REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Decebal Făgădău a DEMISIONAT din Partidul Social Democrat

Decebal Făgădău a DEMISIONAT din Partidul Social Democrat

Replica API 22 octombrie 2020 | 16:46 8172

În urma comunicatului publicat de Direcția Națională Anticorupție, Decebal Făgădău și-a dat demisia din Partidul Social Democrat.

Cum explică Făgădău demisia

"Astăzi am aflat din presă că DNA m-a trimis în judecată într-un dosar în care sunt acuzat de o faptă pentru care nu mă fac vinovat. Am primit vestea în timp ce îmi completam dosarul de candidat pentru un loc eligibil în Parlamentul României. Am fost, sunt și voi fi un om corect și demn, indiferent de circumstanțe. Și nu voi accepta să le fac rău celor din jurul meu sau să ies cu capul plecat! Demisionez din Partidul Social Democrat.", a afirmat Decebal Făgădău.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a mai multor inculpați, între care și Decebal Făgădău, miercuri, 21 octombrie.

Gestul lui Decebal Făgădău va fi urmat și de gașca sa?

Decebal Făgădău este acuzat de abuz în serviciu, de pe vremea când ocupa funcția de viceprimar al municipiului Constanța. În urma demisiei lui Decebal Făgădău, inevitabil se naște întrebarea ce se va întâmpla cu gașca primarului în funcție, atât din partid, cât și din primărie. Este vorba, desigur, despre Radu Vânturache, Dumitru Babu, Costin Răsăuțeanu, dar și alții. Ar trebui ca aceștia să-i urmeze exemplul sau așteaptă să fie dați afara?

