REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Diana Șoșoacă EXULTĂ de bucurie că a dat FLIT invitației de Revelion de la România TV

Diana Șoșoacă EXULTĂ de bucurie că a dat FLIT invitației de Revelion de la România TV

Replica API 4 ianuarie 2022 | 19:38 1898

Senatoarea Diana Șoșoacă scrie pe Facebook că e bucuroasă că a refuzat invitația televiziunii România TV de a petrece Revelionul în platou, alături de zeci de invitați din lumea politică sau muzicală. Șoșoacă cataloghează spectacolul ca pe o mascaradă.

"Ma bucur din suflet ca am refuzat sa particip la o asemenea tradare națională!

1. Mi s-a impus testare: adică eu lupt impotriva plandemiei și mascaradei, impotriva testarii care nu testează nimic, decât pompează bani în buzunarele politicienilor, și eu sa accept testarea ca să particip la o emisiune pt distracție la TV?

2. Nu sunt artista! Eu sunt Avocat, Senator al României si demnitatea funcției iti impune anumite limite. Ce au ales alții, este fix problema lor si punctul lor de vedere.

3. Lupt impotriva unor specimene politice care au furat și înstrăinat bogățiile tarii, au desființat industria și agricultura, zootehnia, etc , lupt impotriva unor mizerii care calcă în picioare Constituția si drepturile si libertatile cetățenesti și sa aplic dubla măsura?????? Sa ma cert cu ei și sa le fac plângeri penale, pentru apărarea Poporului român, ca mai apoi sa dansez cu ei și sa rad????? Adică sa îmi trădez principiile și lupta? Și, mai ales, Poporul român?

Cum au putut alții? Este fix treaba lor si imaginea lor în fata voastră!

EU AM ALES VERTICALITATEA SI INTRANSIGENTA!", scrie Șoșoacă, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
momentul dubios cand are scrofoaca mai mult bun simt decat toti cacatzii aia la un loc de la voma aia de revelion de la voma aia de releviziune
1
0
VA DATI SEAMA CUM SI CAND SE CACA ASTA???
3
2
Sosoaca este o gioarsa
8
3
C O R E C T !!!
6
9
ba silvestru....lasa ba frate......
2
3
Cautati pe youtube Diana Sosoaca a aparut cu o botnita i n Parlament. De acolo provine aceasta fotografie. Iar undeva pe la minutul 5 si 56 de secunde face acel gest cu mana dreapta in aer, degetele exact in pozitia aceea, este exact simbolistica lui Bohamet. Cautati poze cu Bohamet aka Baphomet aka Satana. V-am tot zis ca mama ei este satanista. Replica imi cenzureaza denumirea religiei la care se inchina mama Sosoacai... Fiecare e liber sa creada ce vrea. Daca voi credeti ca e coincidenta ok.
10
4
Tu nu lupti ca vaccinarea sa nu fie obligatorie. Tu vrei sa fie interzisa complet. Pai tu esti aia care sa ne vorbeasca noua de drepturi si liberul arbitru? Tu care ti-ai declarat dragostea fata de Rusia? O rusie in care rusii nu au dreptul sa-si aleaga conducatorii, ci sunt impusi de catre expertii militari.
18
2
De ce te-am crede pe tine care esti un simplu avocat. Toti putem face dreptul. Ce te recomanda pe tine, faptul ca urli? Am inteles cu totii de ce este bine sa purtam masca. Nu protejeaza complet, dar reduce semnificativ raspandirea. Pana si cei anti-vaccin sunt de accord cu testarea gratuita. Dar tu ai alte interese rusofile, circ pentru ruble in buzunar. Chiar si declaratiile acelea aveau rolul de a reduce numarul infectarilor pentru ca medicii sa faca fata numarului deja prea mare. Din cauza ta Sosoaca s-au stins multe suflete... victime colaterale...
19
5
Va rog frumos mai incet cu Sosoaca si IPS Theodosie,m-am saturat de minciunile astora ca de mere acre.
19
4
Sosoaca, esti cea mai mare mincinoasa si ipocrita. Faceai liveuri cum dansai pe Pink Floyd ca pe manele la protestul tau anti masca din Piata Victoriei. Si acum ii aburesti pe astia ca nu si nu? Tocmai ai zis ca tu lupti impotriva pandemiei si impotriva mascaradei si testarii? Ba, frate! Tu lupti impotriva vaccinarii care oricum nu s-a pus niciodata problema a fi obligatorie. Tu pui bete in roate medicilor care ne sfatuiesc sa ne vaccinam. Iar tu esti singura care face mascarada si circ anti-vaccinist. Restul sunt medici, oameni cu scoala in care avem incredere.
20
5
Citez. Vrajitoarele postesc, se roaga, vin la biserica, isi fac cruce si foarte usor te inseala. De fapt aceasta este masca dupa care se ascund, ca sa nu se stie ca se ocupa cu vraji si ca ele sunt cu Dumnezeu si nu cu diavolul. Unele chiar se folosesc de cruce, biblie, tamaie, lumanari si te trimit la preot sa se roage pentru tine. Pentru a insela pe oameni ca ei nu sunt cu diavolul ci cu Dumnezeu. Cam ce face mama ei, care se declara spiritista si cea mai buna prietena a ei este numeroloaga aia prezenta in permanenta la antena 3. Sosoaca zice ca e patrioata si credincioasa. Mesia nu e?
22
6
Daca o sa o vedeti vreodata pe Sosoaca sau pe mama ei, Alice Florescu intrand in biserica, sa o urmariti cu atentie. Se spune ca va intra pe usa intr-o parte, ca altfel nu ii incap coarnele.
23
7
Diana Sosoaca, in poza asta tine mana dreapta in aer exact ca Bohamed, zeul la care se inchina mama ei Alice Florescu Bleotu. Pentru detalii, cautati-o pe google, ca sunt cenzurat aici. Deci mama ta e satanista, iar tu te dai drept ortodoxa pentru a atrage masele de crestini in mocirla ta rusofila... Sa-ti fie rusine, obraznico! Repet, in poza asta are pozitia lui Bohamet...
23
7
Bravo Diana Sosoacc
7
30

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272