REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Deputatul Pro România, Mircea Banias, speră ca PSD să nu facă prea mari concesii UDMR-ului, de dragul voturilor

Deputatul Pro România, Mircea Banias, speră ca PSD să nu facă prea mari concesii UDMR-ului, de dragul voturilor

Replica API 5 decembrie 2018 | 00:00 380

Coaliţia PSD-ALDE a rămas fără mai mulţi deputaţi, care au plecat către partidul lui Victor Ponta. Astfel, alianța a rămas fără majoritate în Camera Deputaţilor, asta dacă nu intervine UDMR la vot, în sprijinul PSD-ALDE. Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Mihai Popa şi Mihai Mohaci sunt deputații care au demisionat din PSD şi s-au alăturat partidului condus de fostul premier al României. Cum comentează parlamentarii constănțeni gestul colegilor lor? De exemplu, deputatul Mircea Banias, ales pe listele ALDE în Camera Deputaților, devenit, ulterior independent, după care a trecut la Pro România, spune că o astfel de situație era de așteptat, în contextul în care cei mai mulți membri ai PSD nu-și mai găseau locul în partid.

”Nu este o surpriză pentru mine, pentru că știu nemulțumirile celor din PSD. Mă aștept ca, în perioada următoare, să mai fie treceri către Pro România. Ei nu sunt consultați, li se spune cum să voteze, spre deosebire de Pro România unde fiecare parlamentar are o foarte mare libertate să voteze cum îl îndeamnă conștiința și cum crede că e mai bine pentru cetățenii care l-au votat. E mult mai multă democrație în Pro România”, a spus, pentru Replica, Mircea Banias. ”Majoritatea pe care PSD-ALDE o are este foarte fragilă. ALDE și-a permis luxul să-și dea un sfert din parlamentari afară, cum au început mandatul. De la bun început a fost în înțelegere cu UDMR, dar sper și dorința mea e să nu facă concese majore pentru voturile UDMR. Am văzut ce proiect de lege a depus UDMR cu autonomia și nu cred că e bine. Parlamentarii PSD, cel puțin cei din Ardeal, nu o să voteze niciodată un asemenea proiect legislativ”, a conchis Banias.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banias a fost pe la toate partidele. Nu cred ca mai este unul cu atatea partide schimbate. Ar trebui sa nu-l mai voteze nimeni. Si asa este un nimeni. Mananca banii degeaba. Ce a facut pentru Constanta?
0
0
mirc e avezi ca se va imfinta mircea vezi ca ia finta un partid nou pe el PARTIDUL PROSTIILOR TE inscrii in el te potrivesti de minune
1
1
Pupincuristul basist Banias a trecut prin ALDE si acum i-o suge lu Ponta. Un jeg uman.
4
1
nu cred ca este vreun partid politic pe la care sa nu fi trecut. si o duce bine mersi
4
1
cum mie curul asa fata asa zice muia asta care a banait pe la pedele
2
1
Mircea, esti penibil zau. Lasa-ne cu Ponta in pace ca parca sunteti de o mama, mancatori de cacat. Trebuie independenti nu partide, dar nu voteaza astia care ne conduc alegeri din 2 tururi darami'te asta
4
2
Tu ce mai vrei traseistule?
3
2
Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti hotii mana in mana cu hotii din politica?????????
8
0
mai Banias, urat mai esti ! Ia zi tu, in afara de a fi parlamentar-traseist, ce stii sa faci ?
8
4
alaturi de voi , muie rezistentilor !
1
6
Cameleonul politicii locale ne vorbeste de concesii.....PENIBIL!
10
4
Mai traseistule speri ce? Cand voi securistii din asa zisul partid Pro v-ati tradat alegatorii fiind alesi pe listele unui partid si pe urma v-ati mutat unde a zis statul paralel nu ati gandit la consecinte?!
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212