REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

DEBANDADĂ la sediul ANAF de pe I.G. Duca: contribuabilii mai au puţin şi sar la bătaie!

DEBANDADĂ la sediul ANAF de pe I.G. Duca: contribuabilii mai au puţin şi sar la bătaie!

Replica API 22 septembrie 2018 | 18:36 449

‘Paznicii păzesc muştele!’

‘Paznicii păzesc muştele!’

ANAF s-a pus zdravăn pe contribuabili, buni sau rău-platnici, iar sediul de pe I.G. Duca din Constanţa a fost luat cu asalt chiar şi vineri, 21 septembrie a.c. S-a instalat haosul şi îmbulzeala în rândul celor care se aflau la rând. Romii şi românii la acelaşi ghişeu, iar paznicul a fost cu mult depăşit de situaţie. Ceilalţi contribuabili au rămas efectiv şocaţi când au observat cum se desfăşoară lucrurile. Cuvinte urâte, ba chiar o doamnă aflată la rând, în faţa ghişeului, susţinea că o altă doamnă i-a luat actele.

Situaţie fără precedent la sediul ANAF de pe I.G. Duca din municipiul Constanţa. Mai mulţi contribuabili s-au luat la harţă chiar în sediu, în timp ce stăteau la rând, la ghişeu. Aceştia s-au îmbulzit încercând să ajungă cât mai în faţă, iar zgomotul pe care aceştia îl făceau au stricat buna desfăşurare a activităţii lucrătorilor ANAF. Una dintre ele s-a ridicat chiar de la ghişeul ei în încercara de a-I potoli pe oameni. Paznicul a fost şi el “tras de urechi” de către ceilalţi angajaţi pentru că pur şi simplu nu era în stare să calmeze spiritele. Cuvinte urâte au fost aruncate din stânga-n dreapta.

Ceilalţi “clienţi” ANAF au asistat la întreaga scenă. Se pare că atunci când aţa stă să se rupă, tot mai mulţi vânjoşi se adună la ghişeele ANAF, cu nervi şi stres acumulat în timp. Este adevărat că mai mulţi constănţeni susţin că stresul de la coada ANAF este incomparabil. Aici se stă chiar şi o oră pentru a rezolva, sau nu, o situaţie financiară.

“Mi-a luat doamna actele. Doamnă, sunt actele mele! Cum adică mi le-aţi luat din greşeală? Chiar aşa?”, a ripostat o doamnă în timp ce lumea se îmbulzea. De asemenea, paznicul se afla la un moment dat în mulţimea agitată şi... stătea. “Domne dar chiar aşa! Nu am loc aici, nu vă mai băgaţi în mine. Nu aud ce îmi zice de la ghişeu. Vă rog frumos!”, a exclamat o altă doamnă.

De asemenea, potrivit celor care se aflau în instituţie în dimineaţa zilei de vineri, statul la coadă la ANAF a devenit o adevărată povară. “Deci eu nu mai suport haosul ăsta şi apoi se miră că de ce nu trec oamenii pe aici. Paznicii păzesc muștele! Priviţi şi dumneavoastră ce nebunie este la ghişeul nr.2”, a precizat o constănţeancă aflată în sediu la momentul acela.

Se pare că atunci când nu se intră pe bază de “bon”, sediul ANAF se transformă într-un câmp de luptă.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muuiee fexil Store!!! Jeg nemernic . HOT ordinar. Butoi plin cu cacat de la Raja. Crezi ca RAJA e a ta???
0
0
au prins grai iar s-a umflat placaju pe ei,intrusii astia din etnia asta s-au golanit in ultima vreme,sunt mai tupeisti decat tiganii.sincer sa fiu prefer tiganii daca ar fi sa aleg intre etniile astea de invadatori.
1
2
paznicul l-a luat la bataie si l-a sechestrat pe un pustiulica slabut care voia sa plateasca o amenda si proasta de la casierie l-a refuzat pe motiv ca nu-i gaseste amenda in sistem, iar rahatul ala miliatianosecurist de la infomatii dupa ce ca fuma in incinta, se rastea la oameni si ii ameninta - la o batranica care i-a reprosat ca muncit toata viata ca sa-l tina pe cei de teapa lui in functie, i-a zis pe un ton de mardeias - ai grija cum vorbesti!
0
0
Care PAZNIC??? nu exista asa ceva la ANAF. Tot angajatii ANAF fac pe " paznicii"
2
2
Ti-ai dreak de cei mai pacaliti dintre makedoni, daca n-aveti bani de o cafea si o apa plata la cafenelele din Centru - in timp de mukanii si tiganii, va cracaneaza femeile -, sunteti angajati la Stat: ANAF, APC, Garda de Mediu etc.
6
3
La cati salariati sunt la ANAF si ce salarii nesimtite au, ar fii trebuit ca fiecare contribuabil sa fie respectat si servit ca atare,dar asta e bataie de joc pe banii nostrii.chiar asa nu se sesizeaza nimeni si nu se aude unde trebuie ?
7
2
Puneti tiganii sa stea la o coada separata, numai a lor,sa se bata intre ei daca nu le place sa tina rindul civilizat.
9
0
Daca si bani ne iau greu ce sa mai zice de o apropare aviz te plimba si dureaza mult sa iti spuna nu se poate
3
0
Cat de inapoiat si de zdreanta sa fi ca natie,sa stai la coada si sa te iei la bataie unul cu altu,ca sa le dai bani la niste gunoaie ,care isi bat joc de banii vostrii?Nu cred ca mai aveti scapare!
20
2
toti machedonii lucreaza la anaf
17
2
Anaf din 3 ghisee pt acelasi bon e deschis doar 1. D eaia se ajunge aici. Deschideti toate ghiseele hotilor. Stati la caldura in birouri
16
0
Sa mergeti zilnic se asteapta pe bon si 5 ore
7
0
Ti ai dreaq de atarnatori . rau platnici . hoti so koorve
4
9
...ca intotdeauna proasta la noi oligofrenia nuSalveaza romania!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108