REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Doctorul Hussein Shamieh a ajuns, din nou, în fața judecătorilor din Constanța. Video

Doctorul Hussein Shamieh a ajuns, din nou, în fața judecătorilor din Constanța. Video

Mirela PASCAL, Virgil STOIAN 27 martie 2024 | 11:08 923

Medicul Hussein Shamieh a ajuns, miercuri, 27 martie, în fața judecătorilor Tribunalului Constanța, după ce a solicitat revocarea măsurii controlului judiciar. Medicul estetician, care a mutilat mai multe paciente, a contestat din nou măsura controlului judiciar prin care i se interzice să părăsească țara și să mai efectueze intervenții chirurgicale, urmând ca magistrații să se pronunțe astăzi. Ca de obicei,  medicul a fost tăcut.

Doctorul Hussein Shamieh a ajuns, din nou, in fata judecatorilor din Constanta. Video

Medicul acuzat de 10 paciente că le-a mutilat se simte nedreptățit, după ce magistrații l-au plasat sub control judiciar și i-au interzis să mai profeseze. „Esteticianul vedetelor” cere ridicarea măsurii controlului judiciar, chiar dacă a distrus corpurile și viețile atâtor paciente.

Doctorul Hussein Shamieh a ajuns, din nou, in fata judecatorilor din Constanta. Video

Miercuri, doctorul a ajuns în fața judecătorilor, care vor decide dacă-i revocă sau nu măsura controlului judiciar.

Video:

10 paciente au depus plângere pe numele medicului specialist estetician

Reamintim că Hussein Shamieh, medic specialist în chirurgie plastică, a efectuat în data de 07.01.2021, la o unitate medicală din municipiul Bucureşti, intervenții chirurgicale de tipul „reducţie mamară cu implant de silicon” şi „abdominoplastie” asupra persoanei vătămate P.L.D., în urma cărora au rezultat complicații medicale și prejudicii estetice grave și permanente. În data de 03.12.2022, la o unitate medicală din municipiul Constanţa, inculpatul a efectuat o intervenție chirurgicală de tipul „mastopexie” asupra persoanei vătămate P.I., în urma căreia au rezultat prejudicii estetice grave și permanente. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta ca si multi alti medici nu ar mai trebui sa profeseze, iar sentintele sa fie aspre, caci aici e vorba de sanatatea oamenilor, cu care nu ar trebui sa se joace.Cred ca asta e inceputul, lumea ar trebui sa se destepte si sai cheme in judecata pentru ce li se intampla, sa nu mai accepte sa bata joc de ei, poate vor urma si alti medici in instantele de judecata, ca e jale cu unii dintre ei
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108