REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Doi hoți periculoși, căutați de poliție, dau spargeri pe bandă rulantă

Doi hoți periculoși, căutați de poliție, dau spargeri pe bandă rulantă

Cristina BĂRBUCEANU 13 decembrie 2022 | 00:00 4685

Doi hoți au dat din nou lovitura într-un magazin de electrocasnice din Constanța. Spunem „din nou” deoarece acești hoți au mai dat lovitura prin oraș. Din păcate pentru ei, au uitat că magazinul deține suficiente camere de luat vederi și fețele le-au fost identificate. Cu toate acestea, ei au făcut abstracție de camere și au furat un laptop de aproape 5.600 de lei, reușind să îl scoată din magazin fără să atragă atenția deoarece laptop-ul nu avea armat sistemul antifurt.

Cei doi hoți

Constanța, furt cu tot cu camere de filmat

Nu trece o zi fără să auzim de câte un incident neplăcut în Constanța. Ba se fură o bicicletă dintr-o curte, ba țevi de pe stradă sau materiale de construcții, însă hoții uită de ceva foarte important, și anume: camerele de filmat.

Alt hoț din Constanța care fura țevi

Deși fură nonșalanți, hoții sunt totuși identificați cu ajutorul camerelor de luat vederi, pe care tot mai mulți oameni le montează pe proprietate. De spații comerciale nici nu mai spunem, deoarece acestea sunt împânzite de camere. Cu toate acestea, anumiți indivizi tot dau lovitura. Așa este și cazul unor hoți din Constanța, doi la număr, care au dat recent lovitura într-un magazin de electrocasnice din oraș.

Au furat un laptop de 5.600 de lei

Doi hoți din Constanța, despre care mai mulți locuitori spun că sunt deja vestiți, însă nu au fost încă prinși, au reușit să fure un laptop în valoare de aproximativ 5.600 de lei. Dar cum au putut fura un laptop dintr-un magazin plin de camere de luat vederi și care deține un dispozitiv antifurt? Un reprezentant al magazinului a afirmat că sistemul antifurt nu era armat și din acest motiv nu a fost alertat la ieșire. Tot reprezentantul magazinului a mai declarat: „aceste persoane umblă des prin Piața Griviței și sunt căutate de autorități.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Scupra ,este un m******n împuțit,hot de parfumuri,tâlhar la drumul mare pe vechi,este informatorul politiei constanta ,angajatul sub acoperire a lui Stroe,un mâncător de rahat de toată lumea,o bârfitoare infectă, ca este și gay acest scupra,o zdreanta de om ,rămas și părăsit de prieteni și apropiați din cauza caracterului infect,un fomalău de om cu frigiderul gol acasă dar pozează în smecher,un fraier care se ruga de smecheri sa-l primească în Spania ca avea interdicție de la smecheri,un foame lungă la pușcărie care manca de la ghium,vorbește de toată lumea urat dar nu se uita la el în gradina,de prieteni,prietene,neveste,etc..dar el are exemplele în casa...,o jigodie ordinara care nu merita o cana de apa...și doar gura este de el...în rest un 0 barat al societății. Nu merita băgat în seama,nu merita atenție,nici măcar un salut,xa omul este defect maxim Bârfește m********i de-ai lui,ca au venit după câmp și fac blocuri acum,și ca nevestele lor au amanți și se culca cu romanii,ca nevestele sunt c***e , fetele la fel,..dar el nu se uita la el în casa. Un sifon ordinar,un praduitor,un informator,un gay,ăsta este Scupra ..
6
2
Cine este acest Scupra de știe tot
2
2
Sunt prietenii lui Robot,Liviu,Argean,din piața Griviței. Dnu Stroe ,ce faci fa-ti meseria pentru care ești angajat și suferi de mare șef,numai sta în birou. Ieși pe strada și cauta-i ,sau suna-l pe Scupra ,informatorul tău,și îți spune imediat ,cum și unde sa-i găsești.
12
0
Sunt de cealalta e***e adică c***i
9
0
Protestez , vrem sapun neoas romanesc --+*-++
7
0
Doua c***i fura ce apuca și sunt declarați hoți periculoși, voi de mama noastra
13
1
c***i borate
14
1
Afara cu ciorile din tara
24
2
Astai Onur a lui Geilan din piața Griviței, se tristul din zonă îi cunoaște foarte bine i-am văzut de multe ori la taclale
17
3
Sunt socat, nu imi vine sa cred. Nu stiam ca tiganii fura, eu mereu am zis ca Antonescu era baiat rau de vroia sa ne scape de ei. Ntz ntz ntz, sigur exista o explicatie pentru aceasta e***e imputita...scuze...minunata si de ce ne fac viata mizerabila de sute de ani incoace. Apropo, doreste sapun cineva?
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272