REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
10.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

De Valentine's Day litoralul e plin de oferte, dar nu și de turiști….

De Valentine's Day litoralul e plin de oferte, dar nu și de turiști….

Valentina CAMARA 24 ianuarie 2023 | 00:00 1490

Cu pași repezi dar siguri, Valentine's Day se apropie, iar îndrăgostiții au la dispoziție o gamă largă de oferte de cazare, la mare. Nu doar litoralul este vizat în această perioadă, ci și alte țări cu destinație exotică sau chiar orașul îndrăgostiților. Hotelierii profită din plin de această zi și au creat oferte greu de refuzat cu scopul de a-și maximiza profiturile. Cu toate acestea, turiștii nu se îngrămădesc la rezervarea unui sejur la mare.

De Valentine's Day litoralul e plin de oferte, dar nu si de turisti….

Fie că își petrec ziua îndrăgostiților la o cină romantică într-un restaurant sau aleg varianta de a merge în vacanță, tinerii îndrăgostiți au de unde alege. De exemplu pentru un sejur la malul mării cu 2 nopți de cazare, mic dejun și cină, îndrăgostiții vor scoate din buzunar în jur de 1800 de lei. Pe lângă cazare, hotelierii oferă pachete de terapie spa și acces gratuit la jacuzzi, piscină și saună.

Aceasta este doar una dintre ofertele de la malul mării, cei care nu se pot aventura în hoteluri de lux, pot alege și apartamentele din oraș închiriate în regim hotelier, unde prețurile pot coborî sub 500 de lei pentru un sejur de 2 nopți într-un apartament cu 2 camere.

De Valentine's Day litoralul e plin de oferte, dar nu si de turisti….Ștefan Necula

Se pare că anul acesta turiștii nu se înghesuie să petreacă un sejur romantic pe litoral.”Probabil mai din scurt vor începe rezervările. În acest moment nu sunt foarte multe rezervări pentru acea perioadă.”a declarat Ștefan Necula, director la agenția litoralulromânesc.ro.

Cine dorește un sejur cât mai departe de casă poate alege ca destinație exotică Malta sau pentru o atmosfera tot timpul romantică, orașul îndrăgostiților. Și în Malta hotelierii aduc cele mai bune oferte pentru un sejur romantic în 2. Prețurile de pornire pentru 2 nopți la un hotel de 3 stele, pornesc de la 229 de euro de persoană.

De Valentine's Day litoralul e plin de oferte, dar nu si de turisti….Foto cu rol informativ

Parisul este locul în care toată lumea visează să ajungă măcar o dată în viaţă. Oraşul francez este una din marile atracții turistice din lume, fiind catalogat adesea drept orașul îndrăgostiților.

De Valentine's Day litoralul e plin de oferte, dar nu si de turisti….Paris, orașul îndrăgostiților

Hotelierii s-au pregătit din timp și ofertele pentru ziua îndrăgostiților au apărut, astfel că, pentru un hotel de 3 stele, pe o perioadă de 3 nopți, tinerii îndrăgostiți vor scoate din buzunar în jur de 249 de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sarbatoarea asta este bagata pe gatlejul romanilor de unii care au gasit prin asta o oportunitate sa mai faca niste bani. Mai sunt si alte chestii tot de prin alte tari,cum e aia cu bau-bau american,unde se vand si prin LIDL capete de morti,palarii de vrajitoare si alte cacatisuri. Bine ca nu avem sarbatori chinezesti si indiene,ca sunt din alea in fiecare zi. Indragostitii pot hali o placinta la pachet si sa bea un vin bun de la magazin,fara sa faca burdihanele mari patronilor de horeci. Poti iubi si fara sa te dai nabab cum fac cocalarii. Iar litoralul e scump degeaba,chiar nu merita.
6
0
cine dracu sa vina la noi.. ce sa faca? ce sa vada?
5
0
Chiar nu înțeleg… litoralul r*mânesc a ajuns o destinație exotică, ruptă de normal și Civilizație.
5
0
au prostanii bugetari bani,luati.le banii!auzi,litoral in februarie,sa re spulbere vintul.veniti fraieri,imbogatiti circiumarii si m********i!
5
1
or sa vina bugetarii cu secretarele cu figuri in cap sa stea cu currul in petalele alea .
6
0
ce program antrenant ofera hotelierii? cum sa-i buzunarim mai repede?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515