REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

De SĂRBĂTORI, CARANTINAȚII au luat-o RAZNA!

De SĂRBĂTORI, CARANTINAȚII au luat-o RAZNA!

Replica API 29 decembrie 2021 | 18:56 2193

Carantina reprezintă o corvoadă pentru cei care sunt nevoiți să o suporte 2 săptămâni, din cauza pandemiei de coronavirus, în special acum, în perioada sărbătorilor de iarnă. Probabil că de aceea între 24-28 decembrie foarte multe persoane au fost prinse nerespectând carantina. Mai exact, potrivit reprezentanților IPJ, în acest interval au fost amendați, în medie, 4-5 persoane pe zi pentru încălcarea carantinei.

Primii amendați au fost un bărbat de 26 de ani și o femeie de 21 de ani, din Medgidia, care nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate, cu toate că erau carantinați la acele adrese. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare.

La data de 26 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Negru-Vodă au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei/izolării la domiciliu. Astfel, un bărbat, de 38 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsit la adresa de domiciliu declarată, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Nici în municipiul Constanța nu s-a respectat carantina

Au existat și locuitori ai municipiului care nu au respectat carantina. Astfel, La data de 27 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 5, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu. În urma activităților, s-a stabilit faptul că doi bărbați, de 22, respectiv 31 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei. Tot în Constanța, dar pe raza Secției 4, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu se afla la adresa de domiciliu declarată, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Și la Cernavodă s-a încălcat carantina

Polițiștii orașului Cernavodă, împreună cu polițiști locali, au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu. În urma activităților, s-a stabilit faptul că doi bărbați. de 34, respectiv 24 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce tot comentati atata , daca v-ati injectat ce va mai fwute grija de altii ? Oamenii au venit concediu , nu sa stea in casa dupa moftul lui arafat....de ce va este frica, de aia nu o sa scapati , injectatilor !
1
1
Parca pentru astia caranatinati era vorba de dosar penal, cum s-a ajuns la sanctiune contraventionala de 1000 lei bani de tigari?
4
3
Gigi singurul infect de pe aici esti tu.
4
6
luati.le banii infectilor!
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272