REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dosar penal la 76 de ani. A FURAT alimente dintr-un supermarket

Dosar penal la 76 de ani. A FURAT alimente dintr-un supermarket

Replica API 4 februarie 2019 | 02:09 1050

Trist! O bătrână din Constanța a fost prinsă la furat, într-un supermarket. Femeia de 76 de ani a furat alimente, în valoare de 35 de lei. Însă, nu este singura care s-a ales cu dosar penal.

Concret, în perioada 1-2 februarie a.c., polițiștii constănțeni din Secția 4 Poliție și Secția 2 Poliție au identificat persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni care s-au ales ulterior cu dosare penale. Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 1 februarie a.c., ora 12.15, tânărul în cauză ar fi sustras un telefon mobil aparținând unei femei, pe o stradă din municipiul Constanța. Prejudiciul, în valoare de 580 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Iar la data de 2 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat o femeie, în vârstă de 76 de ani, care ar fi sustras, dintr-un supermarket din Constanța, mai multe produse alimentare. Prejudiciul, în valoare de 35 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În ambele cauze au fost întocmite dosare pena le pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Decat sa-i faca dosar penal pentru amaratii de 35 de lei mai bine o puneau sa faca curatenie in magazin. Probabil nu avea mancare acasa si nici bani sa cumpere. Chiar nu s-a gasitnimeni sa-i plateasca " paguba" adusa magazinului????
3
0
aplica legea doar la cei amarati care fura de foame ceva de 35de lei, daca esti puternic in tara asta poti sa furi si chiar sa si omori precum Carmen Paunescu ca nu patesti absolut nimic, si dincolo de toate astea nu exista nici oprobriul pulic, adica poporul din tara asta nu dispretuieste pe cei care escrocheaza, fac crime si nu patesc nimic, din contra sunt admirati pentru faptul ca SE DESCURCA, adica sunt descurcareti, ce daca a furat sau a omorat, treaba lui, bine ca s-a descurcat, asa e-n Romania.
4
0
Dar supermarketul de unde a furat batrana cand spala mezelurile noaptea,ori schimba etichetele la expirate nu faceti dosar penal ca nu stiti,va depaseste asa ca hai pe babele cu leustean ai dreak asupritori de popor!
12
0
Bagamias pula in mortii vostrii de gabori analfabeti imputiti o sa vina jegurilor si ziua judecatii ca nu sunteti nemuritori!
9
1
DOSAR PENAL unei babute pt mancare de 35 lei ?!?!... Ciorile borate vand tigari de sute de mii de lei in Tomis 3 ! Cate dosare penale le-ati facut ? La LUV se vand droguri si etnobotanice la greu ... cate depistari aveti ? Nu v-ar fi rusine !
18
0
Mortii matii Dragnea!
8
3
Nu poporul este tampit ci conducatorii lui care dau legi pt hoti si angajeaza in institutiile si serviciile statului persoane care nu iubesc aceasta tara, vezi nationalitatile conlocuitare...
10
0
Un popor de tampiti,cum sa faci dosar ptr o asemenea fapta, ne va bate Dumnezeu
12
7
Stii ca profanarea de morminte se lasa cu dosar penal, ca doar esti politist ...!?!
15
1
Va dau eu 35 de lei ba! Alti fura milioane si batranul acesta cred ca a furat de foame!! Jeguri penale
24
4
Asta arata realitatea si ststul politienesc... cum adica aia fura cu camioanele padurile tarii, altii ne fura petrolul, aurul... si nu patesc nimic, ba din con tra... Bravos pOLITIA rOMANA, am scris expre asa, ati rezolvat cu hotia din tara. Tot asa cum pacalicii de la rutiera cred ca daca stau ascunsi ca sobolanii pe strazi sau curbe cu radarele lor, ca nici nu iti arata poza zdrentele, au rezolvat cu circultia pe strazile tarii!!! RUSINE pOLITIA rOMANA! De fapt sefii vostri sunt nasii interlopilor, cum tot asa muistul de frate al corciturii tatarasti de bASESCU este nasul lu bERCEA.
26
3
Chiar asa a ajuns sectia 2 sa intocmeasca lucrari penale pt 35 de lei? Strigator la cer msi ales ca erau produse alimentare si in nicio tara din lume nu patesti nimic daca furi mancard cand mori de foame! Pun eti in aplicard art.47 Constitutia Romaniei!
23
3
Eu fur motorina de la Getnic de la freza de asfalt si compactor,sefu nu se supara ca sunt sifonul lui!
17
1
Sa ne cacam pe mormantul ma tii gunoiule. Esti cel mai prost din curtea scolii si cel mai destept dobitoc din parcare
7
21
Asa o sa ajunga toate mamele politistilor de la sectia 2 dupa ce o sa le ia PSD-ul pensiile. Ah! Sa nu uitam! Si pe ei o sa-i ajutam cu un dosar penal ca sa intre si ei cu familiile lor in randul lumii!!!
23
8
pai psd-ul daca nu iti da pomana, atunci te lasa sa furi
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108