REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dragnea: Iohannis este o păpuşă. Este această grupare de oameni, se pare că cel mai influent în această grupare e Pahonţu

Dragnea: Iohannis este o păpuşă. Este această grupare de oameni, se pare că cel mai influent în această grupare e Pahonţu

Replica API 29 decembrie 2018 | 03:27 382

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat joi că preşedintele Klaus Iohannis ar fi o "păpuşă" şi în acelaşi timp un "beneficiar" al statului paralel şi că şeful SPP, Lucian Pahonţu, ar conduce o grupare de oameni care fac parte din mai multe instituţii, având ca principal obiectiv realizarea de bani şi controlul asupra instituţiilor statului.

"Am anunţat de mai multe ori că am speranţe că vom reuşi să destructurăm, să distrugem, să desfacem în bucăţele acest sistem subteran, acest stat paralel, sistem ocult. Sunt şanse foarte mari... (...) Nu (e condus de, n.r. )Iohannis. Deci Iohannis este o păpuşă. El e un beneficiar care sigur că se bucură şi mai dă şi ordine sau mai are şi cereri. Este această grupare de oameni, acum, se pare că cel mai influent în această grupare e Pahonţu, el având deja experienţa trecută, când a crescut sub Traian Băsescu. (...) Mult timp am făcut greşeala să zic: aici este vorba de o inteligenţă malefică, superioară. Nici vorbă. E o grupare de oameni din toate instituţiile. Nu există instituţie care să nu aibă oameni care fac parte din această structură parastatală, din SPP, din SRI, din SIE, din Direcţia de Informaţii a Armatei, din ANAF, din vămi, din poliţie, din Poliţia de Frontieră, din 'Doi şi un sfert', din toate ministerele. Au două obiective: să facă bani, nelegal, şi să păstreze controlul pe toate instituţiile statului, ca să îşi protejeze aceste afaceri, pentru că, până la urmă, toate aceste acţiuni au un obiectiv şi anume să se umple de bani", a declarat Dragnea, pentru Antena 3.

În ce îl priveşte pe Klaus Iohannis, Dragnea şi-a exprimat convingerea că obiectivul său principal este obţinerea unui al doilea mandat. Pe de altă parte, liderul PSD a apreciat că Iohannis nu va reuşi acest lucru deoarece "nu a făcut nimic".

Întrebat de ce crede că au eşuat eforturile de demitere a Guvernului prin moţiunea de cenzură, Dragnea a apreciat că iniţiatorii acestui demers "nu au fost deştepţi" şi au fost mincinoşi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci in fruntea tarii numai niste zdrente aparent insufletite,daca zici ca si iohanus e tras de ate, pe alde tine te face sa joci netaniahu cum vrea,de aceea ai aservit tara intereselor jidanesti ultima hotie fiind cu fondul suveran de investitii,activele statului puse in mana unor isaresti,vasilesti ,tu stii unde a trimis jidanescu rezerva nationala de aur daca se hacuieste economia cu ce acoperi pierderea masiva de valuta
4
0
Mai hotule, mincinosule, penalule.... tu vorbesti ?! La puscarie cu tine, acolo iti este locul, panaramo! Ai distrus Romania, ti-ai batut joc de popor! Cea mai urata, cea mai prosta guvernare... Va mancati intre voi ciumatilor.
4
0
PSD este invadat de fosti pdisti si prmisti. Iar Dragnea e unul din ei. PSD NU mai are legatura cu social-democratia. Acum Dragnea si ai lui ar vrea sa fie recompensati pentru distrugerea social democratiei dar oricine a crezut si a cerut recompense pentru diferitele misiuni a cam ajuns la parnaie. Oricum cand furi si esti inconjurat de indivizi indoielnici cam asta e drumul, la parnaie.
6
0
ti-au spart gasca ticalosule .o parte au fugit ca popandaii pe unde au vazut cu ochii .tu imbecilule daca nu erai in sistem putei sa furi in halul asta ,tu ba ,un taran prost de la teleorman?
7
2
Politicienii astia sunt dupa zicala "Hotul striga hotul " , mai prosti oamenii care cred ca e vreo diferenta intre partide , toti sunt o apa si un pamant .
7
1
Nu intereseaza pe leu parerea caprioarei ori pe ciocan ce zice cuiul!Voi puneti ceasul sa sune a nu intarzia la serviciu.
6
0
A declarat la Antena 3 ca lui ii este frica sa mai manance produse ce contin diverse substante ce dauneaza sanatatii si ca opc-ul si dsv-ul nu au facut nimic pentru depistarea si interzicerea de la comercializare. Da unde sunt fabricile noastre de conserve, fabricile de paste fainoase si biscuiti, fabrici de sapun si detergenti si unde sunt specialistii de altadata, de trebuie sa aducem sucuri de rosii si paste fainoase din Italia, biscuiti si produse de curatenie si igiena din Turcia...si de toate din China.Vorbeste ce-i convine sa arate ce destept e el si ce prosti sunt altii.
10
2
Eu credeam ca irina e o papusa. Livulica,te cam joci cu papusi. Dar johanness e baietel mare
10
3
Da ai dreptate,Iohanis este papusar,dar tu esti UN pedofil condamnat,un puscarias,UN jeg cua cu aere de mafiot,UN nenorocit care o sa aibe UN sfirsit tragic,executat,UN vierme ,o satana intruchipata,asta esti ,pedofilule,praful see VA alege de tine si toti ciumistii,dracu VA ma alege,viermilor
16
5
Psd uraste cei 4,7 mil de romani angajati la patroni, adica pe cei ce produc. Cei care fac bugetul. Ca sa aibe ei bani pt pensii si salarii speciale. Psd va dispare
12
5
Hotul striga HOTUL !
11
4
de ce nu ati votat legea pt al 13 salariu scarbelor care nu va pasa de cei ce muncesc ? daca trebuia sa dati bani de la buget putorilor de la stat ati fi facuto. draqu va mai voteaza dintre cei 4,6 mil de angajati la patroni
13
10
Dragnea esti un nimic stai linistit tot Iohanis va fi presedinte nu vezi cat esti de iubit si ai tai te urasc
22
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212