REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

DISPARE ÎNCĂ UN SPAŢIU VERDE, pentru O INVESTIŢIE IMOBILIARĂ!

DISPARE ÎNCĂ UN SPAŢIU VERDE, pentru O INVESTIŢIE IMOBILIARĂ!

Replica API 3 mai 2019 | 22:11 991

O nouă investiție imobiliară se preconizează în municipiul Constanța: pe B-dul 1 Mai (Vechi), în apropierea căminelor studențești ale Universității Maritime Constanța, firma Aries Shipping Agency SRL intenționează să construiască un imobil D+P+4E. În prezent, investitorii sunt la stadiul realizării Planului Urbanistic Zonal, sens în care, luni, 6 mai a.c., cei interesați sunt așteptați la dezbaterea publică ce va fi organizată la sediul Primăriei Constanța.

Spațiile verzi sunt „plămânii” orașului. În Constanța, rând pe rând, peticele de verdeață dispar sub coloși de beton. La fel se preconizează că se va întâmpla și pe B-dul 1 Mai (vechi), unde se dorește ridicarea unui imobil de 4 etaje, pe spațiul verde din fața blocurilor din dreptul intersecției cu aleea Timonei.

Proiectul vizează un teren de 378 de mp, al cărui proprietar este SC Aries Shipping Agency SRL, care intenționează să ridice un imobil D+P+4E, cu funcțiune de sediu firmă, birouri, spații comerciale sau locuințe colective. În prezent, investitorii sunt la stadiul realizării Planului Urbanistic Zonal, necesar pentru obținerea avizelor de construcție. În acest sens, conform anunțului de consultare publică, conform Avizului de Oportunitate nr. 91960/07.08.2017, luni, 6 mai a.c., constănțenii interesați de subiect sunt așteptați la dezbaterea publică ce va avea loc la sediul Primăriei Constanța, b-dul Tomis, nr. 51, între orele 10,00 – 11,00.

De altfel, de câteva zile, pe spațiul verde unde urmează să fie ridicat blocul a fost montat un panou informativ prin care este anunțată dezbaterea publică.

„Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare, vor fi transmise în scris, în format electronic prin e-mail, la adresa primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă, la adresa B-dul Tomis, nr. 51 sau depuse la Registratura Primăriei municipiului Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, situat în incinta City Park Mall, Bd. Alexandru Lăpușneanu, nr. 116C.

Serviciul Strategii și Planificare Urbană va colecta și va transmite proiectantului/inițiatorului eventualele opinii/observații formulate”, se arată în nota informativă.

Etapele preconizate pentru consultarea publicului, până la aprobarea PUZ-ului sunt: etapa elaborării propunerilor și consultarea documentației, în perioada 15 aprilie – 10 mai 2019, dezbaterea publică, de luni, 6 mai 2019, între orele 10,00 – 11,00, și comunicarea rezultatelor în perioada 11 – 21 mai 2019.

