14
1
Sarafule sa dea bunul Dumnezeu în sicriu sa ieși de acolo sa nu mai vezi lumina zilei
9
1
Lutic trage la sticla,cu Cartac si dupaia o impart pe Florenta ! Lutic se da mare ca face cu tigari din Serbia si Cristal Bulgaresc de la Toni pe Pitbull .Toni cu Lutic l-au pus la dispozitie organelor.Lutic ia pus casa la banca.E o stricaciune il barfea pe Druga ca el la facut baiat. La legat pe Petre Geamanu martor sub anonimat. Pe ender il stergea la subrat cand transpira. Din Valet ia stricat pe toti cu Kristal si pe Rafte la persecutat
16
1
Condoleante rafte ..
6
1
Coafatule umbli cu vibratorul după tine frate?? Nu îți ajunge cât ti-o baga piki cu bilele lui??..asa nesatul și disperat după penis ești...ca nu te mulțumești cu ce îți dă piki ,aproape zilnic?? Distrusule ...o sa devii cățeaua orașului...toți o sa te penetreze
16
0
DOI SARACI.DIAMANTELE ERAU DIN CAACAT.ATI VAZUT VOI,MACHIIDONII,VREODATA DIAMANTE?BAI CIOBANILOR.
24
5
Rafte e doar un drogat ratat care mai nou sifoneaza pe oricine din oras. S***a maine vezi ca te trimit si pa fii-mea la gradinita sa-i bati colegii pentru ca sunt neastaparati !
12
1
Cere-i lui ratatul asta 2 .. 3 grame de cox sa tragi si tu poate slabesti .. nu fii fraiera nu te da pe goarna rafte , e baiat bun. Vezi ca pe nas se administreaza sa nu faci vreo tampenie !
13
0
A vrut sa se spanzure saptamana trecuta din nou ! L au gasit cu funia legata de lustra , in beci la vila de pe unirii detinuta de toli ciafura !
15
3
Asta e o gluma, pe sti la il pun la punct si pustii de la liceu.
22
1
intrebarea mea este de ce avea domnul Sarafu o jucarie sexuala in mana? era neagra , groasa, dura? Domnul Rafte a fost lovit cu ea? daca da de cate ori? peste fata? peste gura? la ce a fost folosit acel obiect condondent inainte? , a fost folosit de comunitatea LGBTQIA? a fost dezifenctat? a trezit amintiri placute sau neplacute participantilor la eveniment? Deci sa inteleg ca asa cum Giovani Brusca folosea arme semiautomate in reglarile de conturi la noi mafia foloseste dildouri in atacuri la comanda? mereu am stiut ca noi suntem mult mult mai periculosi dar nici asa ...
26
1
Doi rupți de foame cu apucături de interpoli...Da mai mult pe.stilul geyshă...rafte un mâncător de mici de kaufland si S***a un iubitor de curvee de variantă...Doi leșinati obositi
31
0
Rafte -afaceristul prafuit si S***a interlopul de carton
23
0
foarte greu... incet incet vine criza si foamea scoate din casa lumea. S***a vezi ca exista cantine speciale unde gasesti ceva cald de mancare .. nu dispera ajungi sa ii furi margelele piticului asta? ce naiba ma? si la ce naiba l ai zgariat in cap ... lumea tipa pe aici de ani de zile ca este purtator de cuvant la militie si tu iesi din casa sa iti iei mandat de 7 8 ani cu el? atat foame ai? vezi ca asta nu este Mitu si Gogu sa vina la Valu sa iti dea banuti sa iti retragi plangeri ... doar ce ai comis talharie , loviri si alte violente si port ilegal de arma alba... cat de p***t sa fii?
22
0
George Bacalu la puscarie cu el, un derbedeu fura din case bani
21
1
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră... Contra Cost!!!!!
18
6
ambii doi raha ti cu ochi, ciumpa nezi
25
1
Daca va uitati cu atentie veti vedea ciorap fin scurt de dama la glezna goala a trangenderului sa nu i inghete gleznuta.
22
0
Sunt camere de luat vederi la spital,Rafte a venit la volan,un test pt droguri și -i luați pe ambii
21
1
Politia nu face nimic s-au sifoanele au liber la infractiuni?!
20
2
foamea ce face din om. asta e problema sociala.. nu este de ras. sarafu zici ca este bolnav de sifilis si piticul celălalt zici ca este un elf betiv si drogat. caz cu adevarat greu pentru protectia sociala
29
0
eu m am batut cu marika cu oua ultima data …. eu sunt tare fricoasa de obicei…. mi am rupt rochia acum…. eram cu catelul meu lup george bacalu…. si el m a ajutat… de foame am facut o… eu nu mai aveam fasole si el boabe
16
0
Sarafu a devenit și smardoi mai nou? Când ai fost ma săracule tu băiat? Se pisa băieții pe tine și tu te dai cutitar mm de sclav.. Cand erai la filicori pe tomis te ai c***t pe tine cand m ai văzut. Știi tu ce zic bulan mic
25
1
S***a este cersetor de 3 ani… a plecat la bucuresti cu o masina cumparata cu banii lu gabriel anghel inau luat o la barbut echerii si s a intors prapadit acasa….
19
1
cu siguranta nu trebuie anchetat acest caz social, tot cu o bomboana" se rezolva problema...
14
0
Lutic decand le dai Cristal o iau randeaua astia…Si tu faci dinastea sa mananci si sa nu platesti. Te-au alungat familia Cucos! Stricaciune .Adidtu Moldovanu te ia la strapon. Noroc cu socru ca iai mancat banii de pachet. Faci numa magarie la preteni
22
0
mor de ras! cum sa te bata piticul ala de Stilou, care mai are si 5 neuroni si aia bolnavi? cum e posibil?
21
0
Are datorie nu si-a achitat cocaina... Bai S***a mai bine chema-i pe cineva din Piata..
17
1
Ghifti armanesti him noi ..inveatili putane,noi parati,parati
34
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436