REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DEMOLAȚI de AMENDA COLOSALĂ de la OPC, reprezentanții Adivin nu reușesc să își revină!

DEMOLAȚI de AMENDA COLOSALĂ de la OPC, reprezentanții Adivin nu reușesc să își revină!

Replica API 30 martie 2018 | 00:06 974

Cunoscutul brand ADIVIN, cu magazine cunoscute pentru prețurile mici de pe piață, unde constănțenii își făceau cumpărăturile pentru a mai salva câțiva lei în portofele, a fost vizitat de către inspectorii de la Protecția Consumatorilor pe data de 27 martie a.c. Aceștia au primiti amenzi usturătoare, mai ales pentru faptul că foloseau produse aproape expirate pentru prepararea produselor de consum din cantine si restaurant. Controlul a fost efectuat la punctul de lucru de pe strada Luptători. Comisarii de la CJPC le-au aplicat o amendă de 65.000 de lei și a oprit de la comercializare kilograme bune de carne. Desigur, au mai fost găsite și alte deficiențe, ceea ce a dus la oprirea temporară de prestări servicii până la remedierea problemelor.

Chiar dacă alte restaurante, cum a fost cazul fast-food-ului La Snitzel în urmă cu câteva luni, unde în urma controlului, a doua zi i-au chemat pe comisari să verifice faptul că au făcut curat, iată că cei de la ADIVIN continuă să lucreze la igienizarea și remedierea deficiențelor. Amenda usturătoare, dar și multitudinea de nereguli îngreunează redeschiderea punctului de lucru. Rămâne de văzut dacă aceștia vor cere în curând.

C.C.

Citește și

Protecția Consumatorului a luat cu asalt magazinul ADIVIN: AMENDĂ DE 65.000 RON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mergeti in control si la Carrefour,Kaufland si Auchan unde in zona de carne pute de rupe !!! Pe deasupra la toate produsele au preturi duble. Faceti un sondaj si veti observa diferare miros enta de pret . Si produse cu multe EEEEuri care miros groaznic !
4
0
Ce preocupati sunteti voi de Adivin!stati linistiti ca nu e dracu atat de negru...mai bine v ati cauta locuri de munca,in loc sa va preocupati de altii!sunt sigur ca sunteti latrai care stau si pierd vremea ...nestiind sa ridice un pai!
3
1
Unde mama naibii are cele mai mici preturi?? In magazinul adivin din faleza nord sunt preturile duble!!! Cocalarul ala tine firma in insolventa da el are magazinul mereu plin!
2
2
Si cum ati tras voi concluzia ca nu isi revin cei de la Adeziv ? Ce va mai place sa mancati rahat de dragul ratingului...Ce trebuie sa stiti voi este ca nici amenda aia mare nu va fi platita pentru ca exista calea de atac, adica contestatia, pe care Vintila o va face cu siguranta. In rest ce sa zic, tristete mare dupa control, am vazut ca plangeau toti angajatii iar patronul le impartea batiste
4
1
El a deschis afacerea pentru el, nu sa creeze locuri de munca ! Asa putem sa spunem ca si FNI a creat locuri de munca nu ?
10
0
pana sa vina acest specimen de ferentari in control nu am auzit pe nimeni sa moara sau sa se planga ca s-a imbolnavit ...trezitiva dracului odata la realitate
3
17
Comentati aiurea.... sunteti niste frustrati...omul ala da de munca la zeci de oameni.. faceti si voi ce face el fara sa aveti nimic in neregula.... sa vedeti ce greu este
5
14
Un gunoi de om patronul il intereseaza doar banul !
10
5
65000 e un nimic .... un nimic pentru magazin ma refer ....
7
0
Pai cred ca aici baga in ea CC de a ajuns sa arate ca vaca din reclama Milka.
5
2
Asa e...si la mc donalds e la fel...ce se steica la kfc...baga la mec.
5
3
Toate magazinele mari au si o cantina de impinge tava, deci e clar ca toti fac cam acelasi lucru, ce nu se vinde si este aproape de expirare, se da la cantina sa se gateasca.
11
1
E la mintea cocosului ca ce expira la market mergea la autoservire. Ti o cam asumi cand intri acolo si dai 10 ron pe meniu intreg altfel esti prost.
18
3
Din pacate autoservirea din FN se afla aproape de un camin studentesc. Multi studenti mancau de acolo si isi distrug sanatatea. Preturile josnice pentru calitatea produselor!!!!!
15
0
Si mustata lui dragnea miroase a urina tanase
13
2
Preturi mici?! De unde si pana unde? Ca supermarketul are preturile mai mari decat Cora sau Shop n Go-urile de cartier. Un Sneakers dublu la Adivin e 3.5 lei, iar la ShopnGo e vreo 2.3.
19
2
Poti sa stergi pana faci basica la deget. Esti tot o semidocta cu ifose de gazetar, dar nivel de Bibi Market. Hai sictir "aproape virgino"
8
6
Va rog, nu mai lasati toti retardatii sa-si exprime parerile intrun limbaj suburban.Ex: Cel care are numele: suge... si prenumele: p..a.Ceea ce gandesc ei chiar nu conteaza.Nu fac decat sa polueze lumea in care traim.Ce bine le-ar prinde si lor un fel de OPC...
18
3
Amenda este foarte mica
22
3
Si ce plm vreti ma la preturile alea, mergeti si mancati din oras treceti si pe la new gourmet unde dati 70 de lei pe felu 1 si 2 si mai sunt o gramada ....ce pula mea vreti la 10 lei vita proaspata ?
10
19
Si la coara este la fel
4
5
La autoservirile Adivin se foloseste multa mat prima expirata. De ex Metro are un lot de 3 tone pui grill refrigerati cu 9 lei kg, expira peste 3 zile. Se da telefon la Adivin si acesta cumpara cele 3 tone la 4 lei kg. Apoi le congeleaza, le pune etichete de prod congelat care expira peste un an, si le foloseste in procesul de fabricatie pana termina stocul, adica 4-5 luni. Nu e mare inginerie, e escrocherie!
49
2
Acasa la dvs aruncati produsele care mai au o saptamana pana la expirare? Deaia aveau preturile mici in restaurant! Am boala pe romanii saraci si tari in gura!
29
21
Felicitari O.P.C. - Constanta. Controlati si magazinul Adivin din cartierul Faleza Nord veti gasi si mai multe nereguli. De exemplu obligarea cumparatorului de a-si cintari singuri legumele si fructele pe cintare necorespunzatoare, s.a.
20
4
Cin cin-ul e baza
26
14
Acum cativa ani, de 1 martie, doamnele care faceau cumparaturi de 10 lei minim primeau o ciocolata expirata.
22
3
amenda nesemnificativa fata de incasari
26
4
Intr-o seara am ajuns in zona si am spus sa mananc o friptura la autoservirea amendata . Vreau sa spun ca avea un gust spurcat . Am lasat friptura pe masa si me-am propus ca niciodata sa nu mai intru in acea autoservire . Isi merita amenda si pot sa spun ca au o amenda mica .
33
4
De nu si-ar mai reveni niciodata! Atunci cand convin sa vanda toate stricaciunile fara a se gandi vreo secunda la consumatorul final, nu au mustrari de constiinta?! BRAVO OPC. Ar trebui mers si la Alfa-Beta, fostele magazine Billa- acum Carrefour si la magazinele Profi. Si in aceste magazine se intampla cam aceleasi lucruri...
44
4
Trebuiau sa faca asta, inainte de a primi vizita OPC-ului!!!
41
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218