REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ la Cora Brătianu: Femeile NU au nevoie de uși la baie!

DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ la Cora Brătianu: Femeile NU au nevoie de uși la baie!

Replica API 8 februarie 2020 | 11:45 1126

Situație desprinsă din filmele de comedie cu buget redus, în incinta hypermarketului Cora, Brătianu, unde două uși ale toaletelor lipsesc cu desăvârşire, celelalte fiind, drept urmare, supraaglomerate. ”Am fost la toaletă și.. când să închid ușa.. ia-o de unde nu-i. Sunt câteva și cu uși, dar am stat o oră să pot intra. Mă întreb, or face economie? Sau au chef de glume”, a transmis, pentru Replica, o femeie care a avut drum în respectivul centru comercial, vineri, 7 februarie.

”Două dintre toalete nu sunt prevăzute cu uși. De fapt, acestea au existat în trecut însă, din motive doar de ei știute, reprezentanții magazinului evită să remedieze problema. Atât clienții magazinului, cât și personalul, trec prin același proces al uimirii, urmat de indignare, atunci când văd toaletele voaioriste în interiorul unui centru comercial atât de mare, și având un flux ridicat și continuu de clienți”, a spus o angajată.

Prin urmare, mare atenție! Nu consumați lichide când sunteți în zona respectivă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Usa a fost sparta cand dadeam la buci la o angajata de la cora. A doua tura am schimbat locatia. Deh, imi placea sa-i admir tatuajul de pe buuci.
1
1
Stati fara usi sa vedem si noi fofoloance
0
4
Cora bratianu face economie din toate punctele de vedere.
0
2
intrati in toalete,pisati va pe magazin de la intrare,un ghimpe de centru comercial!
1
2
habar n-aveam ca sunt toalete la magazine .probabil taranoii veniti la oras le folosesc , pt ca acasa pana ajung in fundul curtii pe vijelie ,ploaie sau ninsoare ,fac pe ei .
5
5
usa aia nu s-a rupt singura ,tot muierile au facut treaba asta cu nesimtire ca ele e "duamne" sut curios cum e la ele acasa si cum le suporta sotii aia fraieri care stau cu asa nesimtite care cred ca au sclavi sa curete si sa repare dupa ce ele se kk
9
4
La cati nesimtiti care se pisa pe jos sau nu trag apa la wc sunt in Romania cum vrei sa arate? Mergi la.tomis mall sa vezi cum este !!!
9
1
Cea mai imputita toaleta la Cora, urmeaza Kaufland ICIL si Brick.
8
3
kre flux continuu ba falimentoss?
2
1
Presa preseaza doar cacat dar si cand preseaza Cora danseaza daca vrea sa mai fie pe profit
4
0
Prin prezenta, va comunic oficial faptul ca avem locuri de cacare pentru toata lumea! Dvs sa aveti cacat suficient, ca noi il putem prelua! Cu sau fara usa la latrina. Dupa cum va este dorinta! Va fut! Pardon, va pup!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272