REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Diplomația românească a organizat la Viena evenimentul “Navigând de la Portul Constanța spre Portul Linz”

Diplomația românească a organizat la Viena evenimentul “Navigând de la Portul Constanța spre Portul Linz”

Virgil STOIAN 10 aprilie 2024 | 14:59 1055

În contextul provocărilor actuale, Marea Neagră și Dunărea reprezintă pentru multe țări un punct de interes fierbinte iar intrarea României în Schengen de la 1 aprilie accentuează importanța strategică a țării noastre, a rutelor de transport terestre și maritime, a coridorului Pan European de transport.

Diplomatia romaneasca a organizat la Viena evenimentul “Navigand de la Portul Constanta spre Portul Linz”Anton Traian Antoniadis

Eforturile diplomației Românești de a organiza la Viena in data de marți 9 aprilie a unui eveniment de marcă intitulat “Navigând de la Portul Constanța spre Portul Linz” in parteneriat cu Camera Economica a Austriei, eveniment ce a reunit in frumosul oraș austriac oficialități are României in acest sector de activitate, Ministerul Transporturilor sub toate aspectele, reprezentanți de vârf din domeniul aero/naval/rutier, de la Marea Neagră prin Administrația Port Constanța la Sulina sau Aeroport M. Kogălniceanu, reprezentanți ai guvernului, ambasadorul României domnul Hurezeanu precum și alți ambasadori ai țărilor riverane Dunării s-a dovedit a fi un real succes.

Evident, din acest loc nu aveau cum sa lipsească cei ce sunt și pun bazele acestei colaborări în practică, agenții economici din acest sector de activitate ce își aduc aportul la dezvoltarea practică a acestui deziderat.
Astfel, agenții și principalii operatori din portul Constanța au fost prezenți și reprezentați la acest eveniment de marcă, promovare și prezentare a serviciilor pe care le pun la dispoziție în mod constant și cu profesionalism prin Organizația Patronală Romanian Ports Development.
Astfel, delegația Organizatia Patronală  Romanian Ports Development a adus la cunoștința celor prezenți in sala arhiplină, atât oficialităților cât și reprezentanților mediului de afaceri prezent în număr mare, președintele asociației Anton Traian Antoniadis explicând posibilitățile pe care aceștia le au prin folosirea portului Constanța și acelor dunărene, moduri de scurtare a timpilor de tranzit și/sau operare folosind ruta de transport cu punct terminus Constanța și facilitățile de care se pot bucura, punctând de asemenea pe faptul că intrarea țării noastre în spatiul Schengen va aduce mult mai aproape termenul de Familie Europeană iar Asociația sprijină și va depune toate aforturile pentru implinirea acestui deziderat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Escale dreptate ai 100%. Avem numai ciobani și distruși care ne conduc și care de-a lungul timpului au secat țara asta. Dar dacă stai ca struțul cu capul în nisip e normal că ti-o trage oricare pe la spate. Să ne bucurăm că mai există printre noi și uite astfel de oameni care încearcă Și zic asta pentru că sunt sigur că nici eu nici tu nu am face ceva, ne place să stăm pe canapea cu o bere în mână și sa înjurăm că nu e bine. Dar să ieșim să facem ceva, niciodată. Repet, eu recunosc asta
6
0
Ce sa le aratatzi austriecilor mai aerienilor cand austrieci stiu ca Romania are cei mai coruptzi guvernantzi din U.E. tocmai pentru ca ei,austrieci au dat shpaga pentru ca sa ia OMVul PETROMul aproape moca de la bombonel si dupa 10 ani cand romani puteau sa mareasca redeventza austrieci i-au dat shpaga si lui Ponta plagiatorul elevul lui A.Nastase ca doar asta i-a coordonat lucrarea de doctorat,de plagiat mai exact spus"Don Dottore"vorba lui Base alta poama rea a politici romaneshti dar uns cu toate alifiile,nu il potzi compara pe securistul Petrov cu elevul lui A.Nastase,bombo pe care nea Traian l-a baut la alegerile prezidentziale din 2004 si PETROMul este doar o tzeapa data de austrieci romanilor,nu singura,defapt austrieci nu au furat nimic de la romani ci au vazut cat de coruptzi sunt romani si ei au profitat,deci inca odata,ce vretzi voi sa le aratatzi austriecilor ma ?,ca eu nu am intzeles.
3
1
Un mare da. Să arătăm cât mai des și mult că suntem din alt aluat ca j egosii și trantorii ăștia de lingăi de ciolan. r*mânia merită să fie la masă egală cu toți. Dar trebuie presați la sânge. Bravos de data asta pentru cei ce au fost acolo
8
0
Mare dreptate ai insa trebuie apreciat efortul ca cineva incearca sa le arate ca sunt p****i
9
0
S a gasit asta unde sa faca simpozioane. In capitala statului care nu ne pwrmute accesul n spatiul european.... fmm
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272