REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DETALII din DOSARUL celebrului Moshu, prietenul vedetelor: ACUZAT de trafic de COCAINĂ în Mamaia!

DETALII din DOSARUL celebrului Moshu, prietenul vedetelor: ACUZAT de trafic de COCAINĂ în Mamaia!

Replica API 30 ianuarie 2019 | 12:43 2390

Clubber la 60 de ani!

Clubber la 60 de ani!

Liviu Onoriu Barna, cunoscut ca Liviu Moshu, din București, a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată la pedeapsa închisorii în cuantum de 2 ani şi 6 luni cu suspendare, după ce, atât el cât și prietena sa au încheiat acorduri de recunoaștere a vinovăției. Menționăm că Liviu Moshu are în jur de 62 de ani și este unul dintre cei mai vechi clubberi. Este prieten cu mai multe vedete, inclusiv cu patronii cluburilor, locul său preferat fiind Office.

Sesizarea cu acordul de recunoaștere a vinovăției a fost înregistrat la Tribunalul Constanța pe 6.12.2018, iar pe 23.01.2019 s-au pronunțat magistrații. Potrivit anchetatorilor, Liviu are cetățenie română, este divorțat, situația militară satisfăcută, studii superioare, ocupație – administrator societate comercială, necunoscut cu antecedente penale.

Acesta este acuzat că i-a vândut în mod repetat droguri de mare risc unui colaborator, respectiv în data de 22.04.2017, în jurul orei 22.00, la adresa din municipiul București, dar și cantitatea de 0,79 grame pulbere ce conținea cocaină contra sumei de 400 lei, în data de 03.08.2017, în jurul orei 21.00, la adresa din municipiul Constanța, cantitatea de 0,75 grame pulbere ce conținea cocaină contra sumei de 400 lei și în data de 17.08.2017, în jurul orei 16.45, tot în Constanța, la fel și cantitatea de 4,2 grame pulbere ce conținea cocaină în amestec cu fenacetină și lidocaină contra sumei de 2.400 lei, cantitate ce i-a fost remisă colaboratorului de inculpata D.M., prietena lui Moshu, iar cu ocazia percheziției domiciliare efectuate în aceeași dată, după tranzacția cu droguri, la adresa din stațiunea Mamaia au fost găsite cantitățile de 0,7 grame pulbere ce conținea cocaină și 0,2 grame fragmente de comprimat ce conțineau MDMA.

Menționăm că totul a început în urma unui denunț înregistrat la DIICOT Constanța, pe 23.03.2017, prin care s-a reclamat că o persoană de sex bărbătesc cunoscută cu porecla „Liviu Moshu” face trafic de droguri de mare risc constând în aceea că vinde cocaină pe raza municipiului Constanța, dar și în București, cu prețul de 100 euro/gram.

Anchetatorii au filmat și fotografiat activitatea celor vizați

În cauză, potrivit rolii.ro, au fost delegați lucrătorii de poliție din cadrul B.C.C.O. Constanța– Serviciul Antidrog să identifice persoanele implicate în activitatea infracțională și să efectueze orice alte acte necesare în vederea stabilirii situației de fapt. Astfel au fost declanșate cercetările, precum și supravegherea audio, video și prin fotografiere a activităților desfășurate, iar un colaborator a intrat pe fir, cumpărând, de mai multe ori, droguri de la Liviu.

În urma ultimei tranzacții, oamenii legii au descins la adresa din Mamaia, acolo unde cei doi inculpați stăteau cu chirie pe timpul sezonului estival. Au fost găsite cantitățile de 0,7 grame pulbere ce conținea cocaină și 0,2 grame fragmente de comprimat ce conțineau MDMA.

Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză frecventează localuri de lux din Constanța, București și din zona de munte, având în anturaj atât pe patronii cluburilor precum Loft, Le Gaga, Breeze etc), cât și pe clienții ai acestora. În urma perchezițiilor, acesta a decis să încheie cu procurorii un acord de recunoaștere a vinovăției.

”Admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei stabilit între Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa şi inculpaţii Barna Liviu Onoriu şi D.M. în următoarele condiţii: condamnă pe inculpatul Barna Liviu-Onoriu pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată la pedeapsa închisorii în cuantum de 2 ani şi 6 luni. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, (...) stabileşte un termen de supraveghere pe o durată de 2 ani şi 6 luni”, potrivit minutei judecătorești. Cu aceeași pedeapsă s-a ales și prietena lui.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...omul a scris 3 pagini...cum ii vindea lui Imparatu', lui Ion Boris, lui Geamantan, toata lumea vira banutii in contul de card al Zebrei...ca tragea cu Tania Budi si multe altele...numai sa nu faca 1 zi de arest...
2
0
Caktul asta batran primeste suspendare la cox, iar altu pentru 0.2g de verde da cu subsemnatul. Ce tare, nu??
1
0
Hai ma ca vrei si tu prea mult au prins zilele astea o familie Sa nu se inteleaga o familie mafiota sunt doar niste consumatori nici macar dileri daia de la coltu strazi.
2
0
Si dupa se relaxeaza cu niste linii de cocaina trase pe masa la Bel Ami
4
0
Pe terasa la Bel Ami se fumeaza marijuana simt mirosul si vecinii rad toata ziua si ei
6
0
???????????????????? Ce mai inseamna si asta??????Ar trebui sa vina China peste ,, justitiarii"care au putut sa dea o asemenea solutie!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
0
da pe edy braileanu l-au prins??sau inca vinde??zis antonio
5
0
Pentru ce se mai pune o armata de oameni sa faca urmariri poze sau flagrant, cand stii deja ca o faci degeaba? Hai cu suspendarea.. toata lumea fericita si multumita ca e in viata si face ce trebuie sa faca. Popor de rahat, sistem de rahat.
16
2
trafic de coca varule...o torni si pe ma-ta daca nu vrei la zdub cu bajetii
10
0
adica a turnat tot ce a stiut rahatul asta....
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614