REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Doi TINERI căsătoriți ACUZĂ un FOTOGRAF că le-a DISTRUS NUNTA

Doi TINERI căsătoriți ACUZĂ un FOTOGRAF că le-a DISTRUS NUNTA

Replica API 22 octombrie 2021 | 10:33 27962

Fotograful reprezintă un pilon important în tabloul nunții perfecte. Dar ce te faci atunci când ai așteptările foarte mari, dar îți sunt călcate în picioare? Un cuplu din municipiul Constanța acuză un fotograf începător că i-a dat fotografiile la aproximativ doi ani distanță de la data nunții, iar acest lucru s-a întâmplat în urma presiunilor. Cuplul încearcă să tragă un semnal de alarmă cu privire la această situație.Doi tineri din Constanța îl acuză pe fotograful Florin Daniel că le-a transmis fotografiile la doi ani de la data nunții. În acest sens, aceștia încearcă să tragă un semnal de alarmă către viitorii miri care sunt în căutarea fotografului perfect.

,,În anul 2018 am început să căutăm un fotograf pentru nuntă. O fostă colegă a făcut nunta și i-am cerut detalii despre fotograf. Am văzut că nu face fotografiile nici slabe, dar nici foarte profi, iar suma pe care o cere este rezonabilă. Am discutat cu el, mi-a promis că într-o săptămână îmi va trimite fotografiile și filmările. Am avut încredere și i-am oferit toți banii înainte. Doar că, după eveniment, abia am reușit să mai dau de el, iar atunci când vorbeam cu el mă lua efectiv în râs. Este vorba despre Florin Daniel Production.

(sursă foto: Fiesta Sound)

Abia după 2 ani de la nuntă mi-a oferit fotografiile, neprelucrate și vai de ele. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru viitoarele mirese, este cumplit ca pe banii tăi să fii batjocorit de un astfel de bărbat”, a declarat, pentru Replica de Constanța, cuplul păgubit.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai da sa ma scuzati, dar cum ati putut sa angajati asemenea specimen? Putorile de genul asta ar trebui tinute numai la siloz
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218