REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Doar ce a IEŞIT din ÎNCHISOARE şi i-a şi PUS pe JAR pe poliţişti! A fost PRINS pe câmp, cu FOCURI de ARMĂ!

Doar ce a IEŞIT din ÎNCHISOARE şi i-a şi PUS pe JAR pe poliţişti! A fost PRINS pe câmp, cu FOCURI de ARMĂ!

Replica API 23 noiembrie 2018 | 00:00 405

Arestat

Arestat

Doar ce a ieșit din închisoare și deja a pus pe jar autoritățile. S-a lăsat cu urmăriri și focuri de armă, iar individul, adică Marian Marius Buhan, a fost prins pe câmp și încătușat. După ce a fost audiat, a fost reținut și apoi propus spre arestare. Magistrații au emis pe numele lui mandat pentru 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în urmă cu câteva zile, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa în localitatea Zebil, județul Tulcea. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se armamentul din dotare în încercarea de a-l opri. În apropierea localității Sălcioara, comuna Jurilovca, conducătorul auto a abandonat mașina și a fugit de la fața locului. La scurt timp, polițiștii l-au identificat și reținut pe un câmp din zona localității Jurilovca, fiind vorba de un bărbat de 23 de ani, Marian Marius Buhan din localitatea Babadag, județul Tulcea. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. La data de 21.11.2018, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Babadag, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea. Menționăm că este vorba despre Marian Marius Buhan, care a fost condamnat, în 2014, la 2 ani şi 1 lună închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru furt, apoi, în 2015, pentru tâlhărie calificată. După ce i-au fost contopite pedepsele, cea rezulantă a fost de 4 ani, 8 luni şi 10 zile închisoare. A fost introdus în penitenciar, iar în aprilie anul curent a fost eliberat condiționat. ”Admite cererea. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Buhan Marian Marius. În temeiul art. 275 alin. (3) NCPP cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului din oficiu în sumă de 130 lei se virează din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul de Avocaţi Tulcea pentru avocat Gudu Michael. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 20.04.2018”, potrivit minutei judecătorești. Acum a ajuns iar în arest.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
frumos pistolul din imagine, cz75 sau clona tanfoglio?
0
0
ultima solutie, bagarea slugii tudorel la puscarie ptr tot binele facut noua- dragi infractori, proaspeti iesiti din puscarie cu bunavointa acestui nemernic tudorel- dati un tur si pe la familia acestuia- merita , sa simta pe propriaia-i piele- efectele
1
0
...de sifilitici,si daca iesea cind trebuia,nu tot de-astea ar fi facut?sau altfel:dupa ce iease din puscarie nu va face tot de-astea?
0
1
Psd ia dat drumu din inchisoare
1
0
bravo PSD scoate toti criminalii si hoti din puscarii.
3
0
Bai sifiliticilor,aici nu e vorba de psd,aici e vorba de natie de descreierati.Psd-ul are alte treburi,psd-ul praduieste tara,face imprumuturi,masluieste licitatii s.a.
0
4
Isprava PSD-ului.Ti-ai dracului,ca tot voi va dati loviti.Toderica ,Toderica !
8
0
Multumim Tudorele!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108