REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Diana Șoșoacă anunță că face plângeri penale împotriva membrilor Senatului, DSP și jurnaliștilor

Diana Șoșoacă anunță că face plângeri penale împotriva membrilor Senatului, DSP și jurnaliștilor

Replica API 23 decembrie 2020 | 21:37 2141

Ajunsă senatoare, avocata Diana Șoșoacă a refuzat să poarte mască în Parlamentul României! În presă a apărut adeverința ei medicală în baza căreia susține că nu trebuie să poarte mască, deși ea este obligatorie în toate spațiile publice din România. Șoșoacă a anunțat că va da în judecată pe cei care au făcut publice datele sale medicale.

Diana Șoșoacă

„Cred că ăștia nu știu cu cine se pun. Am fost anunțată că adeverința mea medicală și adresa de la comisia de validare către DSP au fost făcute publice, cu toate datele mele confidențiale și cu codurile bolilor mele expuse presei. În acest moment mi s-a încălcat (sic!) toate drepturile cu privire la confidențialitatea datelor de identitate și cu privire la confidențialitatea stării mele de sănătate. Și vă spun, din acest moment voi face plângeri penale atât împotriva membrilor Senatului, cât și de la Ministerului Sănătății, DSP-uri, cât și împotriva celor din presă care și-au permis să publice datele mele fără acordul meu.

Solicit verificarea tuturor măștilor colegilor mei de la Parlament dacă sunt conforme”, a spus Șoșoacă, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca este la a treia casatorie???poti sa-ti dai seama ce -i in capatana ei???razbunare si..VENIN...
7
0
O fi fiind ea dilimandroasa, dar in fond are dreptate. I-au tras-o dand in presa adeverinta medicala, ceea ce e ilegal. Iar aia ce cere ea la final e interesant, de luni de zile Arafat, Tataru si altii umbla cu masti cu supapa care raspandesc virusul iar majoritatea mastilor de pe piata sunt neconforme. Adica te iei de ea ca nu are masca, dar tu umbli cu o masca prin care trece totul suta la suta...
1
4
asta este o femeie bonava dar mai periculosi sint cei care o sustin Au ridicat prostia la nivel de arta Deabia scapasem de circul cu dancila si acum apare asta sa ne tortureze Stau si ma intreb de ce tagma avocatilor nu exclude din rindurile ei pe cei ce incalca legile Un om al legii nu are voie sa se abata de la legislatie chiar daca nu e de acord cu ea
7
3
Pastile, pastile,nu o lasati fara pastile.
8
1
nato, opec, zidu chinezesc, cangurilor, fc comuna recea, etc. ZUZU, ZUZU!!!
8
1
Cred ca ar trebui un consult n.p.
10
1
Bravo, patrioata noastra, asa te vrem, tare pa pozitie, nui lasa sa faca ce vor ei hotii astia, de aia tea-m votat nu te lasa , lupta pentru noi si ve-i castiga, noi toti suntem alaturi de tine si te sprijinim pana ve-i iesi presedine, BRAVO BRAVO BRAVO.
3
19
nu cred ca acolo scrie ca e si nebuna .oare ce cod are prostia ?
14
2
fa sosoacodu.te si plinge.te matii,care a fatat si crescut in nesimtire un asemenea specimen scirbos si prostan!
15
5
Tipa este de competenta spitalului 9,Obregia,Socola.Este defecta!
22
6
Se pare ca este singura care gandeste liber. Sa mi explicati de ce masca e obligatorie si vaccinul nu este. Si de ce e obligat cineva sa faca ceva atat timp cat nu deranjeaza pe nimeni. Daca intr un grup toti poarta masca si unul nu poarta nimeni nu se va imbolnavi ca sunt protejati de masca. Sau nu sunt? Pai in cazul asta purta ceva ce nu ne protejeaza. Pentru ca daca o purtam ca sa i protejam pe altii si cei care nu poarta se imbolnavesc iar o purtam degeaba. Cand vom realiza ca purtatul obligatoriu al mastii e un abuz va fi tarziu. Se polueaza mediul. Se vor face masti eco.
7
22
Sa fie data afara
21
7
Se vrea urmasa a lui Vadim, dar nu ii ajunge nici la genunchi
22
3
Bravooo! O merita astia! Eu sunt pro!
12
11
O meritati cu varf si indesat. Cand a trebuit sa votati ati stat in casa, acum luati paine cu circ. Cu nebunii astia va trebui sa evoluam ca tara.
23
5
care au votat asa ceva...bravoooo
16
8
Mahala, circ, dar pentru care nobila cauza? Asa serveste doamna, din eroare ajunsa senator, interesele romanilor?
25
5
Ati bagat in Parlament o nebuna mahalagioaica, acum bucurati-va din plin de ea.
33
10
asta-i din aur ? atunci mi-e sila de tot acest aur
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272