REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Demisionarii de la Pro România au trecut la PNL: Mircea Banias, printre ei!

Demisionarii de la Pro România au trecut la PNL: Mircea Banias, printre ei!

Replica API 7 ianuarie 2020 | 00:04 490

Mircea Banias, Daniel Constantin

Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu şi alţi 14 membri fondatori, parlamentari, coordonatori de filială au demisionat la sfârşitul anului trecut din Pro România.

Luni, 6 ianuarie, toţi parlamentarii demisionari s-au înscris în PNL, situaţie confirmată şi de Mircea Banias.

Potrivit listei publicate de Daniel Constantin, cei care împreună cu el l-au părăsit pe Victor Ponta sunt:

• Sorin Mihai Cîmpeanu – Fondator şi Primvicepreşedinte Pro România

• Mircea Banias – Deputat, Vicepreședinte Pro Romania şi Coordonator Constanța

• Damian Florea -Fondator, Deputat, Coordonator Ilfov

• Liviu Balint – Deputat, Coordonator Sălaj

• Georgian Pop – Deputat

• Răzvan Mitu – Fondator, Vicepreședinte Pro România și Coordonator București

• Cristian Cosmin – Fondator şi Vicepreședinte Pro România

• Raluca Haliţ – Fondator Pro România, Coordonator Tineret București

• Georgică Dumitru – Coordonator Dâmboviţa

• Marius Sanfirişcă – Coordonator Hunedoara

• Silvian Dan – Coordonator Olt

• Gigi Dănuț Feţeanu – Coordonator Sibiu

• George Manciu – Coordonator Sector 2

• Letiţia Stoian – Coordonator Sector 4

• Dan Marian – Coordonator Sector 5

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca scopul principal este sa arunce in haznaua istoriei cel mai jegos partid neo-bolsevic, pizdeul, pe pizdei si pe senilii sustinatori care inca nu au trecut in vesnicie, atunci orice mijloc este nu numai scuzabil ci si recomandabil! MU1E C!UMAT1LOR ROS11 P5D1st1! Cu cifre cu tot!
3
1
Pe orice lista vad BANIAS, NU Votez. Simplu.
6
0
pnl parca nu primea traseisti ca sa isi faca treaba accepta orice ce le a promis Orban in schimbul voturilor
6
0
Bai ce nas fin are bani as asta! Adulmeca ciolanul mai ceva ca un copoi vanatul! A mai ramas sa se taie la putza si sa intre la udttmr si o va face daca va fi de ros ceva! Rusine pnl! Ati pierdul votul meu la parlamentare!
9
1
Banias Mircea era si este de fapt de dreapta. Chiru l-a fentat de la conducerea PDL-ului, cumparand voturile membrilor de la sedinta generala de la casa de cultura cu un teanc de bani tinut in mana la vedere. I s-a inchis o usa, dar s-a deschis o alta acum din nou. Este poate unicul care se gandeste la oamenii din echipa lui. Nu il judecati, ca nimeni nu este fara de pacat. Bine ai revenit, domnule Mircea Banias !
1
9
Cel mai mare labagiu din politica romaneasca, un gunoi
8
1
Sa se dea lege in plm, ai plecat dintrun partid, 5 ani nu mai ai dreptul sa treci la alt partid. In plus mai strica si ploile celor care sunt de ani de zile in pnl si poate poate prindeau si ei un loc la alegeri. Unii trag pentru partid si vine o curva din asta care a sarit din poola in poola si iti ia locul. Rusinea a murit pentru astia.
10
0
Banias, numai pentru perioada cand a fost director la Romline, ar trebui sa infunde puscaria multi ani. Dar securist la securist nu-si scoate ochii...
10
0
Daca aveam si noi un TRUMP eram bine!Asa uite i cum se plimba cu doctrina de partid in buzunarul ala de marunti de la jeansi...liberi,pe strazi,cu masinile luate din banii vostri cu progeniturile scolite tot pe banii vostri si cu tupeu ,mult tupeu,de securist
9
1
Prin cooptarea individului banias ai pierdut votul meu.
17
1
un jeg mai mare ca banias nu exista
14
0
Pnl greseste ca accepta asa ceva.pana la.urma tot aceiasi hoti decat ca au schimbat partidul . Na schimbare .i. mama ei de politica astia toti ne iau de prosti nu conteaza partidul astia ne vad ca si niste sclavi si atat
12
0
Din cauza lui bani ass o sa castige USR alegerile parlamentare,inca putin si scapam de ciuma rosie
12
2
Si vrem alegeri anticipate cu astia pusi pe liste ? Atunci ce rost are o sesiune de alegeri anticipate. Astia pot trece inapoi oricand facand alta majoritate.
18
0
.... trec la hotii de la P.N.L. ?!??!?.
21
3
Scurt si concis Puie Mnl
17
7
Pe Banias cred ca il intrece numai libidinosul ala de Florin Gheorghe. Numai ala cred ca supt toate pul..le politicii
24
2
Nesimtitule!
19
0
Dupa miscarile pe care le fac de 1 luni pnl pare sa fie un fas... un psd 2 cu alt nume.... asa ca e posibil ca fagadau sa aibe mari sanse la primaria constanta. Sper sa nu ajungem sa o regretam pe viorica
20
1
Holera galbena si cu Uniunea Scufundati Romania o vor lua din nou in bot la parlamentare. Daca scapam de Partidul Marinarului Petrov totul va fi ok
28
9
