REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Doi indivizi se FOLOSEAU de un MINOR să ATACE persoane în parcul TĂBĂCĂRIE: PUMNI în CAP și SPRAY IRITANT!

Doi indivizi se FOLOSEAU de un MINOR să ATACE persoane în parcul TĂBĂCĂRIE: PUMNI în CAP și SPRAY IRITANT!

Replica API 15 martie 2019 | 00:00 406

'Dă-i lui bicicleta, că și el e copil!'

'Dă-i lui bicicleta, că și el e copil!'

Doi indivizi au fost condamnați la închisoare, Ibram A, la 2 ani și 11 luni cu suspendare, pe când Marius C. a primit 2 ani cu suspendare, pentru tâlhărie. Aceștia se foloseau de un minor, care la data faptelor avea 13 ani, pentru a sustrage bunurile persoanelor aflate în parcul Tăbăcărie. Astfel, unei fete i-a pulverizat în față spray iritant lacrimogen, iar unui băiat i-a sustras bicicleta, cei doi tineri majori ajutându-l și lovind victima cu pumnul în zona capului.

Instanța a reținut că, în seara de 26.07.2018, în jurul orei 19.30, inculpatul Ibram A., în timp ce se afla în zona parcului Tăbăcărie, asigurându-l de sprijinul său pe timpul comiterii faptei, l-a determinat pe minorul B.C.S. să pulverizeze unei minore gaz iritant-lacrimogen în față, după care a deposedat-o, prin smulgere, de telefonul mobil marca iPhone 5S, creând un prejudiciu în valoare de 1.500 de lei, recuperat în totalitate. Mai exact, victima se afla acolo cu niște prietene și făcea poze cu telefonul, moment în care a observat trei tineri în zonă, iar cel mai mic dintre ei s-a apropiat de ea, încercând să inițieze o conversație. Cum ea nu l-a băgat în seamă, acesta s-a întors la cei doi, după care a revenit, în fugă, înspre ea, i-a pulverizat un jet de spray iritant în față, i-a smuls telefonul și a fugit. Celelalte prietente s-au luat după el și au reușit să recupereze telefonul. La scurt timp, cei trei au fost depistați de polițiști în Satul de Vacanță. Minorul în vârstă de 13 ani a declarat că Ibram A. l-a pus să facă acest lucru, insistând, pe când Marius C. a spus că nu se bagă.

Minor ÎMPINS de pe bicicletă și LOVIT cu PUMNUL în zona capului!

De asemenea, în seara de 24 mai, în jurul orei 21.30, un minor în vârstă de 15 ani se plimba cu bicicleta în parcul Tăbăcărie și, la un moment dat, a fost abordat de trei persoane de sex bărbătesc. Persoana vătămată a declarat că, în primă fază, a fost abordă de persoana cu vârsta de peste 20 de ani, cu tenul măsliniu (Ibram A.) care a rugat-o să împrumute, pentru scurt timp, bicicleta minorului care se afla lângă el pe motiv că "e și el copil și se bucură". Persoana vătămată declară că a răspuns negativ solicitării individului, motiv pentru care, potrivit rolii.ro, persoana cu tenul măsliniu a împins-o până a căzut de pe bicicletă. În continuare, minorul care se afla cu Ibram A. s-a urcat pe bicicletă și a încercat să părăsească locul comiterii infracțiunii. Numai că victima s-a ridicat și a pornit în urmărirea minorului de pe bicicletă, care, între timp căzuse. Victima susține că s-a apropiat de bicicleta sa, moment în care, din spate, a intervenit cea de-a treia persoană de sex bărbătesc (cea mai înaltă) care i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona capului. Victima susține că a căzut pe sol și pentru câteva secunde nu s-a mai ridicat, interval în care, cele trei persoane descrise anterior, au luat bicicleta și au plecat din zonă.

Pe parcursul procesului, instanța a constatat că Marius C. a dovedit interes pentru situația sa școlară și pentru reintegrarea sa socială, în sensul adoptării unui comportament conform normelor de conduită. S-a apreciat, astfel, că riscul de recidivă în cazul acestui inculpat este unul mic, aspect ce se va reflecta în modalitatea de individualizare judiciară a executării pedepsei, care a fost suspendată. În schimb, Ibram A. a primit o pedeapsă cu executare, iar pe parcursul procesului a fost arestat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt rasist si iti dau muie ba apatridule
6
1
Esti prost ca noaptea!Tatar tigan nu exista!Or fi tigani care se dau drept turci,din Piata Chiliei sau Henri Coanda!Documenteaza-te inainte sa postezi vreun comment referitor la tatari tigani si acelasi lucru le sugerez sa faca si celor care ti-au dat like!
5
1
ar trebuii in piata ovidiu, mai la margine , si cu capul in jos doua , trei ore si repetir, trei zile!
11
0
primu o fi tatar dar al doilea e roman, Marius ...... si e interesant ca commentul tau a primit 12 like-uri, asta aratand rasismul de care dau dovada rromanii atunci cand e vorba de un tatar sau turc sau macedonean.Ia mai uitati-va si voi la infractiunile comise de rromanii vostri si inceteaza sa mai judeci o natie dupa niste uscaturi.Si fi constient de faptul ca rasismul aduce violente precum in fosta Iugoslavie, asa ca treburile merg bine cand e intelegere, respect si OMENIE.
10
14
Aceeasi tatari tiganesti jegosi si rebuturi ale societatii
33
5
Vai ce m-am speriat. Astia cu initiale sunt de-ai nostri stai sa vezi cind vor ataca ai lor. Sa vezi jihad cu holoches si muzeu de osanale pe masaura. De e tara lor fagaduita de ... gingis han, stalin, makro, merkel nu pamantul nostru stra bun din mosi stramosi.
10
3
Agresiuni foarte urate. Mai pot fi recuperate aceste specimene ?
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614