REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

DETALII din dosarul HOŢILOR prinşi cu FOCURI de ARMĂ: Chioru, Găinaru şi Ureche, FURTURI ca-n FILME!

DETALII din dosarul HOŢILOR prinşi cu FOCURI de ARMĂ: Chioru, Găinaru şi Ureche, FURTURI ca-n FILME!

Replica API 16 ianuarie 2019 | 08:11 452

FILAJE şi URMĂRIRI în trafic

FILAJE şi URMĂRIRI în trafic

Mai mulți bărbați au fost arestați preventiv într-un dosar ce vizează furturile de combustibil din vagoanele trenurilor. Doi dintre aceștia se aflau în arest la domiciliu, iar mai toți apar și într-un alt dosar, pentru fapte similare, care doar ce a ajuns pe masa magistraților.

Menționăm că patru echipaje de Poliție au efectuat filaje și chiar au fost trase focuri de armă pentru prinderea unora dintre ei. Chiar și așa, cei mai mulți dintre inculpați nu și-au recunoscut faptele, unii martori dând declarații de genul: ”Eram în casă și am auzit zgomot. Am ieșit să văd ce se întâmplă și m-am împiedicat de bidoane...”.

Persoanele care au ajuns în arest sunt Dumitru Cristian, Bivol Alexandru, Toader Florin, Mihai Florinel, Broască Marian și Bodron Alexandru, acuzați de furt și conducerea unui autoturism fără permis de conducere. Este vorba despre faptul că, în ultima perioadă, se întețiseră furturile de produse petroliere din vagoanele cisternă staționate în stația C.F. Dorobanțu, motiv pentru care, oamenii legii, în baza planului de acțiune, au procedat la misiuni de supraveghere.

Astfel, au fost constituite patru echipe de polițiști, care au filat zona. Potrivit informațiilor noastre, una dintre echipe a observat, pe 11 ianuarie, cum pe DN 22A, un bărnat, care se pare că ar fi Dumitru Cristian, aflat la volanul unui autoturism BMW, verifica zona prin deplasări frecvente în ambele sensuri.

În jurul orelor 22.00 și-au făcut apariția pe DN 22A, un alt autoturism marca BMW, la volanul căruia ar fi fost observat Broască Marian și un autovehicul marca Daewoo Cielo, la volanul căruia s-ar fi aflat Toader Florin, care, de asemenea, verificau zona. Ulterior, în jurul orei 23.00, au fost observate cele două autoturisme că ies încărcate din stația de la CF Dorobanțu, pe DN 22A, virând spre Castelu.

Oamenii legii s-au luat după ei și au ajuns în Satu Nou, la domiciliile acestora, acolo unde au fost văzute două dintre autoturismele în cauză. La vederea echipajelor, Toader Florin a fugit. La una din porți se mai aflau două persoane, care au încercat să fugă, dar oamenii legii i-au somat să se oprească, trăgând un foc de armă în plan vertical, fiind prins un bărbat, imobilizat și pus la pământ. Anchetatorii au intrat în imobilul lui Broască Marian (aflat în arest la domiciliu), unde se putea observa că au fost descărcate bidoanele cu combustibil (1.700 litri).

Unul dintre martori, fiind vorba de fratele unuia dintre inculpați, a relatat că a auzit gălăgie pe stradă și un foc de armă, hotărându-se să iasă pentru a vedea ce se întamplă, moment în care s-a împiedicat de bidoane. Cât despre inculpați, unul și-a recunoscut în totalitate fapta, motiv pentru care va fi cercetat sub control judiciar.

De asemenea, altul a recunoscut doar parțial, menționând că el se ocupa cu paza zonei. Ceilalți au declarat că nu știu despre ce e vorba, că nu au ieșit din casă. Cercetările continuă. De precizat este că mulți dintre ei sunt cunoscuți cu antecedente penale, ultimul dosar ce-i vizează fiind trimis recent spre judecată.

Liliana CHIRU

Detalii AICI: https://www.replicaonline.ro/palmaresul-indivizilor-prinsi-cu-focuri-de-arma-furau-combustibil-din-tren-378678/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moarte, de asemnea si lu alde strafalogea astia retardati cu bemveuri de pe sosele patriei!!!!!!!!
1
0
Esti atat de retard inca nu intelegi ce citesti ?
0
0
mereu si sa vandut zilnic , din zece au fost prinsi trei !!!!!!
1
0
Garoii astia nespalati si semianalfabeti au si nume predestinate...chioru,gainaru,broasca,ureche,bivol....
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218