REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Două FETIȚE de etnie romă ‘CIORDESC’ un cărucior, ziua în amiaza mare VIDEO

Două FETIȚE de etnie romă ‘CIORDESC’ un cărucior, ziua în amiaza mare VIDEO

Replica API 20 octombrie 2020 | 17:24 3388

Delicvența juvenilă este un fenomen care crește pe zi ce trece în România. Aceasta se manifestă în special în rândul familiilor de etnie romă, unde părinții nu numai că nu își educă copiii ba chiar îi îndeamnă la mici găinării. În Tulcea, 2 fete sunt surprinse în timp ce fură din scara unui bloc un cărucior de copii, în timp ce mamele lor scormonesc prin gunoaie.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale blocului se vede cum cele patru cotrobăie prin gunoaie, reușind să găsească un troler în stare destul de bună. Cele două copile apoi se furișează în scara blocului și profitând de faptul că acel cărucior de copil era nesupravegheat îl fură fără nici un fel de remușcare.

Video 1:

La vederea căruciorului cele două adulte nu reacționează în nici un fel fiind probabil obișnuite cu acest gen de furtișaguri comise ziua în amiaza mare.

Video 2:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai oamni buni, voi nu vede-ti ca fetili invata si ele civa? voi statii toata zaua la pceu, pa cand ele si deprinde cu o meserie. zace rumanu ca aia i bratara da aur
0
0
Cel mai bun tigan este tiganul mort!
0
0
romanii fura paduri intregi pentru a le vinde germanilor, romanii pupa curul germanilor de la LIDL Kaufland, romanii cumpara marfa furata, petrolul de la OMV , romanii din parlament fura cu 100 de mani si noi vedem un carucior?
0
1
sunt tigani adusi de tatari si vinduti la manastiri . Madam Adrian Nastase si purcica Luipidi , iau denumit romi, o derivatie a ROM ania . De asta suntem facuti in strainatate tigani . Adunati bagati la puscarie si pusi la munca.
0
0
au exemple edificatorii in parlament da-le-as cacatul la lins !!! Numai parlamentarilor !!!
3
1
Din pacate naravul ala a fost insusit si de foarte multi majoritari. Romanii fura ,talharesc,ucid,ataca batrani si copii. Da,romanii s-au tiganizat pana si la nivel de gusturi ,,muzicale'' In loc sa integram tiganii in societate,s-au integrat romanii in tiganie si asta inclusiv in media,in politica,justitie,politie,nu doar la nivelul de melteni pe strada.
0
3
Astea de cand se nasc, sunt cu hotia in ele ! Mostenire genetica !
5
1
Romii locuiesc in Rominia si vorbesc limba Romani
5
3
Mui3 ci0rilor
6
0
Statul are politici adevarate de integrare ?Daca acei copii n ar lua acele obiecte ,ar putea supravetui?In momentul in care se incurajeaza doar inmultirea si nu pregatirea scolora , integrarea in activitati economice , la ce ne am putea astepta ?Inainte de a fi hoti , acei copii sunt niste victime.
4
7
ce etnie rroma? nu exista asa ceva .........de etnie tiganeasca -cioreaxa
20
0
Asa se invata meseria, alaturi de parinti si ne intrebam peste 10 ani de ce nu am evoluat. Protectia copilului doarme prin birouri.
23
0
Asta se obtine din protectii sociale , noi generatii de paraziti hoti. ....... din ce in ce mai multi !
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614