REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

DETALII din DOSARUL INDIVIDULUI ACUZAT DE ULTRAJ: 'Lasă că vezi tu, gayule!'

DETALII din DOSARUL INDIVIDULUI ACUZAT DE ULTRAJ: 'Lasă că vezi tu, gayule!'

Replica API 28 mai 2019 | 00:00 448

Avea de executat o condamnare și în Germania

Avea de executat o condamnare și în Germania

A fost înregistrat apelul în cazul lui Sebastian Leonard Colibaș, acuzat că a agresat doi oameni ai legii. Termenul a fost fixat pentru data de 13.06.2019. Menționăm că, în prima instanță, el a primit 2 ani și 9 luni de închisoare, cu mențiunea că mai avea o condamnare de 1 an și 9 luni, din 2014, dată de instanțele din Germania.

Amintim că totul s-a petrecut pe 18.12.2017, la ora 18.15, când doi indivizi s-au luat la harță în plină stradă, la fața locului ajungând un echipaj mixt, format dintr-un polițist, jandarm, dar și angajați ai Poliției Locale. Au reușit să-i despartă pe scandalagii, ducându-l pe unul dintre ei la Secția de Poliție (e vorba de Sebastian Leonard Colibaș). În autospecială, acesta a adus mai multe amenințări și injurii unui polițist local. „Îmi bag.., îmi scot.. gay-ule și amenințări precum: o să te prind pe stradă și o să te bat, o să te aștept în scară, o să te pândesc, o să te bat pe stradă când te prind, te tai, te aștept pe casa scării. Eram de serviciu în acea seară, iar în drum spre sediul poliției m-a amenințat că mă va aștepta în scara blocului și îmi va fărâma capul, injurii de tot felul. Nu a fost sancționat anterior de către mine inculpatul”, a declarat partea vătămată, potrivit rolii.ro. Și episodul nu s-a încheiat aici. La Secție, individul a continuat să se dea în stambă, a început să-i înjure pe oamenii legii, moment în care i-a tras un pumn unui polițist local, după care i-a aplicat o lovitură cu piciorul. În continuare, scandalagiul a vrut să-i dea și cu un scaun în cap, moment în care a intervenit șeful Poliției Locale, care i-a blocat gestul cu mâna. Din nefericire, acesta s-a ales cu leziuni la nivelul membrului superior. El a fost prins de poliţişti abia în februarie 2018. Menționăm că bărbatul este recidivist, fiind condamnat la1 an şi 9 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală definitivă la data de 18.04.2014 pronunţată de Judecătoria Essen - Republica Federală Germania, în baza sentinţei definitive la 26.08.2013, pronunţată de aceeaşi instanţă pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, în formă continuată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostuleee politistii nu mai sunt cercetati de parchetul militar. Apoi nu exista transcrie. Poate scrie ai vrut sa zici. De unde plm sa o transcrie de pe pereti? Nu mai da idei ca esti prost. Ia un avocat si te invata el. Punct
4
2
Politia refuza sa accepte ca anumite cuvinte sunt injurii, atunci cand te duci sa faci plangere. Numai ca sa nu aiba ei de lucru. Insa cand un militian este injurat, imediat isi fac timp pentru plangere. NU va mai lasati intimidati de politisti in sectia de politie. Aveti grija sa fie inca cineva in birou, si duceti-va ulterior sa faceti sesizare la Parchetul Militar impotriva politistului care a refuzat sa transcrie plangerea, si treceti-l ca martor si pe colegul militianului din birou.
6
4
si nu l-au batut militienii? mira-m-as! oricum slab infractorul trebuia sa taca si apoi sa-i crape capul militianului dupa ce iesea de la bulau
2
6
Ce tupeu are infractorul !
13
1
Puscarie pentru ultraj si amenda 10.000 euro. Data viitoare sa gandeasca de 2 ori
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272