REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Dimitri Medvedev amenință Ucraina cu apocalipsa

Dimitri Medvedev amenință Ucraina cu apocalipsa

Replica API 17 iulie 2022 | 16:43 1011

Șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a avertizat că, dacă amenințările cu un atac asupra Crimeii din partea Kievului se vor concretiza, atunci pentru toată lumea va veni imediat "ziua judecății", de care va fi greu să se ascundă.

La o întâlnire cu veteranii „Marelui Război pentru Apărarea Patriei” la Volgograd, Medvedev a comentat intențiile Kievului de a „continua campania, așa cum se spune acum, până la ultimul ucrainean”. Potrivit acestuia, acest lucru va duce cu siguranță la prăbușirea regimului politic existent.

„Asta în ciuda faptului că ei încearcă să se întoarcă, iar unii clovni exaltați și sângeroși care apar acolo din când în când cu unele declarații încearcă și ei să ne amenințe, mă refer la atacul asupra Crimeei și așa mai departe”, a spus Medvedev, potrivit agenției Interfax.

El a adăugat: „În acest sens, vreau să spun că este destul de evident că ei înțeleg consecințele unor astfel de declarații, iar consecințele sunt evidente că, dacă se întâmplă așa ceva, pentru toți va veni imediat o "zi a judecății", foarte rapidă și grea, va fi foarte greu să se ascundă.”

Medvedev a mai spus că așa-zisa Republică Populară Luhansk a fost deja „eliberată”, că „operațiunea militară specială” continuă în alte părți ale Ucrainei și că amenințările la adresa Rusiei vor fi eliminate, inclusiv prin demilitarizarea Ucrainei. Potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si imbecilii de la Kiev vor fi exterminati ei, capete seci, daca nu vor sa termine cu porcariile.
0
0
Sa inteleaga si boii de la Kiev si alte javre fascist-legionare sa nu mai mestece atata balegar ca la un moment dat se vor ineca cu propriile mizerii.
0
0
Mai latrau, incet, incet Ukraina o sa va puna cu botul pe labe.
2
1
de rusi se comporta de parca ar fi singuri pe lumea asta! Linistiti-va dracului de imbecili daca nu vreti sa fiti rasi de pe fata pamantului!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272