e de vina ! El e un pielea pulii ! Eu sunt ala care a muit tot timpul cu cacat pesedeaua. Dar daca orban ii primeste pe astia la pedelei ma schimb !!! Cacatul meu nu are culoare politica !!! E maro !!!
17
0
Eu cred ca nu-i adevarat!Pai ce urla Eminenta cenusie Rares, alias Ruj cam prin august. Ca nici in ruptul capului nu primeste dezertori de la ciuma rosie, ALDE. Si acum, i-a luat daca e adevarat ce se scrie. Dar ce tradatori a luat , Georgian Pop, securist sadea, deci si pervers, Banias, asta in fiecare luna e la alt partid. Pe ceilalti nu-i cunosc, sant nulitati securiste.Concluzia: ciuma galbena colcaie de securisti, de mincinosi ordinari, neghiobi si cel mai rau sant incompetenti. Intrucat si PROSTIA UCIDE. Cu un prost niciun cotet de gaini nu poti sa construiesti, dar o societate.
26
5
Banias ar trece si la o trupa de calusari, fiind cel mai mare cameleon politic al urbei.
38
0
traseisti de serviciu se schimba dupa cum bate vantul adevarati oameni cu coloana vertebrala mai drept ca ei este cocosatul de la notre dame rusine PNL va bateati cu pumni in piept cu rares bogdan in frunte ca nu primiti in partid PSD isti sau traseisti spuneti ca sunteti mai buni ca PSD sunteti la fel nulitati politice
27
0
O vrem pe Nicoleta Ploscaru primar
2
14
Banias s a intors acolo de unde a plecat in PD-PDL-PNL. Dar acoperitul de Georgian Pop de la PSD la PNL?!. Banias a votat guvernul cu un scop, un loc eligibil la parlamentare pt el si unul la locale pt fratzicul. Asta e trocul politic. Si uite asa liberalii constanteni iar pierd un loc eligibil pt ei. Asa le trebuie daca accepta.
26
1
si cu banditul de ponta pe care pana si P artidul S cursorilor D efecate i-au dat MU1A SUPREMA, ce faceti? Il lasati sa stinga lumina si sa traga usa dupa el la PRO-stii ROsii?
18
3
Bai nu pot sa cred.In toate partidele posibile a fost banias. Noi suntem prosti ca-l tot alegem. Se invarte si face cum face si tot se alege . Urata natie.
34
0
Toti sunt ofiteri acoperiti, nu este nevoie sa se publice lista cu ei!
37
0
Jenant! Oare masonii te mai primesc in randurile lor? Pe tine si pe fratele tau.
30
0
Succes, Baniasi!
1
29
a pus-o iar,a ingrosat randurile martafoilor lui Orban si Rares Bogdan. In 89 era ales pt Marea Adunare Nationala tov cdt de cur sa-l unga,de-atunci a bantuit Parlamentul fara incetare,luand partidele la rand.Brava la martafoi,halal achizitie!!! Feriti-va de magarusi !!!
29
2
Traseul lui Banias psd pdl pnl psd alde pro romania pnl si urmeaza. A trecut pe la toti si ghici numai cand erau la putere! Un hot ordinar! Ii asteptam in pnl si pe vamesii din port, bogatu et comp. Rusineeee pnl!
46
1
niste caraghiosi fara pregatire , fara scrupule care toata ziua schimba partidele si sunt numai la interes personal . legea partidelor trebuie schimbata urgent si fara echivoc : cine paraseste partidul in care a fost ale nu mai are drept sa fie parlamentar , primar , presedinte cjc , prefect , sef de institutie de stat , regie , etc ....NICIODATA
34
1
Ce caracter urat are Banias. S-a plimbat pe la toate partidele. Cand se termina cu migrarea catre alte partide? De ce l-a primit PNL-ul? Rusine Banias si ceilalti.
41
0
Frate nu mai pot cu Banias asta! A fost in nspe partide si numai cand erau la putere! A furat de a rupt cu vamesii din port! Si parca vezi ca va fi pe lista pnl la parlamentare!
47
1
Mircea te pup !
6
11
Dar cine este acest, Banias si ce a facut Pentru Constanta?
40
2
Niste ahtiati dupa functii .Nu- i ia DNA ptr afacerile murdare?Cind PSD,cind PNL,cind Pro Romania ,cind ALDE cind PDL.Dar partidul DNA nu- i ptr ei?Asa face PNL majoritate?Huoooo
29
0
Banias un exemplu perfect de oportunist hot, mincinos si libidinos, daca nu ar lucra la stat doi bani nu ar face!
48
0
Ce mizerie de politicieni, caractere infecte. Astia vor fura pana la moarte.
40
0
Un gest foarte urat, sa treci dintr-un partid in altul.
31
0
Un viitor parlamentar PNL plecat, pentru ca altceva n-a mai ramas inca nebantuit de el, la UDMR. Ca la UDTTR, daca vrea sa intre, sigur il boteaza hogea. Chiar daca el nu vrea.
21
3
Dar urasc tradatorii.. Oare PiZeDeul a racolat????
19
3
Multa Puie Msd
15
19
TRADATORI IMPUTITI!
41
5
Daca Banias , un lingau si pumpicurist se intoarce de pe unde a haladuit...vai de noi
42
5
Se pare ca pnl nu mai este o optiune pentru noi in viitor, nu ca ar fi fost prea mult, aveam ceva banuieli
46
5
UN CAMELEON POLITIC
41
5
Banias, o molusca tradatoare! Mai PNL, sorry...dar veti avea de pierdut pe plan local din cauza atarnatorilor
59
6
Cum vezi cine era corupt si acum,ce sa iti zic...?Aveam alta doctrina mai de stanga,nici nu stiu ce cautam in PNL ca eu pe Bratianu nu merg niciodata prefer Soveja
39
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272