REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Doi inspectori ANAF, agresați în timpul unui control, la Costinești

Doi inspectori ANAF, agresați în timpul unui control, la Costinești

Virgil STOIAN 27 decembrie 2022 | 00:00 4953

Adriana Andrici a fost acuzată că a agresat fizic un inspector antifraudă în cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 2 Constanţa, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Mai mult decât atât, femeia i-a sustras din mână unui alt inspector o mapă care conţinea mai multe documente.

Inspectori ANAF

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis condamnarea Adrianei Andrici la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru ultraj și sustragere sau distrugere de înscrisuri. În urma apelului judecat la Curtea de Apel Constanța, judecatorii au decis încetarea procesului în legătură cu acuzațiile de sustragere sau distrugere de înscrisuri, astfel că Adriana Andrici rămâne cu pedeapsa de 2 ani de închisoare, cu suspendare. Sentința a fost dată pe 22 decembrie 2022 și este definitivă.

Vila Metzo

Adriana Andrici este acuzată că a agresat-o fizic pe persoana vătămată, inspector antifraudă în cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 2 Constanţa, în timp ce aceasta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în baza planului naţional de acţiune a Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală şi efectua un control operativ şi inopinat la imobilul situat în Costinești, sat Schitu, cunoscut şi sub numele de vila „Metzzo”, lovind-o în acest sens pe partea vătămată cu poarta de acces de la intrarea în imobil. De asemenea, inculpata i-a sustras din mână unui alt inspector o mapă care conţinea mai multe documente ce vizau controlul efectuat la adresa mai sus-menţionată şi anume: notă explicativă prin intermediul căreia proprietarul imobilului a răspuns la un număr de 9 (nouă) întrebări formulate de echipa de control; notă explicativă ce a fost luată numitului; o filă de conţinea tarifele practicate de vila „Metzo” în sezonul estival 2016; 6 (şase) file de conţineau rezervările efectuate la vila „Metzo” pentru perioada iunie – septembrie 2016, documente care nu au mai fost restituite organelor fiscale, apreciindu-se de către Ministerul Public că faptele întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de ultraj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Știrea este din viitor 27 dec 2023
0
0
Institutiile de control ale statului care ori nu vad ilegalitatile,ori isi iau spaga si tozi hoti sunt multimiti"si cei care fura si ceilalti care se fac ca nu ii vad"impreuna cu magistrati care au decis de foarte multe ori ca furtul nu este furt,au distrus Romania si iau imbogatit pe hoti controlori si magistrati si parca Romania nu a foat furata destul de militieni care nu vad hoti si de magistrati care scapa hoti,parlamentari le-au mai dat astora si salarii foarte mari,pensii de serviciu si posibilitatea de pensionare la varste fragede.
3
0
Dar pe Teia de la antifrauda cand il intreaba cineva de sanatate??? Bloc de apart vis a vis de scoica land, masini scumpe, de unde ???
4
0
Ăștia care nu știți nimic despre acești inspectori șpăgari , va rog sa va abțineți . De ce ? Simplu . Ei sunt puși pe spagi . Unii dintre ei se poarta foarte urat . Dacă și-ar face cu adevărat datoria , jos pălăria . Evaziune mare ce a făcut amărâtă aia cu o casa de închiriat . Să meargă la Dragonul Roșu . Sau acolo nu au voie ? Și mai stiu ei zone cu evaziune , cu țigarete pe la Bucur Obor . Dar … mai bine la ii ia pe cei fără spate .
2
3
Uite băi idiotule cum din cauza celor ca tine nu se poate aplica legea în această țară. Tu fiind un cetățean liber și suprasaturat de drepturi dorești ca legea să fie aplicată doar cu politicienii care comit fapte de corupție, iar când vine vorba de fapte pe care tu le crezi mai puțin grave, să fie trecute cu vederea.iar când nu se iau măsuri, tot tu țipi că instituțiile publice nu își fac datoria. Ești doar un p***t care face parte din majoritatea populației acestei țări. Și sunteți mulți ai dracului.
2
2
Sa se duca anti-frauda si pe la Nastase,Iliescu si toti aia de pe la Bucuresti care erau in ministere si acum au disparut si sunt doar mistere.Vorbesc si in rime doar asa poate se duc totusi si pe la Schweinhoffer,ProTV,Antena,Dragonu Rosu,Billa,Kaufland,OMV,Lidl,Emag,Penny,Selgross ...10n Gura de agent
5
0
Pai da, patronache-romanache, evazioniștii combinatori pe orice sector și in orice afacere, au aceeași mentalitate: sa fraudam statul, nimic nu se pierde/totul se folosește (și îți da sa crapi in tine expiraciuni și stricăciuni, nu contează ca te duci dracului și eventual îți baga copilul in spital, ce?! ești neam cu el, e copilul lui?!). Au ajuns aa di agreseze organele de control. Ar trebui ca Antifrauda sa rada tot așa cum făceau la inceput și sa-i liniștească pe patronache puși pe îmbogățit. Auzi! I-a dat cu suspendare. I-a dat de a julit-o, vorba aia. Ia sa-i pună sigiliu pe magherniță evazionistei tupeista și sa-i dea doi ani aia cu executare. Ca de aia nu mai are nimeni frica și respect. Patronache-romanache, voi sunteți o cangrena imputita scarboasa a unei societăți post-comuniste:
13
5
Și a trezit și anaf după 33.ani sa face un rahat cat au furat unii nu i a mai verificat nimeni
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272