În ceea ce privește Aries Shipping Agency SRL, precizăm că firma a luat ființă în 2003, fiind deținută de Aries Logistics SRL și Laura Bianca Bușu.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa faca sondaj de opinie primarul asa cum a facut pentru PUD Mircea 47 ca de acolo nu a primit spaga si a oprit proiectul.
0
0
Tzapinarilor branzari da nu va duce capu saraciilor sa faceti si voi impreuna cartiere adevarate la periferia orasului si sa dezvoltati voi sa va faceti talentu vostru cu scoli nr 30,gradinite farmacii si patiserii?Au luptat bunicii vostri degeaba ca sa va treziti voi mari boieri si sa va vindeti intre voi in final sifoanelor,bmw,mercedes si ego sunt traditiile care va raman!
3
0
Singurii care au tupeu sa lupte cu ei! PROOOOO
0
1
De ce sa se stopeze constructia ? Voi sunteti normali la cap ? Spatiile verzi la mama voastra in curte, pe terenul vostru privat. Daca nu aveti spatii verzi, cereti primariei spatii verzi, dar nu cereti sa se stopeze constructii. Nu sunteti normali...
0
2
Doar doi metri patrati vreau si eu sa bag sub pamant niste LIKELE. Ma inproprietareste muepsd?
4
0
plangeti aici saraciilor ca sigur rezolvati ceva
2
5
Va sfatuiesc sa mergeti la Asociatia Constanta Altfel si poate reusiti sa stopati constructia. Cei de acolo au reusit sa stopeze distrugerea multor spatii verzi in orasul nostru. Sa nu mai stam cu mainile in san! Trebuie sa avem si noi o reactie impotriva distrugerii orasului!
9
1
Dar spune povestea lui cilibia si a lui fiica sa Nu es mache Dar in cardadie cj cine umbla Ds povestea aparatorule
1
0
Este corupta , asa arata orasul Comstanta . Arata jalnic . Biserici si blocuri pe unde sa vrut fara sa se mai tina cont daca copiii nostri au nevoie de un mediu sanatos . Praf , mizerie cat cuprinde si verdeata lipsa . Copii acestor corupti si copii celor care construiesc , sigur sunt crescuti in afara orasului pentru ca sa nu ajunga cu tot felu de alergii sau boli respiratorii . Ciumalai , in afara de distrugere nimic nu au facut pentru Romania . Sa ne spuna si noua care stie un oras administrat de ciumalai care arata bine .
4
4
Are dreptate omu. Cilibia e suedez, ofticatilor
2
1
Cand aerul va fi greu de respirat in Ct machidonii se vor refugia in inapoi acasa in muntii Pindului
11
1
...a innebunit cu totul. Cum este posibil sa nu realizezi ca infrastructura orasului, invechita, nu mai face fata deja aglomerarilor de constructii haotice, fara noima, pe spaga si numarului mare de masini care acum ocupa aproape complet trotuarele. Ca sa nu mai zic ca jumatate de Constanta e tratata cu dispret total, lasata fara apa in a doua zi consecutiva de oprire a statiei de pompare Palas.Nu tu generatoare de siguranta, nu tu sisteme redundante. Constanta in secolul XXI cu nivel de trai de secolul XIX. Dispret total.
12
1
Stelica Camburu - cacofonie - e cel mai smek tzepar din C-ta. Inainte de 90 facea smenul cu dolari in fata la Continental, apoi cand s-a trecut de la marci la euro a smenuit mult prin Germania, si apoi s-a intors sa dea tzepe la parteneri de afaceri din oras, vezi intzepatul Belu. Pai si cu apart ce sa faca ? Logic, ce stie cel mai bine - Tzepe !
4
1
Mai brinzare
3
0
Goana dupa castig , care umple orasul de betoane niste lepre
17
1
..blocuri inghesuite peste alte blocuri. Principalii beneficiari ai acestui dezastru sunt branzarii care au spalat banii obtinuti din evaziune. Principalii vinovati insa nu sunt ei, nu sunt nici jegurile din consiliul local. Noi cetatenii Constantei i-am incurajat pas cu pas, mai intai votandu-l obsesiv pe mascariciul Mazare, apoi pe sluga sa Fagadau. Sa nu dam vina insa doar pe pachetari. Oamenii care mai au ceva bani s-au comportat tot in mod iresponsabil. S-au imprumutat pe 30 de ani sa-i dea 100k pe apartament lui Camburu, si Camburu a vandut tot...
26
2
Bianca Busu este fata lui Dumitru Cilibia,director Petroconst,si a fost asociata Aqua Magic.
19
0
Hai sa o lamurim si pe asta cu spatiile verzi. Spatiile respective au fost inregistrate de primaria Constanta ca fiind curti interioare, terenuri virane, orice altceva, numai ce sunt nu. Apoi au fost vandute la preturi ridicole. Mafia PSD-PNL din consiliul local si-a facut datoria si a aprobat toate proiectele pe care cumparatorii de rea-credinta le-au depus si astfel ne-am trezit cu blocuri pana in buza bulevardului, blocuri tip ciuperca sau piramida rasturnata, cu parterul retras si restul etajelor extinse uneori peste banda 1 de pe bulevard, blocuri cu ocupare de 90-100% a spatiului...
26
2
pana la urma cine cumpara aceste adaposturi,populatia c-tei scade continuu de la al doilea oras pe romanica a ajuns pe trei poate chiar patru sa fie de vara e departe de plaja,il fac numai asa in bataie de joc fata de oameni
13
1
FARA PSD suntem vai si amar , ca pe timpul lui BASESCU o sa fugim toti din tara
4
32
Jos psd, din cauza psd nu a trimis Romania un om pe luna, si din cauza psd a murit Razvan Ciobanu, jos psd vrem taieri de salariu!!! Traiasca Basescu Mutulica!!!!
16
17
VOTATI PE 26 MAI 2019.Mafia pesedista trebuie sa dispara.Mafia PSD va distruge fara mila toate spatiile verzi din Constanta.MAFIA PSD a distrus Constanta in ultimii 20 de ani.Mazare ,la puscarie ! Fagadau,la dracu ! PSD, ajunge ! PSD ciuma rosie ! Muie PSD !
31
9
Nu sw mai satura machidonii astia de avere ....hoooo
30
3
ce-o sa mai simtim peste cativa ani lipsa de iarba verde. Construiti si iar construiti, la copii nu va ganditi.
25
0
Constanta e un oras bogat. Are lumea bani sa construiasca... Terenuri sunt... Ce mai.... Mediul da avize, primaria da avize de fapt s-au nascut cu avizele pe ei. Nu cred ca se mai poate opri defrisarea tarii.
31
0
de ce ma prigonitit din oras ?
16
1
@cox : intreaba-l pe hotul fagadau si pe putorile spagare din primarie !!! Muie fagadau cu cacat, muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
30
2
Bai, dar cum ajung spatiile astea verzi in proprietatea unora asa peste noapte?
38
1
fireati voi de jeguri arabesti cu capetele voastre de oaie ...ce teapa'n cur o sa luati voi odata si odata..s-a umplut orasul de spagari arabesti..ati venit rupti'n cur si acum va dati fete mari cu curul spart...
24
1
Tot morti rupti in kur comenteaza pe aici. Ti ai draq de stricati hoti si koorve.
5
39
tot branzari !
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218