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spagarul de Patrichi din port omul lui Fagadau si Stroe cind pleaca acasa dnl.Stanca.de ce mai tineti gunoaie in APC sa rida lumea de voi?sau astepti sa l salte DNA?nu mai protejati hotiiiii.
1
0
Cancerul galben este mai periculos de 100 de ori ...aveti rabdare si o sa aflati ca astia erau mici copii pe langa hutuca ,comanescu, chitac ,lupu ,serban ,mitroi ,mitrana,radu si multi altii
1
1
Dar Mariana Mitra isi da demisia din PNL dupa verdictul de plagiat? Sau o apara colegul oportunist Bobe cu aghiotantii lui, Patrascu si Barbu? Da, acelasi Patrascu care a candidat pe lista lui Dobre. Mizeriile sunt in toate partidele, nu doar in PSD!!!
3
0
Marian serbanescu sau tatal sebanescu
0
0
Exact ca mafiotii, Fagadau transmite colaboratorilor sai: "nu voi accepta sa le fac rau celor din jurul meu" Deci, stati linistiti ca nu torn pe nimeni. In cei patru ani, nu la interesat decit cei de linga el.
6
1
D-le fagadau mi-ti confiscat auto dacia logan visiniu ct05dfs, nejustificat, cu ea am sustinut interesele operatorului de apa in lumina si corbu, ve-ti plati, amnevoie de masina identica, dar noua, drept rasplata pt abuzul dvs !!!!!!
2
3
Decebale, nu mai ai nimic de pierdut. Da pe goarna tot! Toate manglele lui stroie prin sageata lui, serbanescu! Nu fi fraiet. Macar sa fii martir, ce plm!
13
1
du-ma mama sussss la cruce!!! Sa vezi duba cum ma duceeeeee
14
5
Narcis umflata aia aroganta pe cand? Babule tu acum ingropi spagile pe la neamuri prin curti? Vanturache tu stii prea binr cate mangle ai facut si cati or sa iti faca plangeri
20
3
Fagadau,nici nu stii cat de mic incepi sa fii!
22
4
Pe Eugen Caruntu Directorul care saguia ptr Babu toate Autorizatiile de Construire !! Aloo dl Procuror Sef Bodeanu Interogatii pe cei de la Urbanism , secretarele lui Vanturache si o s vedeti cate intetventii de Aiutorizatii are Dl director Caruntu Eugen ajutat de dna Consilier personal Narcis !!! Deasemene investigati modul de abuz in Serviciu al dlui Director de angajare a socrului sau la Stadionul Farul precum si licitatiile pardon incredintarile directe ale lui Caruntu !!! Aveti dosare de facut numai cu el .... se si lauda ca el ramane !!!! DNA va rog investigati activitatea Caruntu
8
5
Dupa el urmeaza gunoiul masoneriei Ovidius Patrichi spagarul din port.DNA stieeee.
9
1
Trebuia sa o faca mai demult.
16
0
Impuscati-l pe prostalau
17
4
Daca da pe binganeala tot ce stie de manevrele din oras ale tuturor machidonilor, membri PSD si spagarii abonati la primarie care au distrus orasul cat a fost sub papucul PSD o sa scape cu o pedeapsa cu suspendare. Restul gen Mazare, Nicusor si sa mai dea si alte nume grele pe binganeala sunt haliti...toata viata la puscarie.
22
3
Nu si-a dat demisia. A fost dat afara. La gunoi cu el.
30
3
E incredibila situatia, viceprimarul lui Mazare a fost atatia ani nevinovat, a lui Matei de la Navodari tot asa ,usturoi nu au mancat...
20
2
De asta alegerile trebuiesc decalate la un rezonabil 2ani ,altfel ne vom delecta cu asemenea subiecte o data la 4 ani..Alesii din acest an vor fi cei mai fericiti din cati au fost pina acum:costuri de campanie infime datorita pandemiei si liniste 4ani
12
3
Am mai vazut membrii ai psduluicare si-au anuntzat cu mare fast demisia, ba kiar si-au postat-o pe fb, si ce sa vezi ...au uitat s-o inainteze! Loool... la pushcarie cu voi likelelor si hotilor
21
3
luati si Merla pina nu mai face un bloc in parc .
27
3
D le Fagadau te rog frumos sa l iei si pe D ul CLAUDIU PALAZ si sa va faceti un partid DE SMECHERI. LA Poarta Alba.Mult succes.Ghe.
28
5
Anchetati-l acum
21
2
OMUL Fagadau Decebal este far de pata.Toate acestea sint doar si doar pt a nu mai candida.Acu sa vedem dupa ceva ani cine ii va reda acestuia mindria si ce v or spune leprele care azi rid cind se va demonstra ca ii NEvinovat.Atuci toti v or da din colt in colt neasumindusi micatul de kkt de azi si acuzele fara temei.Va respect si voi face asta indiferent de situatie.Putini sint cei demni si decenti aici in cta.Lepre si flatulati peste tooot.
9
49
codita tu pe cand?
14
1
Vedeti ca nu bat cimpii.in articolele trecute v am spus ca DNA stie de Fagabou si gasca lui.urmeaza si mafia lui din port.urmariti stirile zilele astea.surpriza
23
2
Si cu babu-inul cum ramane? Dar cu baloasa aia a lui care pozeaza in notar? Plecati cat mai aveti cu ce............daca pun mana pe voi aia de la care a luat dobitocul bani pentru autorizatii si diverse smecherii..............va pun pielea-n bat! Asa e cand ajunge dobi-tocul in functie, e ca scroafa care s-a urcat in copac si s-a crezut privighetoare.
41
3
