REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

DIICOT a finalizat CERCETĂRILE în dosarul de TRAFIC de DROGURI de la MANGALIA

DIICOT a finalizat CERCETĂRILE în dosarul de TRAFIC de DROGURI de la MANGALIA

Replica API 23 iulie 2021 | 12:33 6901

Oamenii legii din cadrul BCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au finalizat cercetările în dosarul de trafic de droguri, anchetă ce s-a conturat în urma unor percheziții derulate la Mangalia și Agigea. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța pe 21.07.2021, urmând să se stabilească primul termen în proces. ABRUDAN ALEX DANIEL, Anghel Andreea Cristina, Aborsoae Dorina, Costea Octavia Mariana, Petcuci Lucian Constatin, Muşulete Marian și Abrudan Cristian Marian au fost trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat.

Amintim că oamenii legii din cadrul BCCO Constanța, sub coordonarea DIICOT, au efectuat, la data de 3 iunie 2021, 6 percheziții domiciliare în Agigea și Mangalia, la mai mulți tineri acuzați de trafic de droguri (cannabis, ecstasy și amfetamină), ei formând un grup infracțional organizat. Doi dintre aceștia au fost arestați preventiv, fiind vorba despre Alex Daniel Abrudan și Andreea Cristina Anghel.

Astfel, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în comuna Agigea și municipiul Mangalia. În urma cercetărilor desfășurate într-un dosar penal, care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat, în cursul zilei de joi, 3 iunie, șase percheziții domiciliare. În urma acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, cannabis, semințe cu THC, tulpini mărunțite de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 6 telefoane mobile, 320 de lei, un pistol cu gaze supus autorizării și 2 cartușe. Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat și o femeie, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc.

În cursul zilei de 4 iunie, au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Totodată, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de patru persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat, una dintre acestea fiind cercetată și pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Acum, anchetatorii au finalizat cercetările, urmând să înceapă judecata.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce va tot umflati in pene...? Voi nu aveti 3 lei si a-ti bagat pe nas?
3
0
nauzi ca sunteti niste imputiti boschetari aurolaci va rup io gura sa vdm ce jmk sunteti voi suferinteler
0
0
ce plm inseamna ca marian va dat pe goarna de tot puneti coment despre el sunteti orcum boschetari
0
0
Marian o sa fie masina de spalat
0
1
Va asteptam cu portile deschise
1
1
La bulau cu voi
1
0
Enache Costin Sorin tu i-ai legat ?
0
1
ce drq toti boschetari
3
0
Mam basit si pute
0
1
Abia il asteptam pe marian musulete sa il tragem pe ptm
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212