REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dialog între Halep și antrenorul Daniel Dobre: „Aplaudați mai tare când câștig! Să fie mai energici băieții din tribună!”

Dialog între Halep și antrenorul Daniel Dobre: „Aplaudați mai tare când câștig! Să fie mai energici băieții din tribună!”

Replica API 28 martie 2019 | 21:46 408

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de chinezoaica Qiang Wang (27 de ani, 18 WTA), scor 6-4, 7-5 și s-a calificat în semifinale la Miami. Halep a cerut intervenția antrenorului Daniel Dobre la scorul de 4-3 în favoarea ei.

Simona Halep nu a părut că are nevoie foarte mare de sfaturile oamenilor din staff, ci mai degrabă a ținut să le transmită ea un mesaj.

Diagloul Halep - Dobre:

”Halep: Să fie un pic mai energici băieții ăia, acolo în tribună. Aplaudați mai tare când câștig!

Dobre: Ai planul bun, mingile înalte dau rezultate. La astea de departe, când ajungi departe, ai încercat să le dai prea drepte. Ea nu încearcă multe lucruri.

Halep: Simt că nu e bine.

Dobre: Acceptă lupta, ți-au ieșit mingi frumoase! Când ai posiblitatea să intri in teren, fă-o! Ai făcut foarte bine cross, cross. Aplaudăm și îți dăm energie. O ai și joci bine! Rămâi acolo, concentrată. Joci foarte bine”.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai sa ii aratam oitei capiate ca nu va putea face afaceri in constanta . Nu intrati in cafenelele sau cluburile ei , put a branza . Oita ai figuri in cap de te crezi Dumnezeul machidonilor , ti-ai adus toata gasca de la stejaru sa vada personalitatea ....Lasa-te , fa un copil acum , ca tenis nu mai joci , doar circ faci .
4
0
O adunatura de primitivi inculti, care inainte de 90 furau pe rupte prin bucatarii, aprozare si diverse unitati de alimentatie. Jumatate dintre ei sunt la cel mult a doau generatie incaltata, fapt ce oarecum justifica lipsa de educatie, infatuarea gratuita si lipsa totala de respect fata de lege. Spiritul de turma insa, le-a permis sa capuseze absolut orice post caldut, in care cretinismul nativ poate trece mult timp neobservat.
8
0
Makedoancele au nasu mare k au mancat TELEMEA cu ARACET ceva de vis!!!! HALEPA- HALEPRA KAP de OITA cu MUIAN de KAPRITA cu rochita si fundita si bentita!!!
5
0
Iti multumim Pliskova!!!! Ne-ai facut o mare bucurie!!!!
11
1
Mai cacat bolnav , la voi prostia si zgarcenia fac parte din ADN ! Cap de miel , in afara de inselat la cantar, falsificat telemeaua si evaziuni ... nu va pricepeti decat la soopt pwla ! Mai ales nasoasele cracanate !
11
0
Multa mooye la haters mokani atarnatori. Ti ai dreaq de sclavi . Jidovule , Yugoslavia a fost odata , in Romanika E multi da' prosti. " Va n gura de hoti si koorve tzig.
1
9
O machedoanca cu fumuri in cap si tupeu de oaie nepotcovita. O vita incaltata ca toate machedoancele si machedonii. Niste oi proaste.
14
2
Machedoane ai grija cu vorbele astea gen la orice make e un sclav roman ca esti in Romania sa nu cumva sa va linseze esti ca doar sunteti in tara lor daca esti in Iugoslavia nu mai maraiai atat te lesinau aia in secunda doi
9
2
Are ceva probleme cu capu fata asta
9
2
Machidoanca asta cate blocuri a ridicat si va ridica, luandu-le privelistea la blocurile invecinate?
12
2
intreb si eu makedonii. ce a fost in 38' - 45' credeti ca nu va mai fi?
7
2
la orice aroman ajuns exista cel putin un roman sclav. tine de pseudo-demnitatea populatiei majoritare, nu de de caracterul aromanilor.
6
16
Prin felul cum comenteaza oamenii se observa ,de fapt,ura pe care o au romanii fata de machedoni.Sa ma ierte Dumnezeu,dar aceasta ura este indreptatita.Prea isi fac de cap!
14
2
Ce basini are in kap si in kur OYTA asta PARTzOASA-GRETzOASA-LYNDYKOASA-BELICIOASA!!!! HALEPA- HALEPRA KAP de OITA cu rochita si fundita si bentita!!!
9
4
Vorbeste cu Tiriac sa-ti inchirieze o galerie!Cu Darren Cahill tot asa faceai?Cu antrenorii romani merge,strainii nu iti suporta basinile!
19
4
Ce sportiva lu' peste este asta de nu se poate concentra si are nevoie de sustinere ca sa faca ceea ce se presupune ca ii place? Du-te de aici oaie!!! Nu ai nici fatza nici stofa de campioana!
19
4
"omul este un animal a carui evolutie nu s-a terminat inca"; o educatie precara si atit. Iar in materie de tenis...
19
5
Uitati-va la comportamentul Pliskovei in semifinala ! --E un exemplu in atitudine pe teren !---Sa -i uram Simonei numai bine !
15
1
Asata e problema machedonimii, oricat ar urca pe scara sociala, intodeauna ciobanul din ei iese la suprafata, sub o forma sau alta. Carentele de educatie acumulate timp de generatii necesita inca cceva timp si slefuire. Din tambal nu faci pian peste noapte.
42
4
O mare campioana, dar ca si caracter si educatie este zero barat . Isi umileste in ultimul hal antrenorul. Si asta sta langa ea si ii suporta toate mizeriile pt cativa dolari, ca sigur nu e prea darnica ! Rusine !
36
7
Vrei energie de la baietii din tribuna urato? Toate alabanezele futacioase in dosuletz se stieeee
17
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272