REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Departamentul de Stat al SUA anunță că A RETROGRADAT România: Washingtonul a somat Bucureştiul să rezolve o mare vulnerabilitate

Departamentul de Stat al SUA anunță că A RETROGRADAT România: Washingtonul a somat Bucureştiul să rezolve o mare vulnerabilitate

Replica API 20 iunie 2019 | 00:00 247

Guvernul României nu îndeplineşte deplin standardele minime în vederea eradicării traficului de persoane, însă depune eforturi semnificative în acest sens, afirmă Departamentul de Stat american în raportul pe 2019, citat într-un comunicat postat pe site-ul Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, potrivit news.ro.

Între aceste eforturi, Washingtonul citează o creştere a inculpărilor unor traficanţi şi adoparea unei strategii naţionale pe cinci ani şi a unui plan naţional de acţiune.

Însă ”Guvernul (român) nu şi-a sporit eforturile per ansamblu”, în comparaţie cu situaţia relevată în precedentul raport, se arată în comunicat.

”Tribunalele au condamnat semnificativ mai puţin traficanţi, iar autorităţile au identificat considerabil mai puţine victime, continuând astfel un declin al acestor eforturi de mai mulţi ani”, apeciază Departamentul de Stat american.

”Corupţia endemică şi o presupusă complicitate în infracţiuni legate de traficul de persoane persistă, fără să fie pedepsite, îndeosebi în cazul unor funcţionari care exploatează copii în timp ce aceştia se află în grija unor centre de plasament gestionate de Guvern”, denunţă Washingtonul.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu s-a indeplinit planul cincinal. Nasol. La ei e in crestere numarul de arestari pentru asa ceva, cumva ? Atunci e grav daca fenomenul e in crestere contiunua arata ca in timp va fi de neoprit teoretic cuprinzand pe toata lumea. Creier ingust sau cautare de nod in paura la politicienii americani?
1
0
Ce zic aia, bre? Ca au plan la gectar neindeplinit? Si anul asta s-a facut mai putin ca anul trecut? Daca s-au identificat mai putine victime si s-au inculpat mai putini traficanti, logica spune ca fenomenul este in regres. Dar astia vor condamnari la hectar. Cam asa functioneaza si treaba cu "coruptii": Kodruta a primit plan cincinal la tona de corupti! Sa va fut in gat cu circul vostru ieftin!
3
2
Adica e vorba de tziganii borati care au invadat lumea plecand din Rrrromania.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272