Asta e un infractor scolit de Mazare. Care se dadea fata mare si se batea cu pumnii in piept in campanie ca in Cta nu se mai vorbeste de coruptie. Si asta e doar inceputul vor prinde curaj sa faca plangeri toti cei presati si escrocati de Fagabou, Babu si Vanturache. Get popcorn
36
3
Se aude ca a demisionat din PSD ca sa intre in PNL
8
23
Oare sa asistam la declinul slugilor? Se va extinde comportamentul si la celelalte albinute de la stupul PSD
30
2
Sa nu uiti sa-ti iei si popicii cu tine!
27
3
merge la pnl, uraaaaa
6
29
O sa se milogeasca pe la de-ALDE nimenii aia de ProRomania sau ceva asemanator. Sau poate se imprieteneste cu ala de la OPC si ies impreuna la o tabla in parc, sa depene amintiri din vremurile de glorie.
12
23
Babu pe locul eligibil a lui Fagadau.
6
45
Acesta este doar inceputul!
121
2
anul 2020 a fost anul in care Fagadau si-a primit pedeapsa pentru minciunile din 2016. Anul acesta minciuna a fost pedepsita.
49
2
Asa cum era de asteptat i-ai luat in brate pe nu stiu,n-am vazut,n-am facut,dar ai acte semnate ma Fagadaule,acte care dovedesc contrariul dar si aici poti sa spui ca vinovati sunt aia de subt tine:Babu,Vanturache,Merla si alti directori din primarie care ti-au bagat actele sub nas si tu ai semnat ca primarul,spune asa toarna tot ce stii si scapi mai ieftin daca colaborezi cu organele de control daca obstructionezi ancheta din contra iei maxim de pedeapsa.
43
3
sobolanii si vaporul ce se scufunda!
42
3
pe toti lacheii lui fagabou
46
2
Serios? Cu un nou mandat ar fi devenit bun primar ai?! dar in primul ce-a pazit, era prea mare palaria si s-a ratacit in ea??cand auzi prostii de genul, te intrebi daca indivizi ca astia de scriu asa ceva, sunt normali la cap...pai, hai sa i mai dam atunci vreo 10 mandate, sa si continuie aroganta, prostia, hotia si samanta de tzatza certareata cu care ne-a obisnuit si la al 11 lea..sa vezi ce treaba face, moama!Rupe nu alta!I auzi ma, era bun gospodar in ultima vreme..culmea, il apucase cu o luna inainte de alegeri..ai pus botul repede bobitza, bvo! dar restul de 4 ani??cum ramane?
44
1
Babu-inule te asteptam si pe tine. Ca sa ne intelegem - arabetele de la Majestic Mohamed Murat s-a judecat cu astia cu blocul ca i-au luat vederea la mare. Pe urma dupa ce a castigat dosarul i-a strans de coaie pe aia si a primit niste apartamente in blocul reapectiv. Si ca tiganii din piata Grivitei au ramas prieteni. Si acum au cazut magadau si mazariche pe o fapta din care au fost prejudiciati romanii cetatenii tarii si ai orasului si a castigat alah acbar alqaida hezbolah de la Majestic. Cea mai tare tara!
43
3
Stapanul te-a turnat potaie. PSD asa fac isi toarna catarii si magarusii care semneaza in locul lor. Fagadau tu esti stapan sau sluga? Vorba aia aia puternici fac mizerie si slugile sterg pe jos dupa ei ha ha ha ha
32
0
Te rog sa nu pleci, preacinstitule! Atunci erai doar o sluga fara coloana vertebrala, nu arogant ca acum. Cum nu-ti place tie sa faci rau, jegosule!
36
4
primar victima a partidului . mazare daca nu declara ca poate fi presedinte cu 80 % voturi era liber si acuma . psd constanta a fost cu dragnea , ciolacu ii va termina chiar azi . vom mai vorbi . fagadau , un sodat executant al psd , fara carisma , fara curaj , fara nimic . e normal sa fie impins la demisie . a slujit in gol cum se spune . de maine dezvaluiri la tv conform model ghita , rizea , etc
27
2
La puscarie
45
2
asa ar trebui sa faca toti politicienii aflati in situatii negre sau cenusii. decebal este singurul pesedist despre care imi pare rau. foarte posibil cu un nou mandat ar fi devenit un bun primar. in ultima vreme a dovedit ca are calitati de gospodar. pesedeul si o gasca de golani au fost elementele care l-au afectat negativ
16
40
Cate spagi ai luat , mai ai tupeu ! Autorizarile le ai dat doar la cei care ti dadeau spagi - Ai condus Cta cum ai vrut ! Tupeu maxim ...
45
4
este sarac si cinstit dar si modest
4
36
E clar ca dosarul a iesit cu dedicatie in ziua in care urma sa fie validat pe loc eligibil. Speta din dosar este de rasul curcilor, cred ca a fost fortat sa demisioneze altfel nu vad de ce. Altii au dosare mult mai grele si sunt binemersi in Parlament
22
38
O sa se inscrie la liberali in curand.
19
39
Se mai gasesc?
41
3
Numai DNA mai face dreptate in tara asta! Averile hotilor confiscate! Cine a castigat cinstit si a platit impozite sa ramana cu banii!
46
10
Stroe,Dumitrache,Moga,nepotii si copii lor,ca astia sunt ca c....nu ii starpesti asa usor.
53
0
Nuu toti din PSD Constanta sunt niste somitati, de aceea jumate or sa ajunga la puscarie!
51
6
Nu cred ca a fost nimeni fraier sa emita o autorizatie fara indeplinirea conditiilor legale. Doar ca DNA are ale interese...la sfarsit se va vedea ca este un mare fas...
14
61
20 DE ANI LA PUSCARIE SI CONFISCAREA AVERII!
58
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920